Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 24 augusti 2012

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2012 10:08

Skådisen Ulf Brunnberg har klantat till det - igen- ordentligt. Han anser att häktesmordet på vakten Karen Gebreab på en fängelsegård är feministernas fel. Detta säger han i tidningen Slitz. Mark Levengood är snabbt framme och twittrar:

– Om man kastar om bokstäverna i "Ulf Brunnberg" så blir det "Tjoflöjt, vad tomt det är på vinden", twittrar Mark Levengood.

Och många andra har liknade twitterkommentarer. Brunnberg anser också att kvinnor inte ska bli poliser och brandmän. Suck!!!!

Vad jag har hört genom åren är att kvinnor får göra precis samma uttagningsprov som männen för att få jobben. Så de har inga fördelar där. Så klarar de proven ( både i teori och praktik ) så har de fan rätt i att få jobbet också. Säger sig ju självt. Som polis kan det ibland t om med vara en fördel. Visserligen har de kanske inte samma styrka som en man i alla lägen, men kan nog kompensera detta med ett annat lugn och det faktum att deras tålamod och kvinnlighet gör att män inte ger sig på dom. Kommer det en manlig polis kanske buset vill slåss. Kvinnliga poliser kanske har bättre koll på vilka de klarar och vilka de kanske inte klarar och istället tar det lugnare, vilket kan vara till fördel för alla inblandade.

Spelar ingen roll vilket arbete det gäller. Klarar kvinnan de uppsatta kraven och eventuella proven ska de behandlas precis lika som männen. Helt klart. Allt annat är bara nonsens. Men å andra sidan har ju Brunnberg mest spelat i nonsensfilmer som Jönsonligan m fl. Är väl det enda han klarar av. Seriösa roller är han ju bevisligen inte så bra på. Inte heller att i alla lägen uttala sig seriöst.

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2012 09:50

Om 8 minuter ska Breiviks dom tillkännages. Alla väntar utom jag. Jag tycker bara de ska släppa ner honom i en djup källare och kasta bort nyckeln. Nån som inte har respekt för det mänskliga livet har inte min respekt att få leva.


Om du inte har empati

ska du aldrig bli fri

Du ska sitta fången livet ut

och aldrig mer få komma ut

Breivik är ett djävla as

Och i hans huvud är det totalknas

Om du inte låter andra leva

ska du för evigt i morker treva

Vi hatar dig du sjuke man

Vi hatar dig så mycket vi kan

                                         (Pinkozzy 2012)


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards