Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2012

Av Pink Ozzy - 30 mars 2012 10:42

Jag har tagit upp det tidigare och kommer säkert att ta upp det igen. Jag brukar säga att man inte ska och bör hata någon. Men jag gör det. Jag hatar alla pedofiler, kvinnomisshandlare och våldtäktsmän ( nåja, det finns tydligen en del kvinnor i dessa grupper också. 

Jag ger mig fan på att det finns fler som har något emot homosexuella och lesbiska än mot ovanstående drägg. Homosexuella och lesbiska  är i mina ögon ofta mycket trevliga människor. Jag känner en del och det är väl bara en som kan vara lite besvärlig. Men jag tror vi har rett ut det nu. Jag är inte rädd för att prata med dom eller ta i dom. De smittar inte. jo, det gör de förresten. De smittar ofta av sig av sin trevlighet och vänlighet mot andra. Men det är en annan historia.

Det är i första hand pedofilerna. Vad fan får man ut av att ge sig på ett barn? Vissa dårar t o m på spädbarn. De ska plockas in och aldrig komma ut igen. De ska inte heller på specialanställt utan släppas ut bland buset på Hall eller kumla. De killar fattar vilket straff pedofiler ska ha.

Detsamma gäller kvinnomisshandlare. Vad fan får man ut av det? I 99% är kvinnan svagare och mindre och har ingen chans mot en stor stark karl som dessutom kanske går på alkohol och droger.  Frågar du mig så borde han sättas i bojor på torget och få utstå spott och spe under en tid. Dessa djävla kräk som tror att de är något. I mina ögon är de just bara kräk. Observera nu att fysisk våld likställer jag med det fysiska våldet som många får utstå. Att alltid veta bäst, att skrika och gorma, att hota, att låsa in mm är lika djävulskt.

Sen har vi våldtäktsmännen. Eller ska vi kalla dom för vad de är? D v s våldtäktskräken. De som med hjälp av sin kraft samt säkert också ofta hot om våld förgriper sig på en kvinna. Vad fan får de ut av det? Finns ingen ömsesifig ömhet får man väl inte ens upp lille kalle i verksam storlek. Eller är jag bara konstig?

Nej,  spärra in dom också på våra trevliga anstalter Hall, kumla m fl utan särskilda förmåner. Dela sedan ut tillräckligt många bsebollträn och stolsben så de får känna hur det känns att råka ut för något man inte vill själv. Djävla äckel. För er som inte vet det är jag man. För er som inte vet det så skulle jag nog kunna råka göra duma saker om jag fick reda på att någon var pedofil, misshandlare eller våldtäktsman. Själv skulle jag nog inte tveka............

Av Pink Ozzy - 30 mars 2012 10:28

Min läkare ringde enligt överenskommelse idag. Vi diskuterade diverse kring min sjukdom och vilka tabletter jag ska ta. När jag sa att tablett A var bra mot en viss sak så sa hon att hon kan skriva ut mer. Men jag nekade eftersom jag hade gamla recept kvar. Vidare skulle hon skriva ut tablett B med x mg. 

När jag nu ska boka detta via nätet så är tablett A borta från listan. Efter lite letande hade den gått ut igår!. Tablett B gick inte att beställa utan man skulle ringa till Apoteket.

Det gick snabbt att komma fram när man hade tryckt på 1,2 eller 3 några gånger.

Jag frågade då om det inte gick att få ut tabetll A igår och hänvisade till att jag pratade med min läkare för mindre än en timme sedan och att den 29/3 faktiskt inföll för 9,5 timmar sedan. Men icke sa Nicke. Regler är regler inom Apoteket och de går inte att rucka på. 

OK, varför kan jag inte beställa tablett B då? Jo det var för att läkaren hade skrivit storleksantal 50. Just denna storlek är tydligen bara till för sjukhus ohc kan inte beställas av privatpersoner. OK, vad har ni då, undrar jag. Det visar sig då att de har förpackningar om 25 resp. 100. Då tyckte jag att de väl kunde skicka 2 x 25. Det blir ju 50. Men icke sa Nicke. Regler är regler inom Apoteket och de går inte att rucka på.

Ibland känns det som om dom på Apoteket gör allt för att djävlas med folk.  

Av Pink Ozzy - 30 mars 2012 09:33

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Av Pink Ozzy - 29 mars 2012 10:43

Äntligen avgår försvarsminister Sten Tolgfors. "På egen begäran" heter det som vanligt. Det betyder att det ligger en hund begraven och att det kommer fram mycket mer skit framöver. Men det är bättre för regeringen att Tolgfors har avgått innan dom bomberna släpps. 

Hela historien som nu pågått ett bra tag är sjuk. Det är VI skattebetalare som avlönar såna som Tolgfors. Då ska vi också ha full insyn i vad han och andra gör. Att inte diarieföra vissa dokument strider t o m mot lagen.  Nu plötsligt påstår man att de ÄR diarieförda. Bara sådär...i efterhand. 

Hela FOI-affären stinker lång väg och jag hoppas att man lyfter på alla stenar för att fler kan avgå "på egen begäran". 

Men tänker man till en gång till, vilket jag nu försöker göra så undrar jag om han ensam bör avgå "på egen begäran". Är Tolgfors bara ett offer för att skydda Reinfeldt och/ eller andra personer och förehavanden?

