Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 mars 2014

Neutrala toaletter - varför det?

Av Pink Ozzy - 8 mars 2014 14:04

Nu går det väl lite för långt. För många år sedan gick jag in på en damtoa eftersom herrtoan var upptagen och nöden krävde att snabbt komma "i säkerhet". Detta skedde på mitt dåvarande arbete. När jag kom ut kom en kvinnlig medarbetare fram och ansåg att jag inte skulle anväbda "deras" toa.

Så långt historien. Nu till nutid.

Några har nu fått gör sig att de känner sig diskriminerade genom att det bara finns just herr- och damtoaletter. Nu ska dessa skyltar tydligen mer och mer plockas ner eftersom transpersoner inte vet var de ska ta vägen om det kniper. Jag har absolut inget mot homosexuella, lesbiska, transpersoner mm. Men vad kommer härnäst? Ska de vita gubbarna på   övergångsskyltarna bytas ut mot mer färgade gubbar så inte våra mörkhyade vänner känner dig utanför? Eller ska vi få ytterligare skyltar med burkaklädda kvinnor?

Nej, skärpning! Visst kan det bäl få finnas herr- och damtoor, och visst har jag personligen inget emot att det bara står "toalett" på dörren. Vi har det så på jobbet. Men samtidigt kanske det finns fler kvinnor som vill ha "kvinnotoaletter" än transsexuella som känner sig obekväma på dagens skithus.

 
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

8 mars 2014 15:52

JAG besöker hellre damtoaletter är herrditon. Av den enkla anledningen att herrar inte tycks bry sig om hur det ser ut när de är färdiga med det de skulle göra.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

8 mars 2014 17:50

Ha gå, ja det har du rätt i min vän. Men hur kommer toaletterna att se ut om vi inte är 2 dom skyller på varann, utan tre "olika kön "

 
Gubbfan

Gubbfan

11 mars 2014 17:39

Att ha skilda toaletter är ganska bra. Transar och liknande kan använda damtoan.
Anledningen till att jag tycker att damer och liknande kan få slippa herrmuggarna kan illustreras av en liten fråga till en Radiodoktorn P A Heinemann för måna herrans år sedan.
En lyssnare hade problem med att trycket hade blivit så litet med åren så att det tom droppade på golvet framför toaletten när han stod och kissade.
Heineman var tyst en stund sedan han hade läst upp lyssnarbrevet.
Sedan sa han: Man sitter och kissar! Det är bara sådana skitstövlar som aldrig har gjort rent kring en toalett som står och pinkar.

Tyvärr är nog världen full av skitstövlar som pinkar på sitsen och dräller på golvet.
Så låt åtminstone kvinnorna få ha egna toaletter och slippa eländet på sina jobb.

http://gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

11 mars 2014 18:24

Ha ha, ja det har du rätt i. Själv sitter jag 8 gånger av 10. Resterande gånger fäller jag upp ringen och torkar eventuella fläckar efter mig. Men så orkar jag fortfarande träffa rätt.

 
Gubbfan

Gubbfan

11 mars 2014 20:03

Måste rätta mig.
Radiodoktorn hette nog inte P A osv utan P P. Alltså Paul Peter

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 16:58

På radion sa dom att betalningar och överföringar kommer att bli betydligt annorlunda och svårare med start nästa år. Allt skulle dock inte komma på en gång utan ändringarna ska komma lite undan för undan. Sllt för att försvåra det för de kriminella ...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 10:15

Sedan coronan bröt ut har priset stadigt ökat. Efter coronan har det sjunkit, eller inte? Allärerna gör reklam för att smöret ordinarie pris är nånstans mellan 54 och 65 kronor. MEN, det är alltid nån kedja som har extrapris. Numera oftast 29,90 och ...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 09:27

Tycks vara så att SD har en ganska stor trollfabrik. Det innebär att de betalar pengar för att folk (trollfabrik) skriver gott om SD och skit om oppositionen.  Kanske funkar hos folk som inte läser på själva. Det funkar inte hos belästa väljare. Sj...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 09:05

Både pressbyrån och 7eleven kommer fr o m 2025 att fasa ut cigaretter. Jag vet dock inte vilket ben jag ska stå på. Anledningen är flera. Rökarna kan lätt gå till andra aktörer som fortfarande säljer cigaretter. Smugglingen kommer att öka och gängen ...

Av Pink Ozzy - Söndag 12 maj 14:50


  Så det kan gå. Jag accepterar dom, men är ingen fan av dom och skulle aldrig vilja vara. De får väl leva sitt liv. Jag delar inte mitt. Hela klanen är som ett stort skämt.   ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards