Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 15 april 2015

Kära Alliansen, varför gjorde ni inget under 8 år

Av Pink Ozzy - 15 april 2015 16:01

Under 8 långa eländiga år har Alliansen "regerat". Nu är det de rödgröna som gör det. För att bara nämna något så är det det militära. Något som alltid varit en moderat hjärtefråga. Nu när de rödgröna lägger fram sin budget så klagar man från högerhåll om att anslagen är för små. T o m stolpskottet Björklund sa igår att enn lång nnedrustning måste brytas. Jo, jo, men varför har man inte gjort något under dessa 8 år. Det har ju dragits ner vartenda år.

Detsamma gäller skola och arbete. Nu klagas det hej vilt över att de rödgröna gör för lite, TROTS att de lägger mer pengar på skola och arbete än borgarna. Skillnaden är väl kanske att pengarna nu ska gå till de som utför arbetet och inte i de besuttnas fickor.

Man klagar över att bidragen till ungdomslönerna minskas. Men tidigare var det ju bara ett fint tillskott till arbetsgivaren. OM det är så att någon behöver arbetskraft så har han också råd att betala.

Detsamma gäller minskningen av ROT och RUTavdragen. Det var ju sååååå bra, eftersom svarta pengar blev vita. Visst, håller med om det och har själv använt mig av ROT-avdrag. Men vilka svarta pengar blir vita när arbetet utförs på våra semesterorter i t ex Spanien och Grekland? Oj, du kanske inte visste att man även får göra dessa avdrag om du har ett hus i utlandet. Nej, det är klart. Men det vet alla stenrika som har råd med hus i dessa länder och som också har råd att fixa till dom UTAN avdrag.

Du kanske inte heller visste att de flesta avdragen gjordes i områden som t ex Danderyd och Lidingö. För er som inte kommer från fjollträsk kan jag tala om att det är där de stenrika har embarkerad sig och det är där det inte finns plats för flyktingar eftersom de inte har "den typen av boende" där. Men råd till ombyggnader av huset och råd till städhjälp har de..... om de får bidrag vill säga. Man lindar ju också in det på ett fantastiskt fint sätt genom att säga att " då blir svarta jobb vita". Visst, men det kostar stadskassan mycket pengar. Pengar som tas från lågavlönade och pensionärer.

Tack för kaffet, nu ska jag äta.

 
ANNONS
 
Inge Vinge

Inge Vinge

15 april 2015 16:23

Ja man blir NFB (något förbannad) över klagosången från de borgerliga.

När de tog över brände de drygt 60 miljarder som fanns i Moder Sveas skattkista på bidrag till hamburgare, putsning av kristallkronor, inhyrda bartenders mm. Den nuvarande regeringen ärvde i vanlig ordning ett underskott istället.

Havererad A kassa, högre skatt till pensionärerna än andra, störst skattesänkningar till de som redan har och cancersjuka till arbetsförmedlingen. Omvänd Robin Hood politik a la Rainfelt och Borg.

Nu ett väldigt gnäll över höjda skatter och som vanligt är det de som har allra mest som gnäller allra värst.

http://anslagstavlan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

15 april 2015 19:45

Ja du Inge Vinge. Kan ingen sätter silvertejp på Björklunds käft så det blir tyst på den där loosern. Sen kan vi lika bra ta en stor påse över huvudet oå Batra och Lövet så vi slipper bpde höra och se dom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 17:45

Jaha, hur ska vi ha det? Ska vi ha klaner , gäng...eller kanske maffialiknande grupper? För att förklara mitt eget tänk så säger jag så här. Klaner - är typ familjeklaner eller ny ex klaner i t ex Japan. Gäng - är i regel oskolade snorungar som ...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 13:42

Jag tillhör ju, som du säkert räknat ut, inte Jimmie Åkessons fanklubb. Dock ger jag credd om någon förtjänar det. Tydligen har några "roat" sig med att uttrycka hot mot en SVT-medarbetare som heter Nike Nylander. För första gången, vad jag vet, h...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 10:19

Om nu S ska vinna nästa val krävs ett antal kraftfulla åtgärder. Både L och Mp ligger kring 4%-spärren. Med Sabuni i ledningen kommer L att spela i div 2 efter nästa val. Och om Mp inte slutar upp med språkrörslarvet hamnar de i samma liga. Det s...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 10:12

Träffade redan för ca 7-9 år sedan en person som hade arbetat med Ulf Kristersson och såg honom som ytterst opålitlig. Jag håller nu med till fullo.Tidigare lovade han att aldrig samarbeta med SD. Numera har han nästintill sätt sig i hans knä. Nu säg...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 09:57

Jag har de senaste 25 åren sakta ökat i vikt och ligger ni på minst 50 kg för mycket. Anledningarna är flera. Jag har några trasiga kotor och besökte läkarna för sent. Nu vill de inte operera innan jag gått ner ca 45 kg. Så det blir ingen operation...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se