Att Tolgfors fick gå får han skylla sig själv. Kan man inte svara pressen korrekt så blir det till slut ohållbart. Men har ni märk hur smidigt Reinfeldt håller sig utanför så gott det går? Vad har han med saken att göra? Troligen vet han mer än han medger.

Vi har nog inte sett slutet i röran.  

Av Pink Ozzy - 28 mars 2012 12:26

Det är skandal och det har gått för långt. Nu måste vi skattebetalare och föräldrar reagera och agera. 

Först så säljs en hel del skolor ut och plötsligt går skolorna med vinst. En vinst som skickas till skatteparadis som är riskkapitalisternas hemvist. Jag har alltid och kommer alltid att vara en stor motståndare till friskolor som ägs av riskkapitalister och andra företag som drar ut pengar från skolorna. Pengar som från början är våra skattepengar. Pengar som borde gå till elevernas undervisning. 

Att företag vill ha en vinst för att investera förstår jag. Men då bör de satsa sina pengar på annat än sjukvård och skolor. Där ska ALLA pengar användas på patienter och elever. Det finns vist en del ideella föreningar som startar friskolor och som använder alla pengar de får i skolverksamheten. Dessa anser jag ska få vara kvar.

Men sen är det inte bara ovanstående jag reagerar på. Nu säger de på radio att miljoner och åter miljoner av skolornas pengar går till lyxkonferenser. Nu senast åkte ett antal personer från Mitthögskolan till Kroatien för en miljon. Bland annat har man där besökt en (1) skola.  Det lite humoristiska eller ska vi säga sorgliga är att Anders Söderholm som godkänt resan, nu inte vet på vilka grunder han gjort detta. I Mittuniversitets resepolicy står det att alla ska resa med lägsta möjliga miljöpåverkan, men till Kroatien tog man flyg. Mitthögskolan som tydligen är värst vad det gäller resor reste 2002 för 15 miljoner och nu för totalt 25 miljoner ! ! ! 

DET ÄR 25 MILJONER KRONOR SOM TILLHÖR ELEVERNA OCH SKA ANVÄNDAS TILL DERAS FORTBILDNING OCH INTE FÖR LYXRESOR ÅT LÄRARKÅREN ! ! !

När sjuksköterskorna på skolan ville ha fler lektioner fanns det inga pengar till det. Men tydligen fanns det pengar för resor till Australien, Kroatien, Grekland, Gran Canaria och Kina ! Till dessa länder använde man förstås flyg som är så "miljövänlig". 

Nu är inte Mitthögskola ensam bov. Långt därifrån. Umeås universitet reste för 100 miljoner, vilket man skyller på att man ligger så långt upp i landet. Men vad ska då Lunds universitet skylla på som reste för 180 miljoner? Även Uppsala reste för 100 miljoner.

TOTALT RESTE UNIVERSITETEN OCH HÖGSKOLORNA FÖR OTROLIGA 1,2 MILJARNER AV VÅRA SKATTEPENGAR.

Det skulle bli mycket undervisning för dessa pengar.  

SÅ NU ALLA ELEVER, FÖRÄLDRAR OCH SKATTEBETALARE. AGERA OCH KRÄV HÅRDA ÅTSTRAMNINGAR AV RESOR OCH REPRESENTATION PÅ VÅRA LÄROSÄTEN SÅ ATT DE INTE BLIR RESEBYRÅRER.  



Källa: Till stora delar Sveriges Radio
Av Pink Ozzy - 27 mars 2012 10:56

 


Vet inte om du kan läsa all text. Men så här kan det gå till även på stora TV-stationer. Inte så lätt med stavningen alla gånger 

Av Pink Ozzy - 21 mars 2012 09:53

För någon vecka sedan fick polisen tag i en person söder om Sundsvall som bl a hade skadat en kvinna svårt med en machete. Efter dikeskörning hotade han en hel skolklass att lämna över en bil till honom.För någon vecka sedan sköt en amerikan ner en massa afghaner helt på måfå. För någon dag sedan sköt en fransman ner ett antal judar i Frankrike. Just i denna stund har han förskansat sig i ett hus och många poliser står utanför. Han säger sig tillhöra Al Qaida.Detta är bara några få exempel på mord som skett den senaste tiden och som populister gärna vill använda för sin egen propaganda. Ja, mannen i Sundsvall har ju redan konstaterats psykisk sjuk. Men afghaner använder nu de afghanska morden i sin propaganda mot USA och den franske presidenten och diverse annat löst folk använder de franska morden i si propaganda i hopp om att vinna röster i det stundande valet. Men är det så smakligt att använda psyksikt sjuka människors ohälsa för egen fördel? Amerikanen har ju visat sig både ha bevittnat en nära väns sprängning och dessutom druckit mängder av alkohol. Fransmannen är säkert också psykiskt sjuk. Själv tycker jag att detta är fel att använda detta i propagandasyfte. Lägg istället skulden på samhället och bristande kunskap i hur man ska fånga upp dessa stackars själar INNAN de begår dessa illdåd. Men så långt lär vi aldrig komma. Det kommer alltid att finns människor som det plötsligt slår helt slint för. Kolla gärna in filmen "Falling down" så förstår du vad jag menar.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards