Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

Har läst andras bloggar på morgonen

Av Pink Ozzy - 20 juli 2010 09:59

Har läst andras bloggar på morgonen och då speciellt Susanna55. Ibland hatar jag det skrivna ordet eftersom det i t ex bloggar tar bort nyanser som man gärna vill ha med. Ibland tar man också en enda mening och river ner himlen för att man uttryckt sig lite bristfälligt.

Men för att göra det hela helt klart för alla:

Jag är helt emot prostitution, pedofili,  tvång i alla former. Egentligen räcker det med den meningen. Men jag kan inte låta bli att ställa vissa frågor.

Du som går till en hora. Hur känns det? Känner du någon tillfredsställelse och kärlek? Blir det lite mys mys före och efter? Ser du till att din kvinna är lika belåten som du?

Och du som ger dig på barn. Har du sinnesundersökt dig någon gång? Har du funderat på att gå till polisen och säga "lås in mig, annars våldtar jag barn"? Och vad i helvete kan man få ut av att ge sig på ett barn?

Till er som gör detta föreslår jag att köpa en uppblåsbar Barbara ( om de fortfarande finns) eller borra ett hål i en vägg. Det borde väl ge samma njutning som du är ute efter. Och tänk på att du i mina ögon inte har något livsberättigande. Jag har inte lust att betala din logi på en kåk om du åker fast.

Jag tycker även att man ska sluta fjäska med dessa personer när de åker fast och ska ta sitt straff. Som det nu är hamnar de ju på särskilda anstalter eftersom de får stryk av buset om de hamnar på en vanlig anstalt. Men jag anser att de ska hamna på en vanlig anstalt. Då får de smaka på samma medicin de utsatt andra för. Och skulle de bli ihjälslagna, so what ?

 
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

20 juli 2010 15:59

Tänk så olika man tänker i olika länder..

I Danmark kan man som handikappad få lov att besöka en sådan som du skriver om. I deras fall för att det är enda tänkbara sättet att få den sortens kontakt.

Bra eller dåligt...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
susanna55

susanna55

20 juli 2010 22:13

Det var ord och inga visor! Håller med, fast man vill ju inte begå kriminella handlingar själv....
Men tänk om något skulle hända ens eget barn, då vete 17! Det finns tillfällen när man faktiskt blir blodtörstig..

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

noboytoy

20 juli 2010 23:56

Befriande att höra att det faktiskt FINNS män som bestämt tar avstånd från detta och förklarar sin avsky inför dessa brott. Tyvärr verkar ni inte vara många, så heder åt dig!

 
jeppe

jeppe

21 juli 2010 16:53

Som jag titigare sagt, ozzy verkar vara en mycket trevlig herre, med sunda åsikter...(detta är på intet sätt ngt försök att ragga på ozzy for the record) ;)

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

 
susanna55

susanna55

22 juli 2010 12:09

Tur att det inte var jag som skrev det här inlägget. Jag hade genast blivit påhoppad som manshatare...eller kanske rödstrumpa..:-)

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

22 juli 2010 13:34

Ja du Susanna55
Mem nu är jag man och FÅR skriva så. Dessutom är jag humanist och kvinnorespekterare ( tycker det låter finare än feminist ) och då skiter jag i om folk tycker illa om det jag skriver. Jag tycker bara att det är lite synd att inga horor eller torskar bemöter mina inlägg.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
susanna55

susanna55

23 juli 2010 22:01

Humanister är vi allihop, har kallat mig det i många år..
Om du vill ha lite mothugg så ska du lägga ut reklam för bloggen i rampljuset på startsidan. Kostar bara 10 kr. Det drar definitivt in nya läsare. Gör som Aftonbladet, ta i så du spricker, det brukar jag göra. Vid ett tillfälle skrev jag en så bra rubrik där så jag fick in 400 läsare på ett par timmar. En prococerande liten reklamtext gör susen!

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

24 juli 2010 13:34

Nej, några tior för att få fler läsare lämnar jag inte. Blir bloggen läst så är det kul. Vill ingen läsa så kan jag inte göra något åt det.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 16:58

På radion sa dom att betalningar och överföringar kommer att bli betydligt annorlunda och svårare med start nästa år. Allt skulle dock inte komma på en gång utan ändringarna ska komma lite undan för undan. Sllt för att försvåra det för de kriminella ...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 10:15

Sedan coronan bröt ut har priset stadigt ökat. Efter coronan har det sjunkit, eller inte? Allärerna gör reklam för att smöret ordinarie pris är nånstans mellan 54 och 65 kronor. MEN, det är alltid nån kedja som har extrapris. Numera oftast 29,90 och ...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 09:27

Tycks vara så att SD har en ganska stor trollfabrik. Det innebär att de betalar pengar för att folk (trollfabrik) skriver gott om SD och skit om oppositionen.  Kanske funkar hos folk som inte läser på själva. Det funkar inte hos belästa väljare. Sj...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 09:05

Både pressbyrån och 7eleven kommer fr o m 2025 att fasa ut cigaretter. Jag vet dock inte vilket ben jag ska stå på. Anledningen är flera. Rökarna kan lätt gå till andra aktörer som fortfarande säljer cigaretter. Smugglingen kommer att öka och gängen ...

Av Pink Ozzy - Söndag 12 maj 14:50


  Så det kan gå. Jag accepterar dom, men är ingen fan av dom och skulle aldrig vilja vara. De får väl leva sitt liv. Jag delar inte mitt. Hela klanen är som ett stort skämt.   ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards