Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under januari 2020

Av Pink Ozzy - Fredag 3 jan 09:29

Jaha, då var väl julen slut. Eller?
Jo, här hos oss är julen över. Endast ljusstakarna och stjärnorna i fönstren får hänga kvar till den 6/1. Likaså blommorna vi fått i form av amaryllis, julstjärnor mm. Men resten är borta. Julgran tog vi inte ens in nån i år. Riktigt skönt. Man kan invänta våren utan en massa stickiga barr under fötterna.
MEN, sen vet jag ju hur det är hos "andra". Det är många som har julgrejerna framme till både februari och mars. I ett fönster finns t o m en julljusstake året om. Dock tänds den bara mellan ca oktober och mars !
Nej ärligt, vad är det för jul i oktober, november, halva januari, februari och mars? Inte ett skit.
Och varför ska julgrejerna vara framme så länge när midsommarstången ställs upp på midsommarafton och därefter sakta får förfalla?
Nej, fram för en mer koncentrerad jul från 1 advent alternativt 1 december till 6 januari.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 2 jan 11:08

Vissa dagar är bara så vidriga. Har du också känt så ibland? Allt är bara nattsvart och trist. Ont i hela kroppen, dåligt väder ( och det har ju pågår i över 2 månader nu) och en del annat.
Nu är det ju oftast så att inte en enskild händelse förstör fina dar. Allt som oftast är det ju ett antal händelser som sammantaget går glaset att rinna över. De två sakerna jag nämnde ovan lägger dock en bra grund till en riktig skitdag.
Vad som kan få upp humöret skulle väl i så fall vara en vinst mot tjeckerna ikväll. Kan ju bli en förlust också och då Blir ju allt bara värre.
Får väl sitta här och försöka slå bort alla dåliga tankar med några Stecolid.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 1 jan 21:00

Det är ju helt sjukt. En "man" har våldtagit en 5-åring och får bara 2,5 års fängelse för det. Han lär väl komma ut efter 2/3-delar.
DET ÄR JU SKAMLIGT !
Aset ska ju in och inte släppas ut mer. Eller ännu bättre vore om man byggde en mur runt ett skogsområde runt ett norrländskt myrområde. Dit kan dom skicka alla våldtäktsmän och profiler, NAKNA, mellan juni och september. Då blir dom väl avsugna så det räcker.

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 jan 20:54

Jaha, då är nyårsaftonen till ändå. Tack och lov.
Ja men seriöst .
En kväll då folk ska ha kul och trevligt - och vad händer?
Slagsmål, våldtäkter, bilolyckor, bränder och mycket annat elände. En del folk klarar inte av alkohol och andra knarkar. Känns som om en liten klick som inte klarar av sina droger förstör för den stora massan som klarar sv att ha kul.

Sen har vi alla barn och tonåringar som driver runt och smäller olagliga smällare och ställer till det i största allmänhet för andra. Hemma sitter troligen en eller bägge föräldrar och super. Kanske med goda vänner och är såååååå glada att ungarna "klarar sig själva". Fy fan för sådana "föräldrar".
Till nästa nationella supfest kan ni väl TA ERT ANSVAR!
Var med era barn, utan sprit. Och ni andra som inte klarar av några glas ' DRICK LÄSK !
Nej, ni är inte tuffa. Ni är ynkliga, eländiga människor som saknar ansvar.

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 jan 19:41

Jag tillhör dom som börjar få grå starr. Så nu ska jag till sjukhuset för att en ögonläkare ska titta närmare på mina ögon.
Det är väl OK. Däremot bävar jag för en ögonoperation som tydligen görs med lokalbedövning. Känns ju inget vidare att se och höra läkarna petar i mina ögon.
Så den närmaste tiden blir inte så roligt för mig.

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 jan 12:59

Nu tycker Ulf Kristersson att regeringen inte sätter Kina på plats angående Gui Minhai. Ibland får lille Uffe mig att skratta. I sin jakt på nya röster blir hans uttalande allt mer bisarra. Vad ska Sverige göra ? Att försöka ta till hårdare ord hjälper inte mot Kina. Men lille Uffe är ju lite okunnig och internationellt oerfaren. Ska bli roligt att se vad som händer efter nästa val och lille Uffe kanske blir utrikesminister. Då får vi oss många goda skratt när Kristersson tar i från strumplästen mot Kina. Kina månne bäva. Ha ha.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se