Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juni 2020

Av Pink Ozzy - 11 juni 2020 12:25

Tänkte skriva lite om Caroline av Ugglas. Denna allkonstnär och energiknippe av rang.
Nej, hon är inte min typ för fem öre. Ingen jag skulle gå i säng med. Men vad spelar det för roll? Både hon och jag är ju gifta på var sitt håll.
Men hon är härlig. Skulle kunna lyssna på henne i timmar både när hon talar och när hon sjunger. Hon tillhör de människor som jag Skulle vilja ha omkring ungdomen god vän. Hon har idéer.och hon ger fullständigt fan i vad andra tycker ont ex hennes klädval.det är DET som hör henne så fantastisk.
Hoppas hon fortsätter att göra avtryck i det svenska kulturlivet. Jag älskar henne.

Av Pink Ozzy - 10 juni 2020 20:28

En vän till mig förbjöd rökning på sin restaurang nån gång kring 1990 och alla tyckte att han inte var riktig klok och att det inte skulle funka. Det gjorde det inte heller. Restaurangen blev för liten så han byggde ut med nästan 50%.
Senare förbjöds rökningen på alla restauranger, till glädje för gäster och servicen. Även om krögarna muttrade i början.
Nu har man förbjudit rökning även på uteserveringarna trots krögarnas gnäll.
Själv sätt jag på en uteservering klockan 17-18,30. Det var halvfullt kl 17 och knökfullt från ca 17,30 och är så fortfarande nu vid 20,30-tiden. Så nog fungerar det alltid så länge restaurangerna bjuder på bra mat.
Men ni som röker utanför. Skärp er! Kräv någon form av askkopp så grannarna slipper klaga på fimparna.

Av Pink Ozzy - 10 juni 2020 15:27

Mycket väsen för ingenting skulle jag vilja säga. Satt i bilen och lyssnade i bilen i morse om det "sensationella" som skulle komma och så bidde det inte ens en tumvante. Jag sa redan innan att de skulle damma av nåt gammalt lik och ge hen skulden och så blev det också.
Men det är nog inte slut med det. Bevisningen var ju helt värdelös så det kan ju bli så att släkten kräver skadestånd för förtal. Man vet ju inte. Jag skulle absolut krävt det.

Av Pink Ozzy - 9 juni 2020 16:34

Frågan jag alltid ställer mig är om vi ska ha en kungafamiljen? De kostar oss 146 miljoner om året. Låter mycket,men är bara 15 kronor per person och år. ALLA personer från mormor ner till lilla bäbisen. Så en familj med 2 barn betalar 60 kr per år. Inte heller det så mycket.
OM !!!!!!!
De på ett eller annat sätt också står in lika mycket i form av goodwill mm. Men håvar de bara in så kan vi lika bra slippa dom. Trots det undrar jag om de summa summarum inte drar in lite kulor på olika sätt.
Så vi får väl ha kvar eländet ett tag till.

Av Pink Ozzy - 9 juni 2020 09:48

Gunilla Persson, ja du vet hon som tror att hon är en stor TV-stjärna, har en dotter som heter Erica (17 år). För att nu hålla hennes namn lite i stjärnglansen har hon nu uttalat sig om händelserna i USA. HON säger bl a att NU kommer det att bli ändring i USA och de svarta kommer att accepteras. O s v.
Skitsnack, tyvärr.
De svarta har diskriminerats i 1000 år och det kommer att fortgå. Judarna har förföljt och det kommer att fortgå.
KKK finns och så kommer att förbli och nazismen breder tyvärr ut sig ner och mer. Det dumma är att Erica har ärvd sin naivitet från sin mor och är precis så naiv ch blåögd som kom ser ut. Och när man är så naiv ska man inte GE sig ut i pressen och vädra sin åsikt. Det blir bara så naivt, tyvärr.

Av Pink Ozzy - 9 juni 2020 09:34

Nu visar SvD upp världens rikaste personer genom tiderna. Och OJ så konstigt. Alla är på ett eller annat sätt diktatorer . De flesta har en så stor förmögenhet att de fattigaste också skulle kunna få ordentligt med öst i magen. Men icke. Där sitter t ex Putin med cirka 60 flygplan. Vad ska han med alla dom till? Läser just en bok som belyser var han har fått sina pengar ifrån...
Och den Saudiska familjen dom sägs vara god gör 10 000 miljarder kronor. Detta i ett land där du får dödstraff om du har fel klädsel eller skriver något opassande om landets diktator/kung.
Ja, det är sorgligt att veta att OM alla de rikaste i världen delade med sig skulle fattigdomen försvinna och om man slutade kasta nåt utan fördelade den skulle all svält vara borta. Vad är vi människor för djur egentligen?

Av Pink Ozzy - 8 juni 2020 09:47

Läser de olika tidningarna nu och ser att partiledardebatten skulle bli precis så som jag befarade. Busch och Åkesson stövlar på utan att veta något alla andra redan vet. Utom det att de tydligen redan första coronaveckan visste exakt vad som borde ha gjorts. Grattis, ni borde bli statsepedemiologer. Det är direkt pinsamt att höra dessa två önskar sig över Löfvén och Tegnell. Men Åkesson har råd med det. Många av hans väljare läser knappt en tidning, ännu mindre en bok. Okunnigt folk är lättfångade byten. Frågan är om detta gagnar Busch. Jag hade ju förväntat mig mer kunskap från hennes väljare.
Men nu gäller det ju makten och då gäller inga regler eller ärligt spel. Nej, då vräker man på med lögner åt alla håll. Vi får se om det lönar sig framöver.

Av Pink Ozzy - 7 juni 2020 10:51

Rensade mina länkar. Såg att bara 2 fortfarande bloggade på sina respektive adresser. Kanske har dom flyttat på sig eller blivit fina i kanten och blivit "influencers" . Att blogga är ju inte lika fint som att vara "influenser". Vem fan nu kom på det ordet och vad det nu är för skillnad. Nåja, en del s k influensers skriver mot betalning vad ANDRA säger åt dom att skriva. Så lågt kommer dock aldrig jag att sjunka. En rolig grej far för ett tag sedan då någon kallade sig för "politisk influenser" ! Vad fan är nu detta? Får hen också betalt eller vill han bara ha en titel? jag vet inte, men det hen hade att säga var inte mycket värt iallafall. Jag får väl kalla mig för "allmän influencer" eftersom jag skriver om allt från himmel och jord. Men betalt får inte jag heller. 


Hur som helst. Den som vill ha sin länk till höger på min blogg är välkommen att skicka in den till mig så "byter" vi med varandra. Jag förbhåller mig dock rätten att välja lite. Visst innehåll vill jag bara inte ha med, men det löser sig. 

Hör av er bara. 

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards