Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2011

SJ är ju helt otroliga

Av Pink Ozzy - 3 augusti 2011 15:23

Inte nog med att SJ måste vara en av Europas slöaste järnväg med eviga förseningar. Nej, nu kastar de också av folk som har biljett. Hur fan är man funtat som personal när man kastar av barn på 11 år? Tänkte han tanken att en snäll dam tar hand om henne eller tänkte han att en djävla pedofil tar hand om henne? Eller tänkte han? Tänkte han överhuvudtaget? Hur i he-vete kan ni ha en sådan personal SJ? 


 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

3 augusti 2011 19:39

HON! Det var en kvinnlig konduktör. Men hur tänkte hon som tog hand om flickan, lät henne sova för att dagen efter ämna köpa biljett. HON tänkte tydligen inte tanken att kalla på polis och berätta ...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

4 augusti 2011 11:36

Där har du rätt. Så långt tänkte inte jag.

 
Gubbfan

Gubbfan

4 augusti 2011 08:53

Nja, det är väl möjligt att konduktören tänkte, men i så fall tänkte hon nog lite snett. Det är inte modernt att tänka några steg framåt.
Men grejen är nog den att om hon gör fel enligt reglementen och andan i bolaget så blir det att gå till arbetsförmedlingen och tids nog hamna i FAS3.
Det värsta är att om jag förstått tidningarna rätt så gör de andra tågbolagen lika galet.
Jag tror att ett stort fel är att man har bolagiserat infrastrukturen och kräver att den skall fungera som det gör i näringslivet.
Vad politikerna blundar för är att infrastruktur, t ex järnväg, vägar, tele inte skall gå med vinst eller vara rationell. Den är till för att serva alla andra näringar och människor. Den är inte till för att fungera enbart för de väl beställda.

Att sedan SJ och järnvägsnätet är vanskött så väl av den nuvarande som av de föregående regeringarna skall vi inte glömma.
Om jag har förstått saken behöver järnvägsnätet ett utökat underhåll på sisådär 40 miljarder plus vad som skall läggas ned på ett skrytsnabbtågsnät.
Men politikerna vill inte eller förstår inte eller är för upptagna av att förmera sina egna tillgångar eller vad de nu gör.
Så undrar de över det sk politikerföraktet!

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

4 augusti 2011 11:39

Ja, jag tror inte ens 40 miljarder räcker. Har hört den dubbla siffran nånstans. Men det kanske blir så med moderaten Ulf Adelson i styret.

 
Gubbfan

Gubbfan

4 augusti 2011 09:01

Läste alldeles efter min förra kommentar i Aftonbladet en snutt som kanske förstärker min tro på vad som är galet. Kika på den om du inte redan har gjort det.
http://www.aftonbladet.se/ledare/article13416077.ab

http://g

Pink Ozzy

4 augusti 2011 11:41

Ja den artikeln säger ju en del.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 27 sept 11:06

Klockan är nästan 11 och SMHI säger att vi ska ha strålande väder. Verkligheten är dock en helt annan. Täta moln utan en solstråle. Jag vill också jobba på SMHI. Måste ju vara världens enklaste. ...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 sept 10:55

Jag har inget munskydd. Jag försöker så gått det går att sköta mig. Jag vet att jag ligger i sen s k riskzonen flera gånger om. Men jag blir allt mer anti mot munskydd . Anledningen är t ex följande människor jag sett. Ensam man i bil med munskydd ...

Av Pink Ozzy - Lördag 26 sept 20:36

Muren är ett ganska kul program i sig, men varför detta mörker? Gråsvart bakgrund och trista färger i övrigt. Dessutom kommer fråga och svar på en gång när man tittar med text. Lite finjusteribgar och det hela kan bli bra. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 26 sept 13:48

När man nu inte ska åka på semester kan man alltid drömma sig bort genom att se VM i cykel som pågår i Italien. Man visar fantastiska bilder i helikopterperspektiv över det italienska landskapet. Det är så vackert så man blir sjukt ressugen. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 26 sept 11:11

Företaget Think Pink har dumpat avfall istället för att återvinna det eller t ex bränna det på rätt sätt. Nu ligger det många ton avfallsbalar runt norra Stockholm och ofta på privat mark som de själva inte ens äger. På så vis har man gjort enorma v...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se