Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under januari 2020

Av Pink Ozzy - Onsdag 22 jan 15:15

Är just nu på ett hotell med all inklusive. Enkelt för oss denna gång.
Det som stör mig är dock främst föräldrarna. Ungar som inte går i skolan än får springa fritt i matsalen med fingrarna både här och där. Andra föräldrar har med sig läsplattor och telefoner där ungarna går se på film medan de äter. Den yngste var väl ca 1 år.
Vad är det för värld vi hamnat i? När ska alla alla föräldrar vakna upp och uppfostra sina barn? Det måste finnas tid för att ha lite tråkigt utan att skrika hej vilt. Det måste finnas tid för annat än läsplattor och mobiler. Det måste finnas tid där föräldrarna tar sitt föräldraansvar och ÄR med barnen.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 22 jan 15:09

Vänstern har nu jåttbihop med extremhögern om att lägga 7,5 miljarder till välfärden. Visst, en nödvändig peng men helt ofinansierat. Behöver man inte ta ansvar för statens finanser är det ju lätt att leka Robin Hood. Kunde ju delvis finsieras genom värnskatten, men det skulle ju aldrig extremhögern gå med på.
Nej, det hela måste finansieras och då blir det de lågavlönade, sjuka och pensionärerna som återigen får stå där med lång näsa. Dom som det var tänkt skulle FÅ pengar får framöver GE TILLBAKA lika mycket på ett eller annat sätt.
Det här är inget annat än ett röstfiske och har inget med sunt förnuft att göra. De som regera ska också ha rätt att sköta finanserna under mandatperioden. Alternativet blir en röstfiskebudget.
Får man fråga var vi ska ta 7,5 miljarder ifrån. Vore intressant att få reda på.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 22 jan 12:46

Många förundraded över Blondinbellas företagsamhet. Själv kände jag att nåt var fel för länge sedan. Hade svårt för att föreställa mig som en affärskvinna av rang.
Ett fel som månganyrika gör är att de så snart som möjligt vill visa det utåt med lyxiga bilar, fina hotell och eget jetflyg. Bara det visar att hon har noll koll. Tjänar man lite pengar ska man minimera utgifterna och investera rätt . Att visa sin "rikedom" är att försöka låtsas att man ska investera i hen. Något jag aldrig skulle göra. Det är just dom som inte har koll.

Av Pink Ozzy - Tisdag 21 jan 22:44

Tänk om jordens länder betedde sig som alla på olika semesterhotell skulle världen se bättre ut.
Bor på ett just nu, men har pratat med polacker, skottar, tyskar, fransmän, spanjorer, holländare, spanjorer mfl. Vi trivs ihop och pratar med varandra till och från och har kul.
Tänk om några länder kunde ansluta sig till denna fredsparad.

Av Pink Ozzy - Söndag 19 jan 18:52

Sitter på en hotellbalkong i kvällssolen och vill njuta. Istället får jag andas in mängder av röklukt från rökate på nästan varenda balkong.
När kommer hela EU att vara rökfritt? Vad är det som säger att jag har en skyldighet att andas in giftet? Jag vill njuta av utsikten och naturen. INTE STÄNDIGT ANDAS IN RÖKLUKT !

Av Pink Ozzy - Söndag 19 jan 18:46

Efter hundratals program gör SR och SVT under dussinet år är han inte längre välkommen som programledare i P4.
Vilken tokstolle har bestämt det? Man kan ha åsikter om Deutgen och dansband, men om någon sätt dansband på kartan igen så är det ju han.
Finns ingen på denna planet som hade tagit bort Sven Plex Petterson från backhoppningen eller Grive från konståkningen om inte åldern tagit ut sin rätt. Och det går nog att räkna upp ett antal duktiga personer till. Men SR har tydligen inte fattat nånting. Man har nån knäpp idé om att "förnya" sig och då ska Deutgen bort. Sjukt dåligt i en tid där antal lyssnare är det som det hela går ut på och Deutgen hade 400.000 lyssnare varje gång. Vilka program kommer upp i de samtalen.
SR, tänk om och tänk rätt.

#Deutgen #thomasdeutgen #SR #P4 #dansband

Av Pink Ozzy - Söndag 19 jan 17:44

Det är ju snart löjeväckande hur en ambassadör från en supermakt beter sig. Han kräver saker hit och dit. Expressen ska göra si, SVT ska göra så, osv.
Släng ut fanskapet och skicka hit någon med lite förståelse för vår kultur och våra lagar. Gui Congyou ska skickas hem NU !

Av Pink Ozzy - Lördag 18 jan 15:33

Kina vill just ju att svensk media inte skriver negativt om diktaturen. Kinas ambassadör, Gui Congyou, kallas därför upp till Linde. Det är bra. Sverige måste tala om att vi är en demokrati med yttrandefrihet, något som inte gäller i Kina. Varför ska vi ändra våra lagar så att de passar en diktatur? Passar inte det kan ju deras ambassadör åka hem.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se