Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under maj 2013

Av Pink Ozzy - 28 maj 2013 17:06

Efter att ha följt det som hänt runtikring Stockholm, men det som först började i Husby vill hag bara visa min respekt för de människor som lever där och ställde upp på en manifestation MOT förstörelsen som pågår. Man grillade korv, gick man ur husen och visade att de som verkligen bor i Husby vill ha lugn och ro.

Nu visar det sig också att de flesta av huliganerna inte ens bodde i Husby. Fy fan för dessa amöbor till skitstövlar. Ingen respekt för andras egendom, som de har kämpat sig till under många år. Det förstör ni nu. Ni förstör inte för staten, kommunen eller liknande utan för vanligt folk. Vanliga knegare som försöker tjäna sitt uppehälle. Det är lågt, DJÄVLIG LÅGT !

Av Pink Ozzy - 24 maj 2013 13:13

Att föräldrarna har allt mindre tid för sina barn ser jag klara bevis på. Att de jobbar mycket för att få senaste bilen och största platt-TVn har vi också sett. Men nu har det framkommit att vi t o m ska ha mindre sex än för ett antal år sedan. Vilka "vi". Det har hos oss inte varit någon skillnad sen 1970 !

Sen undar man ju varför folk inte har tid med 4 sekunder, som Magnus Uggla sjunger. Även om det tar betydligt längre tid, vilket är bra, när man kommit upp i min aktningvärda ålder. Allt är ju fråga om prioiteringar. Men så kan man ju undra lite när det stå så här som rubrik i dagens Aftonblad:


Våldtäktsdömd får resning – efter 10 år


Klickar man sedan på länken så står det vidare:


Dömdes 2003 – HD beviljar resning


Ur led är tiden

Av Pink Ozzy - 23 maj 2013 12:41

Ofta skriver jag negativa händelser. Kanske för att det mest sker en massa skit ute.

Men nu lite positivt:

Har nu planterat ut de flesta växterna. Återstår bara lite blommor som ska ut inom några dagar, bara jag får tid.

Åt igår den första rabarbern och de första rädisorna. Tyvärr gillar små sniglar också rädisor. Potatisen har också satt fart och är ca 5 cm hög. Vitlöken som jag satte förra året är redan flera dm hög och kan nog tas i juli och framåt.

I övrigt har jag satt (från frön) eller sått dill, rödbetor, 2 sorters mangold, 2 sorters potatis, 2 sorters kronärtskockor sqash, tatsoi ( hur nu det stavas), lin, 2 sorters Västeråsgurka, 5 sorters sallad, gul lök, silverlök, rödlök, slanggurka, flera sorters paprikor, Tabaskopeppar, persilja, grönkål, selleri, vitlök, rädisor, morötter,minst 8 sorters tomater och en del annat jag inte kommer ihåg just nu.

Sen är det även en hel del blommor som ska ner så snart det bara går. Det mesta är nere, men det kalla vädret gör att man inte har riktig lust till att vara ute.

Så nu är det bara att vänta på sommaren och att skörda det man har sått. Jag är kanske lite galen, men jag gillar att påta i jorden. Det ger lugn i själen.

Av Pink Ozzy - 22 maj 2013 10:14

 Jag skrev om detta för någon dag sedan, men måste bara återkomma till det. Det började med Husby, men har nu spridit sig som en löpeld till andra förorter. Det gäller huliganer och vandaler som förstör för de boende bara för att de vill ha lite “kul”.
So fuck you
Det är absolut inget som de boende vill ha eller kännas vid. Det här är proffshuliganer som sätter eld på bilar och byggnader, slår sönder bilar mm, kastar sten på polis och brandmän.
Det man dessutom tycks göra är att man skjuter kidsen framför sig så att de får skulden. Barn som inte fattar bättre utan ser upp till dessa skitstövlar.
Det här är inte ungar som är utan jobb, men vill ha jobb. Det här är huliganer som inte vill eller får några jobb. De vill leva på det Sos och andra ger samt det de kan stjäla ihop. Sen “nöjer” de sig med att djävlas med andra.
Nej, bilda motstånd mot detta slöseri av kapital och den skräck som de utsätter folk i de berörda områden för.
Vill dom slåss får de väl göra som de ibland gör genom att bestämma en plats där de slåss av egen fri vilja.
Men låt för fan folk leva i lugn och ro.
Polisen MÅSTE även ta till med all den våld som krävs för att omgående stoppa eländet. Behövs det gummikulor eller skarpa vapen så är det bara att brassa på. Brandmän och polis måste fredas. De som är svenskar ska sitta av ett kraftigt straff och även få betala tillbaka det de förstört genom gratis arbete. Lämpligt är att de får städa skräp på Stockholms gator samt tvätta trottoarer mm på de tidiga morgontimmarna. Daglig anmälningsplikt bör råda.
De eventuella invandrare ska också ha sitt straff bakom lås och bom, men därefter utvisas på livstid.
Kanske kan dessa straff lära dom att sköta sig.
Jag är så djävla trött på att vandaler förstör och dessutom inte låter poliser och brandmän sköta sitt jobb så jag inte ser någon annan utväg än att verkligen ta i ordentlig.

Av Pink Ozzy - 21 maj 2013 11:22

Nu vill regeringen stegvis höja arbetslösheten. Vilken idioti! Gör tvärtom och sänk arbetslösheten med 1 eller 2 år så att ungdomarna får jobb.

Men nu säger en och annan 60-plussare att

" men ungdomarna kan inte ta mitt jobb, jag är ju så duktig och har lång erfarenhet."

Visste har dessa både kunskap och kanske är duktiga. Inte heller menar jag att ungdomarna ska ta deras jobb. Men anta att vi låter folk gå vid 63. Då kan t ex en 50-åring ta deras plats. En 40-åring ta 50-åringens plats o s v tills vi kommer till ungdomarna som kan ta de jobb som nu utförs av de som är under 25-30.

M a o flyttas bara folk lite högre i kedjan, vilket ändå måste ske förr eller senare.

Men regeringen anser att vi börjar bli äldre och äldre och därför bör jobba 2 år till. Men hur ska de göra med ungdomarna som aldrig får känna på hur det är att arbeta? Undomar som nu går till SoS och även söker och får bostadsbidrag. Många av dom blir utslagna och får till slut en mycket låg pension som berättigar dom till ytterligare bostadsbidrag mm.

Och hur ställer sig regeringen till att de arbetslösa gör inbrott, rånar eller som i Husby, bränner och förstör för stora pengar?

Nej ni i Alliansen. LÄR ER RÄKNA!

Av Pink Ozzy - 21 maj 2013 11:09

Vi hör dagliga rapporter från Afganistan, Iran, Iran, Syrien, norra Afrikas länder om kravaller, självmordbombare mm. Att "befria" dessa länder från diverse diktatorer har bara inneburit att folk numera råkar illa ut utan att kanske ens varit inblandade eller har med saken att göra. Folk som vill leva i fred dras in i konflikter mellan olika grupperingar och religiösa irrläror av olika slag.

För att bara ta ett enda exempel så tar jag Syrien. Där finns en diktator som inte för allt i världen vill flytta på sig. Nej, istället skjuter han landet sönder och samman. Samtidigt undrar jag vad som händer när de s k rebellerna "vinner" detta elände till krig.

Då kommer man troligen att fortsätta att kriga, men då inbördes mellan de olika falangerna. Precis som man nu gör i Irak, Libyen, Tunisien, Afganistan med flera länder.

Nu tror du kanske att inlägget är slut.

Icke !

Nej, nu har man börjat härja på precis samma sätt i Husby som ligger i Stockholmsområdet. Brända bilar, skadade poliser, sönderslagna lägenhet mm, mm.

Vad händer?

Jo, polisen anklagas för diverse övervåld.

Men hallo ! ! Det är ju bara att hålla sig hemma. De som är ute och kastar sten, eldar eller skadar poliser ska bemötas med skarpa kulor, stenhårda batonger och ingen pardon. Även om ungdomsarbetslösheten är hög finns det ingen som helst anledning att förstöra det som vi alla har byggt upp under lång tid. Allt detta bråkande innebär bara att mer pengar måste avsättas till att reparera skadorna i s f att kunna minska arbetslösheten.

Dessutom tror jag att många av de som är i Husby för att slåss inte ens bor där, men tycker att det är kul med lite "krig". Men just av den anledning bör polisen slå tillbaka mycket hårt så vi slipper samma tendenser som det nu förekommer i diverse länder som jag nämnde ovan.

Av Pink Ozzy - 19 maj 2013 10:18

Läser just att en av sessorna och en amerikan ska ha lysning och att spektaklet ska livesändas. Vem fan, under 60 vill titta på detta? Inte jag i varje fall. Nej, lägg ner kungahuset så spar vi några miljoner vi kan fördela på de som idag går i FAS3 och som inte fått någon höjning av sina "löner" på minst 4 år. Jag fick t o m en höjning av skatten med 5 kronor och några hundra mer att betala innan jag kommer upp i högkostnadsskyddet för läkare och medicin.

Det är rättvisa i Alliansens ögon.

Läste dessutom för några dagar sedan att Sverige tillhör de länder där inkomstklyftorna öka mest.

Det är rättvisa i Alliansens ögon.

Sverige är dessutom det land där de rikare bil rikare och rikare. Faktiskt en ökning mer än något annat land i Europa.

Det är rättvisa i Alliansens ögon.

Investor köpte Apotek från staten för 100 mille och säljer dom nu för 140 mille.

Det är rättvisa i Alliansens ögon

FAS3are och ungdomar utnyttjas nu av företagen. Billig arbetskraft och vad det gäller de som är i FAS3 så FÅR arbetsgivaren dessutom 5000:- papp i månaden.

Det är rättvisa i Alliansens ögon

Av Pink Ozzy - 19 maj 2013 09:59

Jaha, då var det årliga spektaklet avklarat. I år lyckades jag dessutom hålla mig vaken. Troligen för att jag var såp förkyld att jag hostade varannan minut, vilket i sin tur medförde att min hals idag känns som dagen efter en riktig blöt natt med minst 30 cigarett. Men så var det inte. 2 burkar Ramlösa var det enda blöta som slang ner. Inte ens speciellt många chips orkade jag med.

Men nu till Mellot (eller vad de nu karrar det). Tycker väl att rätt låt vann respektive kom 2:a. Dessutom fick väl vårt svenska bidra lite för många röster. Killen har ju samma utstrålning som en lyktstolpe. Och låten sen. Ett evigt upprepande av "Youuuuuuuu". Men det fanns värre också. Eller ska vi säga att i stort sätt alla var dåliga. Ja, jag tror det.

Musik · TV

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards