Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Förbjud "The Phone House" att verka i Sverige

Av Pink Ozzy - 25 februari 2011 11:41

Såg du "säljsekten" för någon vecka sedan? Den handlade om hur The Phone House behandlar sina säljare. Sådana företag borde förbjudas i Sverige. Vi vill inte ha den skitkulturen i vårt land. Folk ska arbeta max 8 timmar och inte 12-16 för att få tjäna en dräglig lön. De som arbetar ska även få säga vad de tycker är fel utan att för den skull får sparken. Nej, ut med skitföretagen.

Ni som går i tankar att arbeta hon TPH eller annat liknande program så sluta drömma och sök dig ett riktigt jobb. Lycka till.


 
ANNONS
 
cyberliv

cyberliv

25 februari 2011 12:47

Men vad är det du säger? Ska du bestämma över vilka som ska få arbeta eller inte här i landet??

Det känns klart rasistiskt när du skriver
"Vi vill inte ha den skitkulturen i vårt land".

Med tanke på din bakgrund borde du var mycket försiktig med sådana uttalanden!!!

http://cyberliv.se/blog.html

Pink Ozzy

25 februari 2011 16:20

Jag måste bara släppa den här kommentaren. Här ser ni vad som händer när någon kommenterar en sak han inte vet ett skvatt om. "Bakgrunden" han talar om känner tydligen han till. Jag gör det inte. Vad som sedan skulle vara rasistiskt i mitt inlägg vet inte jag, men han kanske kan förklara det för mig.
Jag vill inte heller förbjuda företag att etablera sig, tvärtom. Dock ska de följa svensk lag och svenska avtal. Något som tydligen Cyberliv ger blanka fan i. Snälla Cyberliv, gör dig inte till mer åtlöje än du redan gjort.

 
cyberliv

cyberliv

25 februari 2011 22:40

OJ DÅ, här har du släppt igenom en av mina kommentarer!?!?!?

Jag är förvånad eftersom du avskyr mig för det jag skriver om och sätter jag skriver på!!!

Din "Bakgrund" som jag åsyftar har jag lika mycket koll på som du säger dig ha om mitt privatliv som jag anser inte angår dig ett dugg eftersom du fritt spekulerar utan att VETA, HA FAKTA MM!!!

Att sen göra det på min blogg, ja då får du finna dig i att jag använder samma taktik mot dig!

Att du inte känner till din egen bakgrund kan bara visa på att du har ett stort psykiskt problem som du försöker förtränga genom att snacka illa om andra och bete dig som ett barn som inte får som han vill!!!

Att skriva som du gör mot Phone House och sen skriver:
"Vi vill inte ha den skitkulturen i vårt land".

Hur tycker du det ser ut?

Sen när började du tro att universum rör sig runt dig?
Kom det samtidigt som ditt pillermissbruk eller?

http://cyberliv.se/blog.html

Pink Ozzy

26 februari 2011 10:01

Jadu Cyberliv. Du tycks vara en sorglig person med mycket stora behov av vård. Du säger att jag inget vet om ditt privatliv. Du kanske har glömt att du kontaktade mig via Skype och berättade allt. Så jag HAR DINA fakta, och de ska väl räcka.
Att skriva "skitkulturen" behöver inte ha något som helst med ras att göra, vilket jag trodde att du fattade. Men ack så jag bedrog mig. En kultur kan vara allt från ett lands kultur som bygger på, som du tror, rasen. Det kan även vara t ex klädkulturen, musikkulturen eller som i det aktuella fallet SÄLJKULTUREN. Och det är här det blir lite, för att inte säga ganska komiskt. På din blogg så vill du ge sken av att hjälpa "den lille mannen" och släpper igenom skit som The Phone House". Lite komiskt, tycker du inte?
Du skriver också att jag tror att universum kretsar runt mig. Hitta den rad där det står, tack.
Sedan pratar du om pillermissbruk. Var i he-vete får du det ifrån? Med tanke på hur du mår käkar du säkert piller, men säkert också alldeles för få. Åtminstone om jag ska referera till en vän som fått din bloggadress och som under några dagar lusläst vad du skrivit.
Men jag tror jag nu har fått nog av både dig och din blogg.

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

26 februari 2011 15:04

Det är väl bra att du får veta fakta om dig själv som du har förträngt ;-) Jag menar,eftersom du har SÅ allvarliga problem är det väl bra att någon berättar dem för dig....

Var ett tag daglig läsare av ovan blogg men tröttnade på enkelspårigheten. Gjorde misstaget att idag gå in igen.
Det som gör mig riktigt rädd är att författaren kallar sig kristen. Glad att de kristna jag har i min omgivning är annorlunda!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

27 februari 2011 10:08

Tack för det inlägget. Skönt med folk som har förståndet kvar. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt att förmå honom att skriva kortare och med egna ord. Men han blir bara bittrare och bittrare. Jag har skickat länken till en bekant som är utbildat psykolog och han ansåg att personen i fråga borde söka hjälp. Det är inte bra att vara så bitter hela tiden. Han letar ju bara fel på allt och alla och klarar inte av kritik. Som han skriver och kommenterar mina kommentarer så förstår jag att han är ensam nu. Det kan inte vara lätt att leva med någon som aldrig ger med sig utan alltid måste ha sista ordet. Och inte bara sista ordet, det kommer alltid i en hotfull ton som skulle göra mig rädd om jag var fru till honom och tvingades vistas unser samma tak.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 17:45

Jaha, hur ska vi ha det? Ska vi ha klaner , gäng...eller kanske maffialiknande grupper? För att förklara mitt eget tänk så säger jag så här. Klaner - är typ familjeklaner eller ny ex klaner i t ex Japan. Gäng - är i regel oskolade snorungar som ...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 13:42

Jag tillhör ju, som du säkert räknat ut, inte Jimmie Åkessons fanklubb. Dock ger jag credd om någon förtjänar det. Tydligen har några "roat" sig med att uttrycka hot mot en SVT-medarbetare som heter Nike Nylander. För första gången, vad jag vet, h...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 10:19

Om nu S ska vinna nästa val krävs ett antal kraftfulla åtgärder. Både L och Mp ligger kring 4%-spärren. Med Sabuni i ledningen kommer L att spela i div 2 efter nästa val. Och om Mp inte slutar upp med språkrörslarvet hamnar de i samma liga. Det s...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 10:12

Träffade redan för ca 7-9 år sedan en person som hade arbetat med Ulf Kristersson och såg honom som ytterst opålitlig. Jag håller nu med till fullo.Tidigare lovade han att aldrig samarbeta med SD. Numera har han nästintill sätt sig i hans knä. Nu säg...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 09:57

Jag har de senaste 25 åren sakta ökat i vikt och ligger ni på minst 50 kg för mycket. Anledningarna är flera. Jag har några trasiga kotor och besökte läkarna för sent. Nu vill de inte operera innan jag gått ner ca 45 kg. Så det blir ingen operation...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se