Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Pink Ozzy - 27 juli 2011 10:41

Läser just att en 38 årig man förgrep sig sexuellt på 47 barn. Ja, inte alla. För en del visade han "bara" att han kunde både pissa och runka. 

Nu har man dock fått fast fanskapet och dömt denne till 2 års fängelse,  500.000:- i skadestånd till offren samt utvisning (!). 

Vad är det frågan om? är 47 barn inte värda mer än 2 år på anstalt, Dessutom troligen en anstalt där de går säkra från "det riktiga" buset. Bar det är ju fel. Pengasumman lägger jag mig inte vid eftersom jag ofta tycker att pengar inte kan rädda det som skett.

Det jag dock reagerar på är utvisningen. Vad ska den vara bra för? Jo, då går barnen i Sverige lite säkrare på gatorna. Det gör dock inte barnen i det land han utvisas till eller det land han flyttar till nästa gång.

Nej, en total kastrering, d v s kemisk såväl som fysisk bär ske innan han släpps ut igen. Dessutom bär man testa ut en medicin som totalt tar bort all sexlust en gång för alla.  Först DÅ pratar vi om ett riktigt straff värt namnet för den sorts brott. 

Av Pink Ozzy - 27 juli 2011 10:12

Tittade på Bayern München - Milan igår. Efter ett långt letande fick jag se Zlatan med håret uppsatt som en mongul, lite mustasch samt ett relativt tunnt pipskägg. Men hallå, Zlatan? Klipp dig. Skaffa dig en tupp frisyr. Det du visade upp igår var bara för mycket. 

Men det är klart är man Zlatan så är man Zlatan och får in en pyts retan efter 4 minuter. Han byts ut i halvlek eftersom varje lag fick byta 4 spelare per halvlek. Innan bytet hann han dock med ytterligare 2 kanonpassningar som med lite tur hade hamnat i mål i s f Bayerns nye målvakt "Neuer".  

Av Pink Ozzy - 27 juli 2011 10:08

Usain Bolt har landat för att på fredag springa på DN-galan. Han landade på Arlanda. Tog han taxi? Tog han limmo? Nej han tog Arlanda express, d v s tåget in till stora staden. Då är man cool och har båda fötterna på jorden i mina ögon. Killen är värd många miljoner och skulle bara för startpengarn han för för att ställa upp i DN-galan åka Taxi hela dagarna mellan Arlanda och Stockholm. Men icke. Värdens, kanske genom tiderna, snabbaste löpare tar tåget. 

Coolt!

Av Pink Ozzy - 27 juli 2011 09:34

Denne norske dåren som sköt en mängd personer skickade kort tid innan dådet ut sitt s k "manifest" till tydligen 1500 utvalda (?) personer i bl a Sverige, Norge och Finnland. Nu framkommer det tydligen att INGEN av mottagarna ringde polisen för att försöka stoppa dåren. 

Nu i efterhand skriker alla högerextrema och högerpopulistiska partier i kör om att det som skedde INTE hör hemma i ett samhälle.  Men VARFÖR skrek inte alla samma sak när de erhöll "manifestet" eller som jag skulle vilja kalla det "En dåres förvirrade irrläror"?

Det är i mina ögon så djävla fegt att komma i efterhand och beklaga sig och speciellt nu när det visar sig vara en blond norrman. Jag har även sett samma vändning hos vissa bloggare som plötsligt tycker synd om offren och INTE sprider så många ord om mördaren. Hade det däremot varit en muslim så hade nog tongångarna varit helt annorlunda.

Tänk vad en del människor ändå vänder flaggan efter vinden.

I sammanhanget kanske ska nämnas att SÄPO anser att det finns 100 personer i Sverige som är kapabla att utföra liknande dåd i någon omfattning. Frågan är nu om någon av dessa har vapenlicens? Om någon av dessa har köpt konstgödsel. Om någon av dessa bevakas angående eventuella inköp via nätet? Om någon av dessa kontrolleras angående deras aktiviteter på nätet? Om det inte skulle vara bättre att ha dessa i skyddsförvar med proffesionell hjälp för återanpassning till det "normala".  För, ser du, jag tror inte att dessa människor är som de är helt igenom utan har hamnat i fel grupper eller läst fel literatur. De kan också varit ensamvargar som letar efter en identitet. Tillsammans med rätt personer kanske de skulle kunna hjälpas till ett normalare liv som inte riskerar andras. En utopi? Kanske. Men varför inte pröva den? 

Enligt en psykriater så lider troligen norrmannen Anders Behring Breivik av psykopatiska drag, narcissism, borderlinestörning, tvångsmässiga 
drag. Om nu någon/gra av dessa 100 svenskar lider av samma sjukdom bör de ju rimligen tas in för vår. Både för sitt och omgivningens bästa.

Men vad gär man i det svenska normala lagomsamhället? Troligen inget mer än att konstatera att 100 kan döda en massa andra och väntar på att bomben ska brisera. Ett sorgligt och inhumant tankesätt.  

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards