Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 11 september 2023

Av Pink Ozzy - 11 september 2023 17:30

Idag var jag hos en sköterska på sjukhuset. Hon skulle visa mig hur man gör in en kateter i urinröret via prostatan in i urinblåsan för att tömma hela blåsan.
Om jag gör det på kvällen hoppas dom att jag slipper springa så ofta på natten. Dessutom även om jag ska åka bil eller flyg så kan jag också göra så. Men varken sköterskan eller jag tror riktigt på metoden i detta fallet. Men vi får väl se. Det är Dessutom väldigt obehagligt att att trycka till vid prostatan.
Sen är det ju inte så nice att så framför en sköterska och pilla med pillen. Jag försökte dölja så mycket det gick, så inte kan hun sett så mycket. Vilket jävla jobb egentligen. Det är visserligen bra med folk som lär ut det, men ibland känns det att det antingen är tjejer som älskar att se män pilla på kuken eller så har dom förpassas dit för någon oförrätt. Det kan ju knappast vara något som är vidareutbildande.
Nåja, nu har jag gjort det och hoppas slippa det framöver.

Av Pink Ozzy - 11 september 2023 08:31

Ser i Aftonbladets och Demoskops undersöking vad olika väljargrupper tycker om hur Tidöpartierna skött sig. De som tycker mycket bra borde nog röstförud.de har ju inte hängt med överhuvudtaget utangår bara på partitillhörighet. Sen finns det rn stor grupp so anser att de gjort det ganska väl och självklart är det väljare från den egna gruppen. Gruppera Inte så väl eller inte alls har flest röster från sossar, vänster, miljöpartiet och centern. Kanske IE så konstigt med detta utfall. Hade varit intressant om man hade fått se en gruppsamtal är helt partilösa.
Hur som helst är det intressant att se att 26% av moderata väljare tycker att deras parti inte skött sitt arbete så väl. Men i stort är det väl ett förväntat svar på frågan. De röda gillar inte de blåbruna. Så enkelt är det. Röstningen är ganska larvig också eftersom man inte alls vet hur kunnigade tillfrågade är. Öånga hsr nog vara röstat efterhur man röstade i valet.

Av Pink Ozzy - 11 september 2023 08:15

Precis som jag skrev ovan ska jag blotta mig för en, troligen kvinna, idag. När man varit gift i nästan 50 år blir detinte lättare att visa upp sig för andra. Ja, det funkar ju bastun, men inte idag.
Det låter värre än vad det troligen är. Saken är den att jag inte tömmer blåsan helt så att jag hela tiden blir kissnödig. Så idag ska nån sköterska lära mig hur man sätter in en katt i urinröret. Sedan ska man kunna göra det själv 2-3 gånger om dan för att inte behöva kissa så ofta dag bok natt. Fan trot. Men vi får väl se hur det går. Gilla det gör jag inte. Vore trevligare om HON visade mig...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards