Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 18 september 2023

Av Pink Ozzy - 18 september 2023 18:44

Sedan i augusti började besöksantalet öka igen och har de senaste 5 dagarna varit fantastiska tack vare er. Dessutom får jag 1-2 kommentarer om dan. Jag älskar er.
Ha en bra kväll, morgondag och resten av era liv.

Av Pink Ozzy - 18 september 2023 10:38

Nu är det dags igen. Frugans årliga besök hos svägerskan och jag blir ensam hemma. Visst hade jag kunnat följa med, men 1 vecka men 2 fruntimmer är 1 för mycket.
Så då får jag sitta ensam hemma vilket jag tycker är skittrist.
Jo, jag har att göra. T o m för mycket, en får inte tummen ur när jag är ensam. Inte för att vi snackar så mycket m dagarna, men vi fins där för varandra. Nu får man snacka med väggarna i en vecka viket inte är lika kul.
Det är the week of hell, vilket brukar upprepas 1 vecka på vintern också. Tyvärr.

Av Pink Ozzy - 18 september 2023 10:14

Det är rent ut sagt förjävligt. I en klass i en skola i Skåne går bl a 2 pojkar på 11 år. Den ene våldtar den andre. Då undrar jag till att börjar med vad våldtagaren, eller sexualförbrukaren om du vill, fått idén ifrån att våldta en annan kille? Är det genom tips från andra barn eller tittar föräldrarna på sånt och grabben råkar se det?
Seån undrar jag hur det gick till? Nej, jag menar inte i detalj utan jag undrar mer om ingen annan såg det hela innan läraren som avstyrde det hela ?
Jag undrar också hur en rektor får vara kvar på skolan som inte har kurage att plocka bort våldtagaren från i första hand klassen, men också från skolan? Ingenting står heller skrivit om ifall bägge får vård. Det har ju tidigare visat sig att våldtäktsmän blir återfallsförbrytare. Vad har man gjort preventivt för att försöka förhindra detta?
När jag läser om detta undrar jag om man egentligen från skolan och myndigheterna gjort något överhuvudtaget. Bara det faktum att skylla på att rektorn var borta i 3 dagar och att detta var brist för vidare åtgärder oroar mig för denna skola. I ett sådant fall måste man ju kunna kontakta rektorn för konsultation var han än är. Men det var kanske så att de som fanns kvar i skolan inte ansåg händelsen så allvarlig och inte ville kontakta rektorn "bara för en våldtäkt"
Det borde inte ens vara en diskussion om våldtäktspojken ska byta skolan, det borde vara en självklarhet. Det har gått över ett halvår och inget har hänt. Fy fan så ruttet .

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards