Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under september 2022

Av Pink Ozzy - 8 september 2022 19:55

Den engelska drottningen Elisabeth den ll har avlidit. Jag tillhör inte royalisterna, men nog är det imponerande att hon orkat sitta på tronen så många år. Måste väl ha varit drottning över 60 år. Hon blev 96 år.
Hon hade en stark och bestämd han över hovet, även om det blev lite kritisk med en av barnbarnen för inte så länge sedan.
Tror inte så många som sa emot henne. Trots det har det det ju blått genom år av otrohet, död och slitningar inom familjen. Men tanten stod stadigt.
Nu är det Charles tur. Blir nog en trist och tråkig historia. Någon nu epok förväntar jag mig inte.

Av Pink Ozzy - 7 september 2022 22:54

Såg inte mycket av duellen Andersson - Kristersson, men spelade in den. Men det lilla jag dig vsr respektlöst av Kristersson . Där står en liten gubbe på max 1,70 om ens det med armarna i sidorna och lite lagom löst sittande vit skjorta och ser ned på Margareta Andersson.
Pratar i munnen på programledaren och körde med helt klara lögner.
Smaklöst och respektlöst !!!!!

Av Pink Ozzy - 7 september 2022 09:23

Nu vill flera elföretag säga upp elavtalen med privatkunder och hävdar force majeure. Men förr när elpriset sjönk fick måndag inte konsumenterna omförhandla. Då hette det att det var x antal år kvar av avtalet.
Självklart ska alla kunder vägra. Gör alla det så kan dom ju inte ändra avtalet. Det är avtalsbrott!

Av Pink Ozzy - 7 september 2022 09:04

Har funderat ett tag under valtider. Är det som de blåbruna gänget säger invandrarnas fel? Nej jag tror inte det är hela sanningen. Jag tror att det till stor del beror på fattigdom. Många invandrare får inga jobb eller jobb med mycket dålig lön. Pengarna de får i bidrag/lön räcker bara till det viktigaste.
Men det behöver inte nödvändigtvis vara ungdomarnas viktigaste. I frustration väljer de droger och till det krävs pengar. Då går ungdomar från olika stadsdelar och nationaliteter ihop och bildar gäng. De ser en sammanhållning. De ser någon som ser dom eller som de tror ser dom.
De ungdomar som redan under skoltiden tas upp i den allmänna gemenskapen hamnar sällan i gång. Det är dom som inte tas upp. Och varför?
Titta på barn på dagis/fritids och som är max 7 år. De leker med alla barn oavsett hudfärg, språk eller nationalitet. Det är därefter när föräldrarna talar om för sina barn att inte vara med mörka barn , som gängen bildas.
Jag ligger just nu på ett större hotell och de flesta är från utlandet och kan knappt ett ord svenska. Vilka jobb får dom? I stort sätt alla städjobb, köksjobb och hälften av servitrisjobben. Svenskorna/arna sitter på kontor eller i nån reception. Kanske inte så konstigt att pengarna knappt räcker. De gör alla skitjobb ingen svensk vill göra.
Det är val på söndag. Fundera på det när du lägger din röst. Fundera på om du vill ha städat och diskat.

Av Pink Ozzy - 6 september 2022 19:18

Tyskland trodde att de skulle ta hem storvinsten när de skrev avtal med Ryssland om naturgas. Samma dag jag läste om det sa jag att detta är rena vansinnet. Man kan inte göra affärer med djävulen. Men affären genomfördes och nu står hela Europa med byxorna nere.
Människan är nog ett av jordens dummaste djur.

Av Pink Ozzy - 6 september 2022 17:34

Det börjar närma sig valda. Hälften har ju redan röstat. Nu är det inte så många kvar som partierna kan övertyga. Moderaterna slår väl nästan årets lågvattenmärke och kommer dragandes med en röd M-logga och ett frukostpaket utanför olika företag. Går man på enkla trix borde man inte få rösta.
Nej, läs på och bilda dig en uppfattning själv. Låt dig inte påverkas av arbetskamraterna eller partiledardebattera. Speciellt partiledardebattera är riktig skräpiga.
Så nu är det bara att gå upp på söndag och rösta och rösta rätt.

#moderaterna #rödlogga #lågvattenmärke #läspå #röstapåsöndag #valdagen #rösta rätt.

Av Pink Ozzy - 4 september 2022 10:31

Nu, bara en vecka före valet, är det verkligen dags att tänka efter vad du vill ha för Sverige.

Sverigedemokraterna:
En mardröm för varje svensk. Tyvärr har 20% inte fattat det. Man vill t ex kasta ut invandrade homosexuella och folk sol konverterat till kristendom. Detta trots att de t ex arbetar som duktiga läkare eller med annat inom sjukvården. Detta innebär att vi framöver kommer att sakna ännu fler vårdpersonal och köerna blir längre. Bor du på hotell, går i skolan eller annan offentlig inrättning får du vänja dig vid en sämre städning eftersom det saknas städare. Något som nuu till stor del görs av invandrare. Även gator och trottoarer kommer att vara smutsigare eftersom det saknas städare. Man vill även avlägsna regnbågsflaggan från offentliga lokaler. Även böcker som man anser misshagar dom kommer att försvinna. Aha, nu vaknade någon. Jovisst, detta är Tyskland på 20 och 30-talet. Public Service kommer att vara ett minne blott. SVT1 och 2, 24, barn och kunskapskanalen säljs ut liksom Sveriges Radios kanaler. Innebär reklam-TV och reklam-radio överallt.

Moderaterna:
Då blir det fler nedskärningar i välfärden. Det blir betydligt dyrare att gå till läkare och tandläkare. Medicin blir i förlängningen dyrare. Fastigheter säljs ut för att täcka brister. Tyvärr lär det bli som i Strängnäs att Kristersson säljer ut allt till under en tiondel av värdet. Man kommer även att återinföra stupstocken. D v s att sjukförsäkringen bara gäller en tid och sen utförsäkras du.

Kristdemokraterna:
Helst ville de väl kasta ut alla muslimer och andra som inte tror på just Jesus. I övrigt kommer de i de flesta frågorna, liksom Liberalerna, bli ett lydparti till SD och M.

Röstar du på dessa 3 partier har du satt fröet till ett fascistisk Sverige som kommer att blomma ut för fullt om 4 år.
Bestäm du. Det är vårt Sverige vi talar om. Inte Hitlers Tyskland , Mussolinis Italien, Francos Spanien eller Orbans Ungern.

Gör din röst hörd och rösta rätt nästa söndag. Rösta grönt eller rött. Det är nu du skapar Sveriges vägval för lång tid framöver.

#sverige #sverigesvägval #sverigedemokraterna #moderaterna #liberalerna #kristdemokraterna #socialdemokraterna #vänsterpartiet #centern #röstapåsöndag #väljrättväg #hitler #mussolini #franco #fascister #nazister #orban #väljrätt #väljrödgrönt #rösta

Av Pink Ozzy - 3 september 2022 15:16

Har just blivit utesluten från en Facebookgrupp. Ingen stor grej. Jag sa vilka inlägg som stred mot gruppens regler. Men då fick jag klä skott. Jag hade inte följt reglerna. Så blir det om admin är maktbalansen personer som har som mål att ha lydiga undersåtar. Bråkstakar som talar om admins oduglighet vill man inte ha i en grupp. Så är det i brunsåsens land.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards