Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under januari 2020

Av Pink Ozzy - Måndag 6 jan 22:17

Vi får väl hoppas att bocken Weinstein inte kan köpa dig fri den här gången utan att han får tillbringa resten av sitt usla liv i fängelse men mycket råa och grovt kriminella.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 5 jan 18:26

Efter att USA dödad en högt uppsatt iransk general har nu Iran svarat och sagt att Iran nu siktar in sig på någon likvärdig som t ex försvarsminister, utrikesminister, arméchefen plus några till. Minns inte exakt vilka som nämndes.
Efter några snabba avhopp är Trump nu president, försvarsminister, utrikesminister, arméchef, mm.
F O R E ... ???

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 5 jan 09:48

Det är våld mot Zlatanstatyn, antisemitism, muslimhat, arabhat, invandrarhat och hat mot en mängd mer eller mindre kända personer.
Nu frågar jag mig. Vad har de gjort just dig?
Vad har Zlatan eller Zlatanstatyn gjort just dig för ont? Ingenting. Inte ett smack. Ingen av dom vet ens att du existerar.
Vad har då judarna gjort just dig? Troligen inte ett smack. Du skulle inte ens känna igen nån om du såg nån på gatan. Åk till Auschwitz. Efter ett besök där känner du ingen antisemitism mer.
Och muslimer. Vad har de gjort dig? Kanske någon enstaka kille har bråkat med dig, men vad gjorde du innan. Hur som helst ska du inte dra alla över en kam. Snacka ut med den det berör.
Araber sen. Vad har du egentligen för erfarenhet av just araber? Samma där, dra inte alla över en kam.
Sen har vi invandrarna. De kommer allt som oftast från krigshärjade områden där du inte skulle överleva en vecka utan att skita ner dina kalsonger. De som kommer hit från dessa områden och sköter sig ska också ha rätt att vara här. Däremot kanske jag tycker att om kriget är slut borde man återvända. Men det är en annan fråga.
Till slut har vi alla nättroll som ger sig på diverse kända och okända personer. Varför då? Vad har de gjort dig? Ingenting. MEN du är avundsjuk för att de lyckats bättre än du. Det är där skon klämmer.
Så nästa gång du ger dig på någon eller något, handgripligen, i text eller verbalt, tänk efter om den verkligen åstadkommit dig någon skada eller om du bara är elak och sjuk i huvudet.

Av Pink Ozzy - Söndag 5 jan 09:23

Nu har det hänt. Efter ett antal försök har statyn sågats ner av nån eller några idioter utan hjärna. Och som vanligt ger man sig på de som lyckats bättre i livet (Zlatan) samt döda ting(en staty).
Innebär bara att man visar vad man själv är, d v s beng i skallen, idiot, avundsjuk, dåligt påläst.
Så nu är min fråga om skåningarna är benga i skallen eller om det bara är några enstaka MFF-"supportrar" som gjort detta? Det är ju också lite konstigt att MFF inte mycket skarpt fördömt att folk överhuvudtaget berör statyn föreställande en son av staden.
Nej, ta bort statyn från Skåne. Skåningarna förtjänar inte den. Och du/ni som gjort detta. Gräv ner er. Ni är inte ens värda en hundskit.

Av Pink Ozzy - Lördag 4 jan 16:10

Det är totalt vansinne att ha en liten mataffär öppen klockan 8 en lördag eller söndag. Det kostar mer än det smakar. Detsamma gäller kvälltiden efter klockan 20.
Nej, gå tillbaka till måndag till fredag 9-19 , lördag 9 - 14 och stängt på söndagar.
Visst, det ger några arbetstillfällen, men lägger man ihop lön, sociala avgifter, lokalhyra, el och värme är det inte många affärer som kan räkna hem tider mellan 7 och 9 samt efter klockan 19.
Folk lär sig snart att handla på normala tider. Jag var själ inne i närmaste handel . Ena gången kom ingen kund första timmen och andra gången var det 3 fram till klockan 9. Dessa 3 handlade dessutom inte mer än max 3 varor var.
Men det kostar som sagt en del pengar att ha öppet. Vem får betala det? Jo, alla vi som kan planera sin handling. Skriver på lappar vad som ska handlas så inget glöms. Det är vi som får betala att affärerna är "kundanpassade". Nej, de anpassar sig inte till alla kunder utan de slarviga, slöa typerna som inte kan eller vill anpassa sig.
Undrar hur många procent man skulle kunna sänka matpriserna om man reducerade öppettider enligt ovan.
Vad tycker du?

Av Pink Ozzy - Lördag 4 jan 11:22

Är du också galen i TV-sport på helgerna eller är du totalt anti? Själv älskar vi här hemma TV-sport. Jag är väl något mer intresserad, men som tur blir det aldrig bråk om vad vi ska se. Har en box där jag kan spela in program jag inte kan se p g a t ex sport. 

Idag blir det dock extra mycket. Skidor i alla dess former, juniorhockey, futsal, mm. 

Sådana dagar planläggs nogrant. Gäller att få tid för att handla, ut och gå, äta lunch, fika... ja jag tror du fattar. 

Så nu kör vi. Ha en trevlig sportdag. 


Av Pink Ozzy - Fredag 3 jan 10:24

USA sägs ha skjutit en Iransk general. Hur fan tänkte man då? Det här blir nog inte bra för någon. Självklart kommer Iran att ge tillbaka på något sätt.
Att skjuta en utländsk general är väl "förbehållen" bananrepubliker och terrorister. Att en stormakt nedlåter sig till detta är ytterst märkligt. Nästan som om Trump letar efter en anledning att starta ett krig. Frågan är vad han tror att han tjänar på det?
Kan tänka mig att han tänker som så många kungar och presidenter före honom. När det går illa i det egna landet försöker man ena det genom att vända blickarna utåt och bort från landets egna bekymmer.
Vi får väl hoppas att det inte eskalerar till ett storkrig.

Av Pink Ozzy - Fredag 3 jan 09:59

Varför snackas det alltid om livspusslet? Precis som om det skulle vara något enormt svårt. Under en period i mitt liv hade jag t o m två jobb och frugan ett som kunde bbörja 6 till 18. Själv kunde jag jobba både kvällar och helger.
Men jag kom på vad som är avgörande.
PRIORITET
Vi prioriterade barn, laga mat, jobba,städa, tvätta mm FÖRE mobilen ( nåja, den första fick jag kring 90-talet), TV, datorspel, slappa, gymma o l.
Det är DET jag tror många missar idag när de planerar sitt s k livspusslet. På vår tid fanns tid att ta med barnen ut i skogen. Numera ser jag inte en unge i skogen.
Och ska folk på semester så ska i regel barnen till mor eller farföräldrana under tiden. "Annars blir det ju ingen semester".
Nej, det är nog dags för folk att radikalt omprioritera sina liv. Det är inte viktigast att ha det största och nyaste hela tiden. Det viktigaste är att sköta om sin familj. Blir det tid över kan man ta fram minispel, datorspel, TV mm.
TÄNK OM OCH TÄNK RÄTT!!!!!!!!

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se