Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 27 september 2023

Av Pink Ozzy - 27 september 2023 21:43

Programmet Gränsbevakarna Sverige är ganska intressant. Jag har passerat gränser säkert 200 gånger och aldrig blivit tagen fast jag alltid haft med mig några extraflaskor. Men jag märker ju nu också att det inte är deras primära mål.
Och ska jag jag vara ärlig tycker jag personligen tycker är rätt, även om det är mitt eget tyckande som part i målet.
Men knark i alla former är viktigare att dom får tag i. Sen är det också skumma maträtter och liknande som kan innehålla allt möjligt.
Det är dock kul när dom får tag i en lastbil, van eller liknande som har massor sprit och tobak med sig är det rätt kul när dom plockar smugglarna.
Sen tänker jag på allt tungt jobb gränsbevakarna måste göra. Nej, all heder åt våra gränsbevakare. Fick dom bara lite mer pengar så de kunde anställa fler. De betalar ju sig själva.

Av Pink Ozzy - 27 september 2023 18:02

Jag tror jag blir tokig. Så fort man får in på en sida ska man ställa in cockies. Enklast är ju att sätta OK på allt men jag vill inte att alls mins uppgifter sprids.
Men å sndra sidan vet jag ju inte om det bara är ett spelgör galleriet. Dom kanske skiter i vad jag kryssar för. De kanske tar vilken info dom vill i alla fall.

Av Pink Ozzy - 27 september 2023 09:28

Jag har alltid sagt att vi ska vara glada för att betala skatt så att vi kanfå något för pengarna när vi behöver något. I första hand är det ju det vanliga som nästan alla kan ta del av som vägar, äldrevård, sjukvård, skola, räddningstjänst, polis mm.
Men sen har vi möjlighet till det där lilla extra.
Som jag skrivit om några gånger nu så har jag fått cancer. En del sa både det na eller andra, men igår fick jag klart att det är cancer, dock en mycket ovanlig art. Så ovanlig att det bara är Uppsala Akademiska sjukhus som tar hand om Sveriges alla patienter.
Så för att hålla det hela i schack ska jag ta 1 spruta i månaden samt piller så fort jag äter något. Igår skickade jag efter dom. Jag fick ta ut 3 sprutor och 4 burkar piller. Pris: lite drygt 40.000 kronor. Det blir m a o 121.000 kr per år. Lägger jag till alla andra piller jag äter blir det över 200.000 kr per år ! Dessutom transport till Uppsala, röntgen och undersökning mm 4 gånger per år. Dessutom alla röntgen och undersökningar de gjort hittills så är jag säker uppe i en halv miljon. Så självklart är jag tacksam över att betala skatt. Jag går ju mer tillbaka än jag betalar med råge.
Och så är det nog för de flesta svenskar om man räknar från födseln til döden. Så sluta klaga utan sätt er ner och räkna och glöm inte BB och begravningen.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards