Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juni 2020

Av Pink Ozzy - 1 juni 2020 10:55

Först permitterar Scania nästa alla anställda. Sedan får de både jobba över plus jobba lördagar. T o m den lördag som påbörjar semestern. Som grädde på moset anser nu Scania i Södertälje att det finns en övertalighet på 1000 personer. Hur hänger det ihop?
Jo, först ville Scania gå ut maximalt av permitteringsbidraget av staten och lät därför de anställda gå hemma. När man hade fått det maximala bidraget fick de anställda komma tillbaka och får nu jobba häcken av sig med övertid och lördagsjobb. Och det flata facket gör som vanligt ingenting. Förstår inte att någon fortfarande är med i facken på Scania.
Och framförallt. Hur kommer regeringen hantera detta fuskande med permitteringsbidraget? Scania borde antigen betala tillbaka hela eller delar av beloppet samt förbjuda övertid och lördagsarbete före semestern.

#scania #scaniabluffar #övertid #permitteringsbidrag #regeringen.

Av Pink Ozzy - 1 juni 2020 09:29

Finns säkert många sträckor i Sverige där det förekommer många olyckor, men jag hör dagligen att det förekommer olyckor på E4 kring Nyköping. En bit norrut och en bil söderut. Eftersom det nu händer relativt ofta är väl inte vägen gjort för det. Eller så är inte förarna kapabla att köra på en för bra väg. Har själv åkt där till och från och fattar inte att man kan råka ut för olyckor om alla kör som folk och håller hastigheten. Aha, där har vi kanske boven. Det är inte förarna fel utan hastighetens. Men då tycker jag att vi sänker farten till 90 så får vi se om inte det hjälper.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards