Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 27 juni 2024

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 juni 12:57

Jan Emanuel har fladrat runt mellan olika partier. Nu sedan i floppen Folklistan. Så nu har han sökt sig till S igen. Jag hoppas verkligen att inte S tar emot honom. Skulle de släppa in i partiet kommer jag självklart inte att rösta på S.  Då har S klantat till det. Jan Emanuel kommer att ansöka om medlemskap i vilket parti som helst. Bara han får en saftig lön. Dåhon vettig ideologi verkar han inte ha utan går dit där han får bra betalt och får publicitet. 

Nej, bort med skämtet Jan Emanuel  eller så lämnar jag partiet. Helt självklart.

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 juni 09:01

Fotbolls-EM pågår och jag ser en allt smutsigare fotboll. Något som FIFA måste stävja omgående.

Det finns mängder av avvikelser som FIFA måste se över snarast. 

1. Det ryktas om att Slovakien-Rumänien var uppgjord. Om matchen var det har jag ingen aning om, men ingen rök utan eld. Ett annat sätt att göra upp om matchen är att inte skada varandra. Italien-Georgien igår var en sån match. Domaren behövde knappt ingripa. 

2. Ronaldo försökte psyka domaren. Något som ofta förekommit, men med Ronaldo lägger han ribban på en helt annan nivå. Han är stjärnan och då krävs det en stark domare. Men det var inte nåt harmlöst snack utan man såg ett riktigt hat i Ronaldos hela ansikte och kroppshållning. Här borde man gå in efteråt och stänga av Ronaldo en match.

3. Det har börjat bli smått tråkigt med fasthållningar i kläder, kropp och armar. Gult kort varenda gång.

4. När en spelare kommer glidande mot bollhållaren glider alltid ett ben upp för att fälla spelaren. Det är nästan legio numera och borde ge gult kort även om bollhållaren inte fälls. Det kan bli allvarliga skador av det hela.

5. Sen har vi hududskador och filmningar. Det är mycket svårt för en domare att alltid se hur hårt kontakten var. Men det finns datorprogram som kan mäta det och ett kort kan ges från Varrummet.

6. Spelare försöker ofta i grupp påverka domaren. De vet att det inte går , utan är mer ett försök att psyka domaren inför framtiden i den matchen roller eventuell framtida match.

7. Flytt av bollen. Så fort det ska sparkas frispark eller göras ett inkast ska man flytta på bollen. Antingen utanför hörnlinjen eller längre fram än vad domaren sa. Värst är inkasten som kan bli 10-15 meter längre fram.

Det finns fler förseelser som domaren borde ge ett gult kort för, eller eller som jag skrev för några dagar sedan, utvisning i 15-30 minuter. Men som det är nu är det ju bara trist. Man tappar lusten att se på fotboll eftersom det fuskas på alla sätt man kan.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards