Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 25 juli 2023

Av Pink Ozzy - 25 juli 2023 10:01

Det här jåller inte längre. Var AIK än kommer blir det läktarbråk. Hammarby, Djurgården, Malmö är bara några lag som fått påhälsning av AIKs klack som inte vill kolla på fotboll utan bara ställa till det.
Sen får vi ju säga att bevakningen och säkerheten under matcherna är en katastrof. De som har bengaler, smällare o l ska inte in på arenan. Lyckas de ändå ska de tas ut så fort man ser det. Denne ska få ett märkbart straff. 10 års arenaförbud i hela Sverige. Kanske nån månad på ett fängelse eller 6 månader med fotboja med ytterst begränsade möjligheter att röra sig. Ja, det får vara slut med tramsandet nu. Vi måste få gå på fotboll utan problem.
Dessa regler gäller självfallet inte bara AIKs klack utan samtliga lag. Men samtliga kan måste steppa upp säkerheten. Leta igenom arenan före avspark ordentligt, ta ut de som hsr bengaler, smällare mm omgående, de som missköter sig ska ut direkt. De som sedan har tagits ut ska bestraffas ordentligt.
NU RÄCKER DET !!!!
#AIK #läktarbråk #bengaler #säkerhet #hårdastraff #tittapåfotbollellerstannahemma
.

Av Pink Ozzy - 25 juli 2023 09:46

Hatet mot Sverige ter sig mer och mer sorgligt. Ta Jemen som exempel. Har inte de fullt upp med sitt eget land där det råder både jag och hungersnöd. Nästan ingen vet ju ens var Sverige ligger än mindre det verkliga händelseförloppet. Detsamma gäller de flesta protester i muslimska länder. De får den information makthavarna vill få ut. Inget annat. Detta skapar då ett fienderna som egentligen inte finns. Sverige har inte något hat mot dessa länder. Själv har jag ett större hat mot de svenska makthavarna som inte kan få tummen ur och förbjuda koranbränningar. Det är ju det enda rätta. Att diverse diktatorer och andra sprider lögner och hat kan vi inte göra något åt. Vore det då inte bättre att slå undan fötterna på hatande muslimer och Paludananhängare?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards