Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under januari 2020

Av Pink Ozzy - Onsdag 29 jan 10:15

När man får reda på att USA redan visste om förintelselägren ca 1943/44 blir jag förbannad. Varför gjordes ingenting omgående? Att t ex bomba järnvägsnätet borde ju ha stoppat förintelsen till viss del. Men man lät det fortgå i nästan 2 år till. Det gör USA och dess vänner till medskyldiga till miljoner döda judar m fl.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 29 jan 10:07

Den f d handbollspelerskan Louise Sand har bytt kön och blivit Loui. Jag har absolut inget mot könsbyte, eftersom det måste vara var och ens ensak. Men som handbollsvän tycker jag dock timingen var fel. Personligen tycker jag att landslaget behöver små ettriga bandspelare och han var en sådan. Älskade hennes ruscher på kanten och vita leende.
Men det är väl så att var sak har sin tid och människan måste göra det hen finner bäst för sitt eget välbefinnande.
Därför önskar jag Loui allt gott i framtiden.

#handboll #louisand #louisesand #könsbyte

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 29 jan 09:58

Det skickas tydligen mängder av dickpics, d v s bilder på sin egen kuk, till tjejer och jag frågar mig varför?
Jag har inget svar, men anar att det måste vara ensamma snorungar mellan 15 och 40 år ( ja, en del växer aldrig upp). Vad fan är det för fel på er? Ni är ju så fega så ni aldrig skulle våga visa den för en tjej IRL.
Det bästa är att offentliggöra bilderna och snorungarnas namn till föräldrarna eftersom de troligen aldrig haft en flickvän. Eller varför inte öppna en blogg där dessa erbarmliga bihangen hängs ut?
Hur som helst, VÄX UPP NÅNGÅNG !

Av Pink Ozzy - Fredag 24 jan 20:46

Så fort det dyker upp ett virus i ett land och man omgående vet orsaken, uppstår alltid en konspirationsteori hos mig. Råkade det verkligen vara en ormar orsak eller är det ett experiment som slagit slint? I min värld kommer det att komma ett enormt virusangrepp som dödar massor av folk förr eller senare. Dessutom tror jag att det kommer vara ett forskningsvirus som slår slint. Frågan är bara när? Är det Corona eller kommer det något annat framöver?
Att spränga bomber är ju nästan förlegat. Att förgifta luft eller vatten är betydligt enklare och effektivare. Det skulle göra att stora delar av sjukvården lamslås och många företag måste hålla stängt.
Men vi får se. Coronaviruset är nog inget att leka med.

Av Pink Ozzy - Torsdag 23 jan 15:23

Här gnäller Kinas ambassadör på Sverige och våra lagar. Vore bättre om Kina ägnade sig åt att inte sprida virus omkring sig. Att sätta miljonstäder i karantän är nog allvarligare än vad Kina vill göra sken av.

Av Pink Ozzy - Torsdag 23 jan 11:38

Nu har väl ICA skitit i det blå skåpet. Fr o m 1 februari får du bara bonus om du handlat för över 2000 kronor. Handlar du för under det försvinner poängen vid månadsskiftet och du får börja om från början.
Inte nog med att staten trakasserar pensionärer med högre skatt, nej ICA gör detsamma eftersom många pensionärer inte kommer upp i 2000. Inte många andra ensamstående heller.
Fy ICA. Tänk om och tänk rätt.

#ICA #ICASUGER

Av Pink Ozzy - Onsdag 22 jan 22:29

Ingen idé att fortsätta med SDHL som regelverket ser ut idag. SDHL måste vara lika som i SHL. Tacklingar mm måste vara tillåtet.
OK om det inte är det i lägre serier och i ungdomshockeyn, men i SDHL och landslagsspelet måste det vara tillåtet med samma regler. Alternativet är att det blir en hobby som att samla frimärken eller liknande. Ingen vill se på SDHL i sitt nuvarande skick. Det finns många duktiga tjejer i ligan, men de får inte spela hockey.
Titta på fotboll och handboll. Samma regler som herrarna och publiken kommer. Dessa sporter på landslagsnivå är verkligen lämpliga i Tv-rutan. SDHL är däremot som TV-pucken i slutet av 60-talet, vilket inte är rättvist mot dom tjejer som verkligen vill spela hockey.

Av Pink Ozzy - Onsdag 22 jan 22:03

Ett virus har släpps lös i Kina. Ganska ofta när jag jag läser om virus som har börjat sprida sig får jag en otäck känsla av att vi människor har bidragit till det. Ebola finns i Afrika. Frågan är hur det råkar hamna där? Har man forskat fram ursprunget till Ebolaviruset?
För många år sedan fick vi Sarsviruset. Även det från Kina. De årliga influensavirusen kommer ofta från Kina. Och nu detta nya virus. Det senaste är att det kommer från ormar. Men hur kommer det sig då att Kina ganska snart att viruset kunde mutera sig? Har man släppt ut något som inte var tänkt?
Hur det än är så undrar man ju hur långt och snabbt det sprider sig. Att spärra av en hel stad som man gjort i Kina tyder ju på att det inte är någon lek som pågår.
Jag är fullständigt övertygat att många länder jobbar med att ta fram diverse virusstammar och att det förr eller senare kommer att gå väldigt fel...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se