Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 juni 15:31

En 66-årig stockholmare har våldtagit minst 20 barn under 20-30 år. Han har dessutom filmat våldtäkterna på VHS och på datorn.
Undrar nu vad han döms för. Vi snackar ju mycket om att Saudiarabien ger spöstraff. HÄR vore det verkligen ett lämpligt straff. 50 piskrapp en gång i veckan i 5 år. Offentligt.
Jag ser inget förmildrande utan bara avsky och äckel. Han ska aldrig mer ut ur fängelset och han ska fan in på en vanlig anstalt där det riktiga buset kan få ha lite "roligt.

#pedofil #våldtäkt #straff #äckel

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 18 juni 15:22

I morgon är det midsommarafton.

Jag önskar mina läsare en riktig trevlig midsommar. Ta gärna lite vin, nån nubbe eller annat gott, men tänk på att du ska vara pigg och glad även på midsommardagsmorgon. Kram på er.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 18 juni 15:18

Läser lite på Facebook och blir smått förbannad. Här finns föräldrar som låtit sitt barn vara hemma i åratal. Man har inte gjort många ansträngningar för att få eleven till skolan, men gnällt och klagat i åratal. Nu går eleven ur nian. Då surnar föräldern till för att eleven inte ens fått ett brev eller en blomma i present från skolan.
Vad är det frågan om? På min tid GAV man läraren en blomma eller nåt när man slutade och inte KRÄVDE ATT FÅ något. Dessutom är det väl så att om man har en frånvaro på över 70% under många år så FÖRTJÄNAR man ingen present av något slag.
Men det var i o f s konstigt att föräldern inte KRÄVDE en chokladkaka också. Eller en ask Alladin.
Vart är vi på väg egentligen?

Av Pink Ozzy - Onsdag 17 juni 11:08

Är det inte dags att ompröva hela skolverksamheten? Finns inte många ungar som läser böcker idag. Ännu värre blir det framöver. Alla hämtar numera sin information från nätet. Skrämmande i sig, eftersom barn inte är källkritiska på samma sätt.
Men vad ska man göra när mobil och padda tar all deras tid.
Nej, gör så här.
Fördubbla gymnastiken eftersom barnen sitter på tok för mycket idag.
Flytta över religion, historia, geografi och liknande ämnen helt till den digitala världen.
Matematik bör dock ske utan dator. Svenska bör i större utsträckning ske utan dator. Rättskrivningsprogrammen är förkastliga för barn. Men det borde, om efterfrågan skapas , kunna tas fram datorer utan det.
Framöver kommer dagens barn ändå söka de flesta svaren på sin mobil så varför inte ge dom möjligheten redan nu. 90% av det de lär i t ex religion går ändå takt genom skallen. Dom som vill förkovra sig i detta ämne kan ju göra det ändå.
Jag tror att fler barn skulle vara intresserade av skolan då.
Men det måste i s f ske med paddor eller datorer som bara har de program som skolan har 100% kontroll över.

Av Pink Ozzy - Onsdag 17 juni 10:57

Skickade efter Paul Svenssons "Grönsaker" från A-Ö.
1,3 kg bok där mina förväntningar var skyhöga och därför besvikelsen desto större.
Jag trodde att man kunde avhandla betydligt fler grönsaker än de som Paul tar upp. Många av dessa äts numera ytterst sällan. Ja, jag känner till Pauls fäbless för grönsaker och gärna gamla sådana men ändå. Det var i regel 1 sida som tog upp lite om grönsakerna förvaring mm och resten var bilder och recept. Ingenting om t ex grönsakerna odling som jag trodde att han skulle skriva mer om.
Jag tänkte först gå in i en bokhandel för att titta på boken, men det blev inte av. Hade jag gjort det hade jag absolut inte köpt den.
Sorry Paul, men du får gärna 2 av 5 böcker av mig.

#paulsvensson #kock #bok #grönsakerfråna-ö

Av Pink Ozzy - Onsdag 17 juni 10:49

Tyvärr var det fel på bloggplatsens app så det har inte blivit nåt skrivande igår. Men efter ett mejl till dom tog det högst en timme innan det nu var fixat. Snabba ryck.

Av Pink Ozzy - Måndag 15 juni 16:13

Ja det var ju ingen större vits med polisens räd mot prostitutionen. Robert Aschberg visar ju helt klart att det fortfarande är full verksamhet.
Med andra ord får torskarna för litet straff. De verkar ju tycka att det är värt risken.
Jag inte bara forskarna utan sätt dit hallikarna på lååånga straff och omskola hororna eller kasta ut dom ur landet.

Av Pink Ozzy - Måndag 15 juni 16:01

Härmed uppmanar jag till en landsomfattande bojkott av Preem. Mark och Miljööverdomstolen har gett dom rätt att bygga ut i Lysekil. Nu är det bara regeringen som kan stoppa det och det gör dom inte. Några arbetstillfällen går före utsläpp av 1000-tals ton av koldioxid i den svenska luften.
Det här är skandal. Vi kan lika bra lägga ner hela miljöarbetet. Det fungerar ju i varje fall inte. Är ju i stort sett bara Miljöpartiet som tänker lite miljö. Alla andra tänker bara pengar, pengar, pengar.
Nej, bojkotta Preem så kan de äta sin bensin och sin olja till frukost framöver.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se