Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under augusti 2020

Av Pink Ozzy - 26 augusti 2020 22:56

Den lille store dribblern har sagt sitt. Fan vill sluta o Barcelona efter 20 år. Då är något fel. Vi såg redan under 2-8-förlusten mot Bayern München att någon var fel. Med felet gått från källaren till taket. Från vaktmästaren till ägarna. Barça har börjat misskötas.
Eller så är det så enkelt som att Koemann kommit till Barça för att göra ett ordentligt avtryck. Han och Henke Larsson tänker omgruppera styrkorna för framtida kamper. Och i den armén passar kanske inte världens bästa spelare.
Alla låg har ju numera läst sönder Barcelona och alla vet precis hur de spelar. Så det är kanske dags att ändra i grunden.
Vad Messi gör får vi se. Kanske rundar han av i Europa eller Argentina eller så ger han bara fan i det hela. Pengar har han ju så det räcker. Frågan är väl bara om en kille med diagnoser kan kan hitta på något vettigt att göra. Han har ju under nästan hela livet bara spelat boll.
Gracias Messi for all years of fantastic footboll.

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2020 15:40

Nu har trädgårdhösten börjat. För mig som har fel i ländryggen blir det sällan mer än 2 timmar per dag. Idag lyckades jag dock hålla på i 2,5 innan ryggen så helt ifrån, trots mängder av tabletter.
Men äppelträden ska klippas, blommor fröställningar ska bort, tomater och björnbär ska plockas dagligen, o s v.
Finns alltid att göra. Men det är också skördetid. Allt från äpplen däruppe till potatis där nere. Både paprikor och chili börjar få färg. Vindruvorna håller på att bli blåa.
Det är en fröjd att se hur allt har växt under sommaren.

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2020 20:07

Formbetong tycks vara ett företag som utnyttjar arbetare, förbjuder facket och tvingar folk till lång tid av övertid. Allt från några timmar till upp till 24 timmar.
Man vill inte ens prata med pressen. Man har anmälts ett flertal gånger och tycks vara ett av de värsta arbetgivare i Sverige.
Vi ska inte ha arbetsgivare som inte kommunicerar med fack och arbetstagare. De förstör för arbetstagare och seriösa företag.
STOPPA DOM !!!!

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2020 20:00

Lukasjenko försöker hålla sig kvar vid makten. Men det kommer inte att gå.
Lukasjenko, lämna Belarus NU. Gör inte smärtan värre för befolkningen i Belarus. Åk till Putin. Han ger dig husrum, men lämna folket i fred.

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2020 10:16

Sju kriminalvårdare åkte till både krog och senare strippklubb där de tvingades betala 50000 för att komma därifrån. Champagnen, shotsbrickor och annan sprit flödade. Jag bara undrar vad de tänkte med.
Nu ska det utredas om de ska gå behålla jobbet. Utredas? Behövs väl ingen utredning. De ska självfallet infinna sig på Arbetsförmedlingen omgående.
Jag har varit på 100-tals tjänsteresor i många länder och aldrig varit i närheten av en strippklubb. Däremot har det blivit en och annan god middag men t ex vin. Men sen har det varit bra med det. Nästan alltid har det funnits en tidig morgondag med förhandlingar e l. Ofta har det också stannat vid en tunnbrödsrulle och en efterföljande bastu med kvällstidningen. Att vara ute tjänsteresor förpliktar och de som inte klarar det ska inte ut på sådana.

Av Pink Ozzy - 23 augusti 2020 22:06

Tittar man på nån sportsändning så har de som inte spelar munskydd. Men var?
En hel del har den just bara över munnen och inte över näsan. Utom fotbollsspelare. Flera av bänknötarna verkar dessutom bara andas genom sin haka. Mycket märkligt.

Av Pink Ozzy - 22 augusti 2020 10:20

Petter har glatt norrmännen i många år och irriterat oss svenskar lika länge. Nu går han ut och ber om hjälp. Självklart ska han ha det och självklart br de som tidigare glatt sponsrat honom i goda tider även stå bredvid honom nu när han inte mår bra.
Jag tror att Petter i grunden är en bra grabb som har ställt till det lite för sig. Orsaken till det tror jag är bristen på kickarna han fick av att tävla. Och han är absolut inte ensam.
Tycks vara så att idrottare runt om i världen används, utnyttjas och kastas på högen för författningar. En del har tur och hamnar hos olika företag eller inom media. Andra har mindre tur. Borde absolut finnas program både nationellt och internationellt för idrottare som slutat.
De är ju trots ibland hög ålder mycket populära i olika TV-tävlingar. Varför inte ha olika serier för dom som vill. Det skulle nog rädda många äldre idrottare.
Tycker att idrottare ska tas om hand även EFTER karriären. Borde vara sponsorers och idrottsklubbarnas skyldighet.

#petternorthug #hjälppetternorthug #stöttaäldreidrottsmän #sponsorerharskyldigheter

Av Pink Ozzy - 22 augusti 2020 09:57

Tydligen har en kvinna våldtagits på en kyrkogård i Östersund. Vad var det för svin? Inte nog med att han våldtog en kvinna. Nej, han gjorde det på en kyrkogård också.
Hur lågt får man egentligen sjunka? Du som gjorde det är i mina ögon värd noll (0). Hoppas de får tag i dig och att du får det jävligt surt på kåken. Hoppas dom rövknullar dig tills bordsbenet kommer ut genom halsen på dig ditt äckel.
Men det är ju klart. Du får säkert en egen cell med TV, video, CD mm på ett "säkert" fängelse. Det är väl det svenska rättssystemets största fel att inte ge det riktiga buset lite kul.

#Våldtäkt #våldtäktsmänäras #hårdarestraffförvåldtäkter

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards