Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2016

Jag vill dö

Av Pink Ozzy - 7 augusti 2016 13:18

Just nu är det bara så sjukt trist. En hel hög med irritationsmoment har hoppat sig och känns inte som en liten dammsög, utan ett stort berg som inte går att rubba.
Jag tänker inte skriva ner allt som stör mig just nu, men några saker får plats. Först och främst min mor och halvbror. Ja han var min bror men lät sig adopteras i de yngre tonåren. Jag var några år äldre och skulle just flytta hemifrån. Inte fan brydde jag mig om adoption. Speciellt som den tilltänkta pappan, tillika min mors nye man, aldrig varit som en pappa för mig. Min pappa dog strax innan adoptionssnacket var på tapeten. Jag fick aldrig vara med på begravningen, vilket jag får bära med mig hela livet.
Nåja, denna adoptionsfråga glömde jag mer eller mindre bort. Som jag skrev så var det aldrig någon stor fråga, utom för min mor som tyckte att jag skulle tänka på framtida arv. Hallå, vilken kille i tonåren bryr sig. Jag skulle flytta hemifrån för att plugga, supa och ragga tjejer. Inte fan brydde jag mig.
Och nu är det försent. Eftersom hennes man fått en stroke och inte reder sig är hon tydligen hans gode man. Nåja, hon är i varje fall "god man" för min bror som fått deras sommarstuga. Den omsatte han dock omgående i pengar, d v s sålde den.
Så kvar är skog som dock såldes för en ansenlig summa sam hus och diverse lösöre som jag gissar värderas till 3-5 miljoner.
Och vinnaren ääärrrrr: min halvbror. Inte ens min mor ärver något så som det är skrivet. Men det vet hon inte ännu.
Själv bryr jag mig inte. Jag har så jag klarar mig. Så för min del är det inte pengarna utan sättet man gör det hela på som stör mig.
Men som jag sa så var det bara en av många saker som sitter som stora blåmärken runt mina ben.
Ett annat är att jag inte har klart med arbete från början av september. Därefter vet jag inget och det tycks inte gå att fråga någon heller. Men min hjärna vill ha svar. Blir det eller blir det inte. Jag accepterar bägge, men det är ovissheten jag blir tokig på.
Sen har vi allt skit som pågår runt om i världen. Jag kokar snart över av IS, Trump, våldtäkter mm. Du bryr dig kanske inte, men jag kan inte kasta bort dessa tankar. Ska det vara så djävla svårt att leva i fred de få år vi finns på jorden? Nej, vi har en massa knarkande IS-"soldater" som roar sig med att föra "krig". Och allt till Allah's ära. Så fan heller.
Och den där dåren Trump. Han får bara inte bli president. Då kan ju precis vad som helst hända.
Och till sist, nåja av det jag vill nämna här, fattar jag inte vad dessa våldtäkare (nej, det är inga män) peddos ar och kvinnomisshandlare håller på med. Stoppar packet i nån raket och skjut ut dom i rymden. Eller så lämnar du in dom på Hall så det riktiga buset får ha lite "kul".
Men allt detta med ett antal andra saker gör att min hjärna inte fixar det hela. Allt oftare får man tanken att man lika hjärna kunde dö. Vem bryr sig .

 
 
Gubbfan

Gubbfan

10 augusti 2016 19:17

Ge fan i att dö!
Vem skall jag då gnälla ihop med?
Du kommer att lämna ett tomrum för mig i alla fall.
Även om vi kanske inte har samma åsikter i allt, så behöver man någon att känna att man är gnällig ihop med, även om det bara är på nätet.
Vänta åtminstone till efter 31 augusti, för då klipper de av koppartrådarna här.
Att stationen har en nyrenoverad AXE-växel betyder inget.
Att alltför många får kuta runt i kåken för att hitta mottagning för en vanlig mobiltelefon betyder inget.
Men skit samma, det är mycket elände som jag slipper se och dessutom kan man ju skriva brev eller besöka folk IRL, som det visst heter på nusvenska.
Slippa bekymmer över religiösa stollar med vapen, slippa bry mig om Erdogan och hans likasinnade över världen, slippa tänka på att tokstollarna i Fjollträsk vill att vi skall gå med i Trumpens NATO osv.
Annars gläder jag mig för vi har fått regn i dag.
Hela 5 mm.
Om jag har tur kommer det mer framöver.
Nu skall jag pensla lite matbröd och strö över med vallmofrö, egen odling, samt köra in det i ugnen.
Ha så bra och håll dig vid liv så länge som möjligt.
Om inte annat så av ren elakhet.
Själv siktar jag på en bit över hundra-strecket, av ren elakhet, bara för att pensionsmyndigheten skall få bekymmer.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

10 augusti 2016 20:18

Tack vännen. Men är det inte ganska skönt att ha olika synpunkter men accepterar varandras åsikter.
I morgon löser sig kanske ett av problemen. Tyvärr finns det flera kvar. Men det är väl bara att kämpa på så man har nån att gnälla ihop med.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 11:16

Stockholms landshövding har tydligen en mycket dålig ledarstil och arbetsmetoder. Vore nog bättre för regeringen att byta ut henne till en mer folklig ledare.  Det går inte att ha en dokmatisk landshövding som kör efter egna regler.  Jag har pers...

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:29

Det har precis varit en omröstning om juridisk könstillhörighet i riksdagen. Som det oftast är så har en del personer inom ett parti olika åsikter men röstar som partitionen vill. Men det är ju helt fel. Man är inröstat av sina väljare på sina egna f...

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:01

En kvinna har anmält sin man för våld. Rättegången skulle ha hållits för några veckor sedan, men kvinnan dök aldrig upp. Nu, 3 veckor senare har hon hittats död. Hennes man har mördat henne.  Hur sjuk går man bli? Varför har vi ingen lag som gör de...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 17:19

Jag har ju ingen aning hur länge jag lever med cancer i magen samt en massa andra småsaker i kroppen, så vi lever livet lite. Så nu har vi bokat Smådalarö Gård och spa. I början på veckan var vi ju på Yasuragi vilket ju inte var så som det en gång va...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 08:45

Mellan 1985 och 2000 åkte jag 1-2 gånger varje vinter till fjällen med familjen. Julen var given, men även vissa år i mars. Över 60 mil på hala och snöiga vägar. En gång fick jag en ordentlig sladd 3 mil hemifrån. Hade jag fått möte i denna kurva had...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards