Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2012

Patrik möter - ingen höjdare

Av Pink Ozzy - 15 augusti 2012 09:32

Nu har Patrik Sjöberg haft premiär på sitt egna program "Patrik möter". Såg en del skriverier innan och hade vissa förväntningar på programmet. Kan dock, efter att ha sett första programmet med Kajsa Bergqvist säga att det var mycket snack och lite verkstad. M a o ett skräpprogram i mängden. Här går en f d höjdhoppare runt med en annan f d höjdhoppare och småpratar lite om än det ena än det andra. Någon klar linje saknas. Patrik, sin vana trogen, pratar på i sin vanliga stöddiga och lite överlägsna stil.

Och sen detta eviga tjat om Holm vs Sjöberg, Medaljer vs Världsrekord. Så här är det lille Patrik. En OS eller VM-medalj kan ingen ta ifrån dig ( så länge du inte har dopat dig ).

Ett OS-guld kan t o m bara tas en gång vart fjärde år. Det är DÅ och just DÅ du ska vara på topp och hoppa högre än de övriga. Om sen det övriga fältet stannar på 2.20 så spelar det ingen roll om du gör 2.23 eller 2.42 Du vinner din medalj.

Ett Världsrekord däremot kan du slå 8 dagar på en vecka. Du slår det i regel just den dan som både du, vädret och annat stämmer överens.

Sen snackar vi lite dopning. Enligt mitt tyckande var ditt rökande, krökande och kokainanvändande under din tid också en form av dopning. För om du inte hade gjort detta hade du aldrig tagit vare sig medaljer eller de höjder du så gärna skryter om.

Om nu Patrik tror han är en förebild så kan han glömma det. Han är en dopad f d höjdhoppare som nu är utan pengar och måste genom böcker, TV och andra framträdanden skrapa ihop sitt dagliga levebröd.

Visst, både jag och halva Sverige hurrade när Patrik tog 2.42 Men vi hurrade ännu mer när Holm vann OS-guld. Något som Patrik aldrig lyckats med. Det grämer honom otroligt mycket och därför måste han hela tiden tjata om det världsrekord han inte längre innehar.

Dessutom undrar jag varför programmet handlar lika mycket om Patrik som om Kajsa. Vem som var programledare fick man ju nästan fundera på. Sitta och häva i sig vin kan vilken idiot som helst. Det är väl inget märkvärdig.

Och snacka om C-produktion. Undrar hur många gånger man fick se andra kameror i bild och hur många gånger var det inte någon bakom kameran som snackade eller lät mobilen tjuta. Nej, en riktig flopp var programmet.

-----------------------------------

16/8:

Har nu sett avsnitt 2 med Stefan Schwartz. Programmet var något bättre, men får bara betyg 2 av 5.Sport · TV
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 27 sept 11:06

Klockan är nästan 11 och SMHI säger att vi ska ha strålande väder. Verkligheten är dock en helt annan. Täta moln utan en solstråle. Jag vill också jobba på SMHI. Måste ju vara världens enklaste. ...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 sept 10:55

Jag har inget munskydd. Jag försöker så gått det går att sköta mig. Jag vet att jag ligger i sen s k riskzonen flera gånger om. Men jag blir allt mer anti mot munskydd . Anledningen är t ex följande människor jag sett. Ensam man i bil med munskydd ...

Av Pink Ozzy - Lördag 26 sept 20:36

Muren är ett ganska kul program i sig, men varför detta mörker? Gråsvart bakgrund och trista färger i övrigt. Dessutom kommer fråga och svar på en gång när man tittar med text. Lite finjusteribgar och det hela kan bli bra. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 26 sept 13:48

När man nu inte ska åka på semester kan man alltid drömma sig bort genom att se VM i cykel som pågår i Italien. Man visar fantastiska bilder i helikopterperspektiv över det italienska landskapet. Det är så vackert så man blir sjukt ressugen. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 26 sept 11:11

Företaget Think Pink har dumpat avfall istället för att återvinna det eller t ex bränna det på rätt sätt. Nu ligger det många ton avfallsbalar runt norra Stockholm och ofta på privat mark som de själva inte ens äger. På så vis har man gjort enorma v...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se