Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Lördag 18 juli 11:07

M och L vill ta bort böter om man har kniv på allmän plats och ersätta det med 14 dagars fängelse.
Kommer det att ha någon som helst effekt? Jag undrar det.
Och hur ska vi göra som alltid har med oss kniv för att t ex skala en apelsin? Ska vi får 14 dagars fängelse?
Visst, det är åt he-vete för många knivar i omlopp, men då kanske polisen ska få göra förebyggande kontroller också. Vem vet, de kanske hittar både vapen och knark på samma gång. DET kan jag tyckas vara OK, men som turist förbehåller jag mig rätten att ha en kniv i ryggsäcken för "husliga ändamål.

#knivlagen #knivar #vapen

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 18 juli 09:40

Trots att Paolo Roberto fick utstå spott och spe tycks folk inte fatta nånting. Prostitutionen pågår precis som förr verkar det som.
Nu tog dom en entreprenör som sägs vara ledande i sin bransch. Han var villig att hosta upp 2000 kronor för 1 timme med en rumänska. Man måste ju vara bra knäpp om man gör det. Måste ju fattas nåt i huvudet på sådana män. Jag skäms ibland att vara man. Men det är väl så att världens äldsta yrke ska bestå, tyvärr.
#Prostitutionen #horor #entreprenör #sjukihuvudet

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 18 juli 09:32

Det är vecka 29, d v s Stockholmsveckan. Det är då en massa stockholmsidioter åker till Gotland och super skallen av sig.
Andra år har en del fått både syfilis och gonnoré med tillbaka. I år är det dock lite annorlunda. Många lär komma tillbaka med Covid-19. För inte lär väl så många bry sig om riskerna när planeten och shots åker in och vettet ut.
Tycker mest synd om gotlänningarna som ska behöva stå ut med eländet en vecka och upp på det få Corona till ön.

#Gotland #stockholmsveckan #covid-19 #Corona #vecka29

Av Pink Ozzy - Fredag 17 juli 13:39

Många är företagen som fått krisstöd i coronatider. Frågan är om allt är helt rätt. Ta hotellkedjan Scandic som nästan fått 150 miljoner! Enligt Aftonbladet har över 8000 företag sökt krisstöd och begärt nästan 600 miljoner. Då är det lite förvånande att Scandic fått så enormt mycket. Detta med tanke på att tvåan på listan är det numera nedlagda kryssningsbolaget Birka Cruises som fått 4 miljoner.
Nej, nånting måste ha blivit väldigt fel i beräkningarna av Scandics stöd. Jag menar att man faktiskt måste stå själv för en del. Inte får jag som privatperson några coronabidrag. Jag går klara mig bäst jag kan. Förutom Scandic finns det ju ett antal hotellkedjan till. Hur tänker man höra med deras stöd?

Av Pink Ozzy - Fredag 17 juli 13:18

Just nu börjar allt ätbart så sakta mogna till. Vi har börjat ta upp potatis, lök, morötter. Jordgubbarna är i stort sätt slut.
Hallon plockar vi dagligen. Vinbär, krusbär, körsbär är på gång. Om ca 3 veckor kan vi log börjar ta äpplen från första sorten.
Spenat, mangold, sockerärtor, grönkål och mycket annat tar man ju vid behov. Gäller ju att ta vara allt som går nu på sommaren.
Förutom det så blommar det vart man än ser. Helt otroligt vilken växtkraft det finns under vår korta sommar.

Av Pink Ozzy - Torsdag 16 juli 09:59

När jag druckit te, ätit både smörgås och fil samt gjort morgontoalett, sätter jag på en kopp kaffe till frugan och te till mig. Nu under sommaren går vi ut i vår trädgård och bara njuter. Man beter sig nästan som Mandelmann. Alla dessa fantastiska blommor i trädgården och varje dag dyker det upp en ny sort och börjar blomma. Purpurklätt, cikoria, lavendel, stockros , fuccsior och många fler bara väntar på humlor och bin. Men jag vet inte, men jag tycker det har blivit betydligt mindre av dom. Överhuvudtaget har vi haft väldigt lite flygfält i trädgården i år. Tyvärr.
Men annars växer det. Nu har vi även egen potatis i några månader och både mangold och spenaten växer bra.
Ännu har vi dock inte kunnat plocka några tomater ännu, men det kommer snart. Chili och paprika är ju inte heller klara.
Just nu kan vi ju inte heller klara på vädret. Kring 20 är lagom tycker jag.

Av Pink Ozzy - Tisdag 14 juli 13:16

Allt oftare läser jag nu om barn som tvingas till sina biologiska föräldrar och "bonusföräldrar". Där får de utstå slag, droger, brutna armar och gud vet vad.
Det är SOC uppgift att reagera blixtsnabbt om det finns risk gör att ett barn far illa. Föräldrar ska inte ha "rätt " till sina barn. De ska ha en skyldighet att sköta om dom på bästa sätt. Ge dom bra mat, se till att de mår bra osv. Uppfyller man inte barnens rättigheter på bästa sätt har man förverkat sin rätt till sitt barn. Sen kan Genevekonventionen säga vad den vill.

#barnmisshandel #misshandel i hemmet #soc #genevekonventionen #barnensrätt #skyldighet

Av Pink Ozzy - Tisdag 14 juli 13:08

Det går tydligen mycket bra att tränga ihop 3500 personer på Ullared, men du får inte ha åskådare på en öppen fotbollsarena.
Det är Sverige idag när Coronan får de mest märkliga konsekvenserna.
Ibland undrar jag faktiskt hur man tänker, om man nu gör det.
För det gäller inte bara Ullared. Nej, även SJ och SAS flyger med full last för man anser " inte risken vara så stor". Vilket skitsnack. Packar du ihop 100 eller 200 i ett flygplan eller tåg så finns alltid risken att någon bär på smittan. Precis som på Ullared, bara att den där är så mycket större.
Men OK, sätt era liv på spel bara ni kan shoppa loss lite. Tycker ni att det är värt risken att bli mycket sjuk, smitta fler eller t o m dö så ska ni självklart åka till Ullared, sätta er på en fullt flygplan eller tåg. Kom bara inte och beklaga dig när det är dags........

#corona #sas #sj #Ullared #dårskap #vansinne #smittorisk #fotbollsarenor

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se