Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 4 juli 2023

Av Pink Ozzy - 4 juli 2023 13:17

Det är rent ut sagt förjävligt. Vi har en lag som ser till att halva världen hatar oss. Ändra lagen omgående. Varför kan inte muslimer ha sin heliga bok ifred? Inte har de bränt våra biblar. De har nu bränt vår flagga och det kanske med all rätt.
Sverige måste ändra attityd mot muslimer och alla andra som inte är som "vi". De är människor precis som vi, d v s att de flesta är snälla och vänliga och ett fåtal är rötägg. Det är rötäggen vi ska spärra in oavsett hudfärg eller religiös tro.
Bland rötäggen finns Paludan och den senaste i raden av rötägg som tände eld på en Koran. Plocka in honom. Nu går det ju inte att anklaga honom för Koranbränning , men hur vore det med hets mot folkgrupp. Om inte det går borde manbäl kunna gå till en större sinnesundersökning och några år på t ex Säteranstalten.
Och kära lagvrängare. Stoppa sedan lagen och ändra den omgående. Det måste finnas någon väg ut ur denna cirkus. Nu är t o m FN inblandat. Vi ses som ett avskrädesland numera. Och det slutar inte nu. Det kommer säkert en tuff vedergällning med kanske t o m dödsfall. Allt för några få rötägg skull. Leta reda på honom och spöa skiten ur honom. Han är ingen förespråkare för Sverige. HAN ÄR INTE SVERIGE.
ALL VÄRLDES MUSLIMER, FÖRLÅT OSS ATT VI HAR IDIOTER I VÅRT LAND OCH ATT VI HAR EN SKITLAG SOM TILLÅTER KORANBRÄNNING. Jag hoppas det snart är förbjudet.

Av Pink Ozzy - 4 juli 2023 09:07

Jag har varit Bajen trogen sen 1967 då jag dom 12åring fick se Hammarby-GAIS. Under en period på 70-talet såg jag varenda hemmamatch på anrika Söderstadium. Man har kastats mellan hopp och förtvivlan många gånger genom åren utom 2001 då vi äntligen vann.
Nu har de flesta haussat upp Bajen, man har spansk tränare, skitfula överdragskläder, mängder av publik och vad blir det? I bästa fall ett medelmåttigt lag utan struktur. Varje match stället nytt lag på benen och under matchen byts hälften ut. Spelarna vet ju snart varken ut eller in.
I fotboll gäller det att göra mål. Bajrn har inte ens en Center. Ingen målgörare överhuvudtaget. Och Besara som var bra förra året lägger hörna på hörna, frispark på frispark utan att det resulterar i något. En sådan spelare bör kunna pricka bättre med sina skott.
Och vart går alla pengar? Man köper billigt och säljer dyrt, man har ett publiksiffra på ca 20.000 men inga spelare av klass.
Något är jävligt fel med Hammarby IF av idag. Förr kunde du varenda spelare i Bajen vid namn och utseende samt plats i laget. Nu vet jag bara att Besara skjuter hörnor, frisparkar och straffar och Dovin som inte kan lastas för alla baklängesmål.
Nej, starta om och gör rätt. Köp in en Center av klass och en bra framspelare. Och duger Cifuentes? Jag börjar tveka. Det enda som händer är att de numera "kastar gris", som det heter på handbollsspelare, framför motståndarnas straffområde. Tycks ibland som om styrelsen bara är ute efter att köpa billigt och sälja dyrt och inte skapa ett topplag av rang.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards