Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 27 maj 2024

Av Pink Ozzy - Måndag 27 maj 15:58

Vad håller regeringen på med? Här förblöder flera regioner och ingen gör något. Kristersson får sluta med larvet om att inte höja skatten. Vi kan inte bli fler i landet och äldre. Dessutom ger vi löneökningar vilket är självklart. Dyra, men oftast bra nya maskiner köps in. Forskning måste bedrivas och allt detta kostar enorma pengar. Så självklart måste nya pengar in i statskassan. Skatten MÅSTE höjas även om det går ut över höginkomsttagare och nollskattare. 

Eller vad har borgarna tänkt? Ska fom sitta en omgång och sen överlämna ett Sverige i förfall till de röda? Därefter går de ut och klagar på att sossarna bara höjer skatten. Fy fan vilken regering, eller rättare sagt ett gäng utan kunskap som just nu kör Sverige i botten. 

Så fort de får en trängande fråga så ljuger de ihop ett svar och har mage att le. OMVAL NU !!!! 


Av Pink Ozzy - Måndag 27 maj 12:27

Vi hade ju loppis I helgen och eftersom det var många säljare överallt i byn så blev ju tillströmningen till loppisen därefter. Ganska gott m a o.

Det som förvånar mig är det folk letar efter. 90% tittar inte ens åt böcker och CD-skivor medan de kan titta länge åt nån annan sak som jag bara skulle gå förbi.

Och det ser hag somven fattigdom. En stor blandning av skivor borde ju intressera många, men nu kör många Youtube och andra musikappar. Själv kopierar jag ner skivorna till USB-minnen och har bl a i  bilen som numera saknar CD-spelare. Kan ju knappast vara olagligt nedladdning eftersom det bara är för egen bruk och jag kan ju inte rå för att bilföretagen börjat med att ta bort CD-spelarna.

Nu letar jag efter en liten (ju mindre desto bättre) radio som har ingång för ett USB-uttag. Då kan jag ha den ute också. 

Men tillbaks till överskriften. Är jag t ex på besök hos någon så tittar jag först efter bokhyllan. En bokhylla på låt oss säga 30 böcker är riktig fattigdom. Visserligen finns Spotify och liknande, men det duger inte för mig. Och böcker där någon läser upp boken för dig gillar jag inte heller. Nrj riktigt böcker ska det vara för att tillfredsställa mig

 Så Sverige är på många sätt ett fattigt folk. Tyvärr.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards