Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 16 juli 2019

Av Pink Ozzy - 16 juli 2019 17:30

Lyssnade på Leif Östlings sommarprogram. Präktige egenkäre Östling. Han som tror att allt han rör vid blir guld.
Ingenstans i sommarprogrammet sas det ett ord om att han bara omgav sig med ja-sägare under sin Scaniatid. De som inte höll med åkte ut. Vissa till MAN t ex. Hela organisationen var uppbyggd av ja-sägare. Lille chefen till en lite större chef och en större chef till näste chef tills någon hamnade hos Östling och så "Ja mäktige Leif". DET var Scania under Östlings ledarskap. En gaphals. Inget annat.
Vidare säger han att man skulle spara och vara rädd om varenda krona. Jo jo, därför en del chefer fick åka på långa utlandsresor och ta med sig lilla älskarinnan som hade noll koll på det tekniska.
Sen detta eviga skattesnack. Vem vill du lura Östling? De flesta svenskar betalar ju inte ens skatt. Jo, de betalar, men får tillbaka det och mer därtill genom t ex skola, vård, omsorg, vägar och mycket annat. Du tror att du är smart när du hetsar vanligt folk att tro att de inte borde betala så mycket skatt.
Nej du, det som är fel är att girigbukar som du och andra i företagstoppar tar ut så in i helvete mycket i lön i s f att ge alla anställda mer i lön. Eller gör du 100 gånger så bra jobb som en som står på golvet? I helvete heller. Det är dom som gör jobbet. Det är dom som kommer med idéerna så att du ska kunna visa upp fina siffror och ta ut en hutlös lön. Det är bra. Du SKA betala mycket i skatt. Det har du förtjänad.

Av Pink Ozzy - 16 juli 2019 10:18

Nu har man ju misslyckat ett antal gånger med att välja en ny EU-kommidionsordförande ett antal gånger. Med nu tycks de flesta vara eniga om att välja Ursula von der Leyen. Anledningen är lika enkel som komisk. Hon blev utfrågad, vilket man tydligen blir, och hade sina åsikter som inte överensstämde med vad de olika grupperna ville höra. Men då, för att få makten och hela härligheten, ändrar sig Ursula von der Leyen och har nu delvis andra åsikter än de hon hade för en vecka sedan. Så nu kommer man tydligen att rösta igenom henne.
På så vis blir hon ordförande och EU-folket kan åka hem från Bryssel och ta semester.
Hänger du inte med? Jo, för att Ursula von der Leyen ska bli ordförande och EU-parlamentarikerna ska få semester ändrar damen helt enkelt ståndpunkt. Men..... javisst ja, de är ju politiker.....

Av Pink Ozzy - 16 juli 2019 09:58

Bor ca 1 miljard i Indien . De flesta under mycket dåliga förhållanden. Antingen har de inget jobb överhuvudtaget eller mycket underbetalda jobb som ofta även är farliga. Varor som vi i väst sedan köper för att de är sååååå billiga.
Samtidigt bygger man en staty som är 3-4 gånger större än frihetsgudinnan och försöker skjuta upp en rymdfarkost där prislappen redan är uppe i 1,5 miljarder. Pengar som kunde gjort mycket gott i hungriga magar.
Förutom det föds många missbildade barn i landet. Barn med extra eller utan lemmar, uppvuxna barn och mycket annat. Troligen för att man i landet inte tar hänsyn till de farliga kemikalier som används inom industrin.
Det är fördjävligt att vi i väst köper billigt och låter andra svälta. Varför kör inte Trump en kraftig tullhöjning mot Indien? Ser man inte landet som någon egentlig fara?

Av Pink Ozzy - 16 juli 2019 09:48

Går in på Facebook och hittar en massa skämt om kraschen i Umeå. Ibland får man verkligen tala om hjärndöda människor. Hur kan man bete sig så djävla respektlöst? Folk som bär sig åt på detta vis borde OMGÅENDE stängas av från Facebook. De har inget där att göra.
Jag lider med de efterlevande som ska behöva läsa sånt skit. Undrar om det t o m är åtalbart?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards