Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 6 december 2023

Av Pink Ozzy - 6 december 2023 18:06

Skulle till sjukhuset för en massa prover. Mådde redan lite dåligt när jag for iväg. Efter provtagningen ville jag bara hem. Magen blev konstigare och konstigare och 3 mil hemifrån kände jag helt klart att "tvåan" ville ut. Jag gasade lite extra och kom till garaget. Då började magen tränga på ordentligt.
Jag lurade på om allt skulle stå kvar utanför och jag rusade in, men gjorde dumheten att köra in bilen och stänga dörrarna. Men et var försent. Sakta kände jag något hände där bak. Fram med nycklarna och in med skor och allt på toan.
Men försent. Det var redan på god väg.
Så går det om man inte äter Creon när man ska. En gång var fjärde vecka får jag en spruta i skinkan. Nackdelen är att den ser till att inte spjälkar maten. Därför måste jag ta Creon som ser till att maten spjälkas i magen. Men jag har missat det flera dagar och fick idag en liten varning om att ta den till maten framöver. För det här var inte så kul. Det var skit.

Av Pink Ozzy - 6 december 2023 12:47

Det har varit mycket snack kring Caroline Seger senaste tiden. Nu har hon dock bestämt sig för att sluta i landslaget efter 240 (!) matcher.
Jag sa det till en kompis och fick höra " ja, hon den där flatan" i en hånfullt ton. Då brann det i huvudet på mig. Hur kanman säga så och vad har sexuell läggning med idrott att göra? Har vi inte växt ifrån detta vid det här laget? Ska jag vara ärlig så har Seger varit under min radar också i början. Det är under hennes andra halvaav18 år i landslaget dom jag kollat mer på hur hon spelade. Dessutom var hon en riktig mamma till de andra spelarna. Och vad fan har vi med att höra vem hon sover med?
Seger för mig var en stenhård back och spelfördelare. Ett unikum inte bara i Sverige utan i hela den kvinnliga fotbollsvärlden. Skulle hon bjuda mig på lunch skulle jag med heder tacka ja. Vi får väl hoppas att hon nu får ett bra liv med vem hon nu vill leva det med.
Tack för showen Caroline Seger!

Av Pink Ozzy - 6 december 2023 12:02

Som jag skrev för någon dag sedan så har ICA höjt priset på Aladinasken till 102 kronor för att nu sänka den till 49. Priset är dock en sak, men smaken?
Jag vet inte vad som har hänt. Plötsligt har Aladdinasken fått en billig smak som de flesta billiga pralinaskarna. Det är nån gegga i mitten och choklad runtom. Vissa har t o m minskat i storlek för att få plats med merbillig gegga i andra.
När jag jobbade fick jag många Aladdinaskar till ungarnas glädje. Ja, min också. Men nu köpte jag en men vill absolut inte ha fler. Vidriga smaker blandas med nästintill oätliga. Nej tack, men ge ingen Aladdinask till jul. Jag äter inte den.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards