Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 2 december 2023

Av Pink Ozzy - 2 december 2023 14:10

Jag så att det fanns en lista över de mest spelade låtarna enligt Stim. Själv tycker jag flera av dom är ren skräp. Jag skulle vilja ha följande lista.


1. Farytale  of New York - Pouge

2. Mera Jul - Adolfsson och Falk

3. Oh Tannenbaum - Heintje

4. Happy Xmas (war is over) - John Lennon och Yoko Ono

5. Vår Julskiva har rymt - Werner & Werner

6. Feliz Navidad - José Feliciano


Jodå, det finns ett antal fler, men dessa har länge legat högst hos mig. Hur har du det själv?

Av Pink Ozzy - 2 december 2023 13:41

Vi försöker hålla oss till 1a advent vad det gäller adventsbelysning. Egentligen den 1/12 eller 1.advent Nu blev det mitt emellan. Men 4 veckor är lagom. Då hinner man tröttna till framåt nyår och ta ner allt igen den 6/1. 

Längre än så står vi inte ut. Julgranen har vi också skippat sedan några år. Jul firar vi hos nån av ungarna en liten stund. Det är det ultimata. Man kan gå hem när värken sätter in. 

Sen brukar det fortsätta med att hälsa på svärmor nån dag och få besök av nån av ungarna. Det liksom räcker. 

Nån jul jag hade hos farmor och farfar kommer jag ändå aldrig att kunna få mer. Det var tider det. Drygt 60 år sedan. 


Av Pink Ozzy - 2 december 2023 13:22

Ryssland är ett skitland på många sätt och har varit så i dryga 100 år. Det senaste i raden av missbruk av de mänskliga rättigheterna är Att man förbjuder HBTQi-folk överhuvudtaget! Igår fängslades 2 bögar för att de höll varandra i handen! Men herre gud, det finns jättemånga tjejer som är hetero men som håller varandra i handen. Men för Putin och hans anhang av rövslickare är det tydligen ett stort problem.

Jag är visserligen 100% hetero, men sympatiserar trots det med HBTQi-folket. De har aldrig gjort mig något. Tvärtom så har jag haft roligt med dom speciellt på semesterorter och då menar jag absolut inget som har med sex att göra. På något sätt säger dom alltid nån gång att de ser på mig att jag inte är gay. Jag ser också för de mesta när nån ÄR Gay. Men när det är avklarat kan man lätt och ledigt ha trevliga samtal och även dra rätt grova Gayvitsar. 

En kille var där med sin mor som var kring de 80. Själv var han väl nånstans kring 40. Sista dagen av vår semesterresa möttes vi i trappen till restaurangen och han sa " Kan jag inte få en avskedskram?". "Självklart ska du få det." Sa jag och så var det inget mer med det. 

Det visar att man har respekt för varandra. Visst har jag svårt att fatta vad som sker i denna värld, men det skiter jag också i. Respekterar de mig respekterar jag dom. Det finns jättemånga mycket trevliga HBTQi-are. Eller om vi säger så här. Om du, som jag, är hetero så hamnar du väl inte i säng med alla. Minst 99% av tjejerna är och förblir mycket bra kompisar. Var ligger problemet? Visa ömsesidig respekt så löser sig det mesta. 

Av Pink Ozzy - 2 december 2023 11:38

Ibland kan man bara inte låta blistt tycka synd om folk. Som skidåkerskan Stina Nilsson. Hon var under flera år en fantastisk sprintåkerska och så börjar hon plötsligt åka skidskytte.
Jag har många gånger hört att det var något tjafs med nån tränare, men jag vet inte.
Hur som helst gick hon från en firad skidåkarna till att bli en skidskytt under medel. Hon kom 2a en gång men det var också allt. Placeringar kring plats 50 var mer vanlig.
Det är synd om tjejen. Hon kunde blivit kanonbra, men nånstans klickade det. Det hände inte det alla trodde skulle hända. I början blev det väl skapligt i skyttet ibland, men skidåkingennlev allt sämre.
Så i s f att vara en bejublad och troligen rik skidåkarna blev hon en skidskytt bland 1000 andra där hon knappast får några startpengar att lägga i pesionsspargrisen.

Av Pink Ozzy - 2 december 2023 10:04

Vaknade lite sent idag och äter frukost och tittar på skidor samtidigt. Går igenom mail mm samtidigt och så PANG! Vad är detta? KÖRFÖRBUD?!?! Varför????
Tydligen har jag inte besiktigad bilen. Brukar det inte komma någon form av information om det? Förra gången var det 3 företag som ville att jag besiktigade hos just dom. Nu var det ingen.
Jaja, jag har nära till en besiktning och det var enkelt att boka en besiktning på måndag.
Men det var ett ovanligt sätt att bli klarvaken på.
.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards