Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 6 juli 2023

Av Pink Ozzy - 6 juli 2023 20:41

Jag har ett stort problem just nu. En av döttrarna har fått en avig inställning mot mig. Hon har ett flertal gånger skrivit eller pratat om diverse familjesaker men varje gång har jag kunna bemöta det på så sätt att hon sitter där med Svarte Petter.
Senast igår gick mitt barnbarn 15 meter förbi mig utan att hälsa fast hon såg mig. Jag ringde min dotter och berättade detta. Men hon menar att hon är så gammal att hon gör som hon vill. Men hon är bara 13 år! Finns väl något som heter föräldraansvar. Barnet ska väl fram till 18 år uppfostras på rätt sätt, eller? Jag bad henne att prata med barnet och berätta att man hälsar på folk. Men det skulle hon minsann inte göra eftersom hon är så stor så hon får fatta sina egna beslut. Har du hört nåt så tokigt. Eller är jag tokig? Vad tycker du?

Av Pink Ozzy - 6 juli 2023 20:26

Det är väl troligen inte min blogg som fört regeringen på rätt tankar, men kanske kanske har det blivit några ringar på vattnet och en liten våg har nått ända fram.
Vad jag pratar om? Jo, det faktum att regeringen nu funderar på att religiösa skrifter som t ex koranen och bibeln inte får brännas längre. Det vore ju bra, speciellt om detta kunde påskynda det hela.
I mina ögon är det inte bara en bränning av t ex koranen, utan även det faktum att man riskerar rikets säkerhet.
Att man just borde kunna använda fara för rikets säkerhet för att nuvarande önskan om att bränna koranen borde kunna förbjuda. Att stoppa det vore ju en välgärning och inget man borde kunna dömas för.

Av Pink Ozzy - 6 juli 2023 13:41

Sitter och äter lunch och läser Aftonbladet.se . Ser att en man i Värmland fryst ner sin sambo i frysen...I FLERA ÅR!
Han har under tiden även använt frysen till annat. Troligen fryst mat. Man tappar ju ord. Hur i helsike kan man göra så? Jag kan inte ens tänka tanken.
Vad händer nu då? Jo, han skall åtalas. Jag skulle ge honom livstid utan möjlighet att komma ut. Men vad händer? Troligen en rättspsykriatisk undersökning och så är han ute om ett fåtal år. Helt sjukt.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards