Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 6 januari 2021

Av Pink Ozzy - 6 januari 2021 22:06

Trupp måste nu bort från politiken och bära det fulla ansvaret för upploppen i USA. Han har gått ut och nästintill uppmanat till upplopp. Han godtar inte valet och beter sig som en diktator i en bananrepublik.
Ryssland, Kina, Nordkorea sitter framför sina Tv-apparater och skrattar gott åt denne pajas. En farlig pajas som inte hör hemma i en demokrati

Av Pink Ozzy - 6 januari 2021 17:59

Läser lite om moderaternas partiprogram och ser en uppsjö av floskler.
För att få igenom sina förslag måste det svenska folket anstränga sig mer. Säg det till alla som sliter inom vården.
Dom vill bekämpa gängkriminaliteten, men skriver inte hur det ska gå till.
Man vill bryta bidragsberoendet. Det innebär väl i korthet att folk dom idag saknar arbete p g a arbetsbrist eller sjukdom ska få ännu mindre i plånboken.
Sen vill man att fler unga ska göra klassresor genom att anstränga sig mer. I mina öron låter det som att det ännu större klyftor i samhället där de besuttna har råd att skicka sina barn till fina skolor och de skoltrötta ut i det okända. Att många barn har det svårt redan i grundskolan har tydligen moderaterna inte märkt.
Man vill öka polisernas kapacitet här och nu. Det fanns en Allians en gång som kraftigt minskade antalet poliser. Nu vill dom har tillbaka dom. Här och nu finns inte. De ska utbildas först. Det tar några år. Skyll inte ifrån er. Hade ni inte minskat antalet poliser hade vi idag haft en annan situation.
"Jobb och företagandet bygger Sverige ". Aha så som förra gången ni regerade då arbetare och pensionärer fick det sämre och företagare fick det betydligt bättre.
Och vad menar ni egentligen men floskeln att " Sverige ska hålla ihop". Ni gör ju sllt för att särs på alla grupper i samhället ni bara kan.
Ni vi skapa en "Ny modell för svensk hälso- och sjukvård." . Ja det tar ju minst 10 år och måste förankras bland alla partier. Det saknas redan idag personal inom vården. Även här slängde ni ut folk under Allianstiden. Lycka till.
"Ta fram en bred Kinastrategi" säger ni. Varför inte en USA-strategi ifall de får en ny idiot som Trump som har förstört så mycket för så många?
Jag kan fortsätta nån timme till men det får vänta.
Tänkte bara avsluta med att be er sluta klaga på den rödgröngula penningpolitiken. Det har ju de facto gått mycket bättre för Sverige än de flesta länderna. Euron kostade för ett tag sedan nästan 12 kronor och är nu nere i 10. Dollarn värderades till ca 20 kronor och är nu nere i 8. Det visar helt klart att Sverige har lyckats . Varor från utlandet blir nu billigare att köpa i Sverige och svenska varor blir nu mer intressanta i utlandet. Så sluta gnäll och var så inställsam i ert partiprogram. Om inte så kalla det partifloskler istället.


Av Pink Ozzy - 6 januari 2021 17:32

Roade mig lite med att läsa vad Sverigedemokraterna vill genomföra. Tänkte skriva ner detta här med kommentarer. Men insåg rätt snart att det skulle bli ett låååångt inlägg.
Man lovar och lovar och en del gödsla är t o m bra. Men allt saknar ju ekonomisk täckning.
Det fixar dom här och den skatten sänker dom där och så tänker dom göra här. Men ingenstans står det vad det kostar och vsr pengarna ska tas ifrån.
Nej, det partiprogrammet gjorde mig ännu mer besviken .

Av Pink Ozzy - 6 januari 2021 17:14

Hela borgerligheten har krävt Dan Eliassons avgång. Även jag gjorde det för någon dag sedan. Skillnaden är att jag hade den goda smaken och avbokade min resa medan flera borgerliga riksdagsledamöter och andra den borgerliga kretsen närstående åkte ändå till varmare platser.
Eftersom inte lilla Ebba, Lill-Uffa och nasse-Jimmie kräver DERAS avgång gör jag det nu. Man kan inte bara skrika på andra partier hela tiden utan bör sopa rent framför egen förr först.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards