Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Torsdag 9 juli 13:58

Bokade en resa åt frugan. Platsen bredvid skulle vara tom. Nu visar det sig dock att SJ ändrat sig och släpper på folk även på de platser som tidigare skulle vara tomma.
Jag anser att detta är ett avtalsbrott. När biljetten köptes fanns vissa regler uppsatta av SJ. Det var under dessa premisser biljetten köptes. När nu SJ ensidigt ändrar på förutsättningar bryter man helt klart mot ingånget avtal.
Kanske dags att någon tar SJ i örat.

#SJ #avtalsbrott #Corona #hållerintevaddomlovar

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 8 juli 19:01

Tidigare har det skrivits mycket om Huawei. Ett företag som arbetar mycket med att sälja in 5G-teknologin. Risken är dock stor att de kan lägga in mjukvara för att kontrollera vad du gör och inte gör och lämna över uppgifterna till Kina.
Ett annat företag är TicToc som jag dock ännu inte har full koll på.
Nu är dock även Nuctech på tapeten. Ett företag som säljer utrustning till bl a svenska flygplatser och har då när dom vill möjligheter att lägga in diverse farliga virus eller mata datorerna på information. Innebär att de bl a kan hålla full koll på kinesiska dissidenter eller kritiker till Kinas diktatur.
I o f s inte bara till Kina. Nej, de kan sälja information till alla som betalar väl.
Så det färdig hög tid för stat, kommun, företag m fl att fundera på vilka företag man anlitar...

#huawai #tictoc #nuctech #Kina #5G #spionvirus
Så det är nog dags att tänka sig för

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 8 juli 17:08

Den f d (?) boxerskan Klara Svensson visar sin gravidmage och att hon tränar. Och det är ju klart att PK ska klaga.
Men om nu någon vill visa sin gravida mage och samtidigt tränar är det väl inget vi andra ska bry oss om.
Att klaga på det är lika fånigt som att klaga på ammande kvinnor. Verkar som en del inte har annat att göra än att vilja bestämma över andra.
Klara Svensson har aldrig varit någon favorit för mig men hon har rätt att göra vad hon vill utan att någon lägger sig i.

#KlaraSvensson # gravid #bostadsbolagen #tränar

Av Pink Ozzy - Onsdag 8 juli 11:10

Jerka Johansson har en krog som heter Sandhäxan och är enligt Svenska Dagbladet en översättning av Sanwich. Detta är dock helt fel. Den närmaste en översättning man kan komma är att San är ett japanskt ord, men används också i nivå italienskan som i San Marino.
Wich betyder vilken och inte häxa.
Ska man översätta Sandhäxan till engelskan skulle det i s f bli Sand witch . Så det kanske är dags att döpa om mackstället till Grus i mackan för att inte förväxlas med en sanwich.

#sanwich #sandhäxa

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 juli 15:15

Såg just Valen och plastpåsarna på Kunskapskanalen. Har de inte sett filmen sök upp den på SVTplay. Den borde finnas där.
En djupt gripande film om våra hav just nu. Inte långt bort utan kring Norges och Englands kuster. Den filmen borde tysta alla som inte vill ha skatt på plastpåsar. Så mycket plast i våra hav och kring våra stränder är skrämmande. Det som skrämmer ännu mer är att den bryts ner tills den blir mikroplast och hamnar på våra tallrikar varje gång vi äter något från havet.
Därför bör vi undvika all plast. Inte bara plastpåsar. Vi måste undvika alla hälsoprodukter eftersom allt för mycket hamnar i naturen och förstör livsmiljön för våra barn och barnbarn.

#valenochplastpåsarna #SVTPlay #miljöhot #miljö #plastskatt #plastpåsar

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 juli 09:52

Det är en skandal och en skam för Sverige om man nu utvisar den lilla Buket till Turkiet. Varken mamma eller pappa vill ha henne så hon bor hos släktingar i Sverige sedan 6 år tillbaka.
Personligen skäms jag över att vara svensk när vi har ett mugrationsverk utan några som helst hjärta i kroppen. När jag läste detta nyss skakade jag i hela kroppen och gör det fortfarande. Jag kan inte förstå att vi har så iskalla paragrafryttare i Sverige. Hoppas jag aldrig möter den person som fattat detta totalt inhumana beslut.
Gör om och gör rätt.

#Buket #Turkiet #migrationsverket #inhumant #ovärdigt

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 juli 09:38

I slutet av förra sekel överlämnades Hongkong till Kina med löfte om att även framledes går vara fria. Men tji fick dom. Kina tar ett allt hårdare grepp om Hongkong med diverse antidemokratiska lagar. Hade Kina varit smart hade man låtit Hongkong förbli en frizon där folk får leva som de gjort i många år nu. Men nej, då ska kommunistiska Kina klampa in och göra Hongkong till sitt och tvinga på dom dessa lagar som inskränker folkets fri och rättigheter.
Vi skriver år 2020. När ska världen slippa diktaturer?

#Kina #Hongkong #diktatur #antidemokratiskajagar

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 juli 09:29

I Polen har man nu införd HBTQ-fria zoner och fler lär det bli. Det visar väl återigen vad som händer när den rädda och okunniga högerflanken får regera i ett land.
Vad säger EU? Länder som inte tillåter HBTQ-folk borde absolut inte tillåtas vara med i EU.
Nu var det Polen och Ungern ligger väl också där nånstans. Kan dom inte bara låta HBTQ-folket vara ifred? Dom gör väl ingen som helst skada. Hur som helst sympatiserar jag med dom och kommer framledes att bojkotta Polen och Ungern.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se