Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 19 maj 2024

Av Pink Ozzy - Söndag 19 maj 10:48

Att, som i år, ha halva ishockeyligan i samma liga är bara larv. Att veta vem som vinner,  utom i något enstaka fall är skittråkigt. Så inför nästa CM borde gällande lag tas bort:

Storbritannien, Norge, Österrike,  Danmark,  Lettland,  Frankrike, Kazakstan, Polen.  Dessa kan hör inte längre till VM A-grupp. De bara förstör och gör att de bästa spelarna i topplagen inte vill dela VM. Vad ska de tjäna till? Förstöra ishockeyn. 6 - max 10 lag är vad ishockeyn klarar av för att behålla charmen. De andra är bara i vägen.

Av Pink Ozzy - Söndag 19 maj 10:13

Har inte lagt så många tankar på Taylor Swift genom åren, men eftersom det har gått en Taylor Swift hysteri genom landet lyssnade jag mig igenom ett antal låtar på slump från olika år och CD och hittade absolut ingenting jag gillar. Det här är en tjej för tjejer och småkåta femtonåriga killar. Jag hittar absolut inget i hennes låtar. OK, letar jag lite till kommer det säkert en och annan öåt värd att lyssna mer än en gång till på, men i det stora hela är det en tjej som har gjorts från ett produktionsbolag . Allt från låtar, till vad hon säger och vilka kläder hon har på sig o s v. M a o en produkt, inte en sångerska.

Och tittar man noga på baddräkten hon har på sig så ser hon lite småtjock ut på fel ställen. OK, jag vet, man ska inte prata om tjocklek o s v om och med tjejer och i så fall har hon en bra kropp. Hon är inte för smal vilket vore värre. 

Vore kul att få se 3 eller 4 låtar på rad från en av hennes senare konserter för att se hur hon håller ihop det på scenen. Men i det stora hela är det inget för mig. Förutom det att hon tycks vara vänlig, sprider glädje och vänlighet och icke våld vilket är mycket värd i dessa dagar. 


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards