Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Måndag 15 juni 15:54

För några dagar sedan remitterade han sig ur TV4. Och som det inte var nog kallar han Bianca Ingrosso för en "uppenbar hora". OK, jag har inte speciellt mycket till övers för Bianca, men om man är en gubbe i kortbyxor på 50 bast så får man vara lite smartare än så. Men det är klart man kan väl inte begära mer från en uppenbar kuksugare och rövknullare....

ANNONS
Av Pink Ozzy - Måndag 15 juni 09:17

Nu har vi haft (för)bra väder i minst 1 vecka. Eftersom vi tar vatten till växterna från en närbelägen sjö kostar det oss inte så mycket varje sommar. Vi betalar en summa och så kan vi vattna hela sommaren.
Men trots det väntar jag med spänning på morgondagens regn. Finns inget som går upp mot ett uppfriskande sommarregn. Men då ska det bli minst 10-20 mm som kommer ner lugnt under ett dygn. Inget hagel tack.
Annars växer det som tusan i all land och jag kan frossa i sallad, gräslök, spenat och rädisor redan. Potatisen börjar blomma så smått, såsom 3-4 veckor är det dags.
Spännande är också alla blommor. Jag sätter och sår nya varje år och vet sällan var jag placerat var. Så det är alltid en kul överraskning.
Men som sagt, nu vill vi ha regn.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 14 juni 09:22

Tänk så skönt att vi äntligen slipper Alexander Bard och hans löjliga kortbyxor framöver i TV4.
Att skriva skit om afrikaner är aldrig rätt. Borde t o m Barden fatta som har så fina titlar.
Hoppas han nu förpassas till kändisarnas sophög och aldrig syns mer. Tyvärr så lär det väl inte bli så, men vi kan väl hoppas.

Av Pink Ozzy - Lördag 13 juni 19:53

Black live matters var en bra tanke. Men du ser man på allt fler håll att ligister ställer till det. BLM borde vara en fredlig demonstration för att ge tryck åt valspråket. Men icke. Ligister och andra snorungar kastar sten, plundrar och förstör i olika städer i världen.
Jag föreslår att man skjuter skarpt på plundrare och andra som bara är där och förstör.
Gärna fredliga demonstrationer med ett budskap, men utan våld.

Av Pink Ozzy - Lördag 13 juni 09:39

Man vill anlägga ett antal fotbollsplaner vid Bällsta allé. Fotbollsplaner kommer därmed att nästan förändra till några fastigheter. Bara ca 200 meter därifrån finns en flygplats.
Detta är förutsättningarna.
Men nu ska Miljööverdomstolen fatta beslut om ifall det får bli fotboll eller inte. Fastighetsägarna menar att det blir gör mycket buller. Nu undrar du säkert om inte flygplanen hörs mer, vilket de självfallet gör. Skillnaden är bara att de tilltänkta fotbollsplanerna ligger på industrimark och då får det inte vill ta lika mycket som från en flygplats. Här du hört något så dumt. Buller är väl alltid buller.
Om nu Miljööverdomstolen anser att det inte går finnas fotbollsplaner där så riskerar över 6000 fotbollsplaner att gå spelförbud. Detta känns helt vansinnigt. Ungarna är ju redan för mycket inomhus. Detta gör ju att ännu fler väljer att stanna inne.

Av Pink Ozzy - Torsdag 11 juni 12:25

Tänkte skriva lite om Caroline av Ugglas. Denna allkonstnär och energiknippe av rang.
Nej, hon är inte min typ för fem öre. Ingen jag skulle gå i säng med. Men vad spelar det för roll? Både hon och jag är ju gifta på var sitt håll.
Men hon är härlig. Skulle kunna lyssna på henne i timmar både när hon talar och när hon sjunger. Hon tillhör de människor som jag Skulle vilja ha omkring ungdomen god vän. Hon har idéer.och hon ger fullständigt fan i vad andra tycker ont ex hennes klädval.det är DET som hör henne så fantastisk.
Hoppas hon fortsätter att göra avtryck i det svenska kulturlivet. Jag älskar henne.

Av Pink Ozzy - Onsdag 10 juni 20:28

En vän till mig förbjöd rökning på sin restaurang nån gång kring 1990 och alla tyckte att han inte var riktig klok och att det inte skulle funka. Det gjorde det inte heller. Restaurangen blev för liten så han byggde ut med nästan 50%.
Senare förbjöds rökningen på alla restauranger, till glädje för gäster och servicen. Även om krögarna muttrade i början.
Nu har man förbjudit rökning även på uteserveringarna trots krögarnas gnäll.
Själv sätt jag på en uteservering klockan 17-18,30. Det var halvfullt kl 17 och knökfullt från ca 17,30 och är så fortfarande nu vid 20,30-tiden. Så nog fungerar det alltid så länge restaurangerna bjuder på bra mat.
Men ni som röker utanför. Skärp er! Kräv någon form av askkopp så grannarna slipper klaga på fimparna.

Av Pink Ozzy - Onsdag 10 juni 15:27

Mycket väsen för ingenting skulle jag vilja säga. Satt i bilen och lyssnade i bilen i morse om det "sensationella" som skulle komma och så bidde det inte ens en tumvante. Jag sa redan innan att de skulle damma av nåt gammalt lik och ge hen skulden och så blev det också.
Men det är nog inte slut med det. Bevisningen var ju helt värdelös så det kan ju bli så att släkten kräver skadestånd för förtal. Man vet ju inte. Jag skulle absolut krävt det.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se