Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 15 september 2011

Av Pink Ozzy - 15 september 2011 10:30

Det breder ut sig en rasism i världen. Just nu är det islamister mot ”vita”. Okunskapen hos islamister är att de flesta vita är ateister och ger blanka fan i Jesus eller andra gudar. De som trots allt är kristna är oftast de mest hatiska och okunniga rasister.

Okunskapen hos oss vita är oftast att vi tror att alla muslimer/islamister är farliga mördare. Bilden vi ser är i regel 1000-tals mörkhyade personer som skriker ut sitt hat mot oss vita och då främst USA. Men varför är de så många hela tiden? Jo, de har inget arbete att gå till.

Dessutom har de oftast inte möjlighet att bilda sig en egen uppfattning, utan lyssnar på byäldsten, någon mullah eller annan person som bestämmer över deras liv. Det är det enda de vet.

Ta Nordkorea som exempel. Där får inte heller folk reda på vad som sker utanför gränsen och lever i total okunnighet om vad som sker på detta klot. Detta gör att ledarna har total makt över folks tro och vetande. Detsamma gäller i muslimska länder.

Även när jag var liten och tvingades till kyrkan varje söndag predikade prästen i upp till en timme om hur farligt allt var utanför kristendomen och vad som skulle hända om man inte bad sin kvällsbön eller gick till kyrkan varje vecka. 

Sen finns det många som klagar på invandringen. Tänk då på att det bara är drygt 150 år sedan som 1 miljon svenskar flydde till USA för att de inte hade mat på bordet här hemma.

Det är så lätt att kritisera andra religioner och människor i s f att ta reda på vad som krävs för att vi ska kunna leva i harmoni. Ett exempel på ett försök är denna skylt som jag hittade i Schweinfurt i Tyskland som under kriget var ett stort nazistfäste.

   

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards