Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 2 augusti 2010

Av Pink Ozzy - 2 augusti 2010 13:41

För någon vecka sedan bad jag om en offert på att byta en del fönster i huset. Jag tänkte använda mig av en kille som är jämngammal med mina barn och som jag har sett växa upp i grannskapet. Jag fick en offert med en massa stavfel. Dessutom ville jag ha lite kompletteringar. Så jag skrev ett mejl till honom och började med:


Hej xx

Hoppas du snickrar bättre än du stavar


Då fick jag ett surt mejl tillbaka där det visade sig att grabben har dyslexi. Jag bad direkt om ursäkt. Då kom det ett nytt mejl där han bad om ursäkt att han brusade upp. Men då skrev jag tillbaka att det var hans fulla rätt. Jag ska inte skriva som jag gjorde. Det har jag ingen rätt till.

Så jag fick mig en läxa som jag ska komma ihåg.

Av Pink Ozzy - 2 augusti 2010 13:34

Nu är det nästan fritt fram för reklam i TV. Det får vara upp till 12 ( tolv ) avbrott per timme på minimum 1 minut. Dessutom kommer man att få produktplacera, d v s ha en viss sorts dryck i programmet, eller köra men en viss sorts bil och tala om detta.

Nu kanske du tycker det är bra, men jag säger att det är SKIT. För vem betalar kalaset? DU och JAG! Det är vi som betalar det hela. Hur tror du annars reklamen betalar sig? Du kanske tycker att du får fler och bättre program. Ja, kanske, men likväl har du ju betalat kalaset flera gånger om. Så det är bara att se fram emot fler fåniga dokusåpor och liknande skit.


Av Pink Ozzy - 2 augusti 2010 13:30

Jag tillhörde tvivlarna och trodde att Emma Gren för alltid skulle tillhöra världen hoppare som alltid skulle hamna på platserna 4-10. Men igår visade hon att hon var bättre än så. Inte behöver hon be om ursäkt heller eftersom hon klarade det med bästa möjliga motstånd. Så sträck på dig Emma och förlåt en tvivlare.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards