Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 15 juli 2023

Av Pink Ozzy - 15 juli 2023 17:18

Nu blir det äntligen regn och lägre temperaturer i morgon. Så ikväll blir det till att sätta en stor deg för bakning i morgon.
Det ska bli skönt, det börjar minska med bröd i frysen.

Av Pink Ozzy - 15 juli 2023 09:56

Spelar egentligen ingen roll vilken myndighet du tänker på så är deras bestämmelser och förordningar mm lika flexibla som en trästubbe.
Vi kan börja med koranbränningarna. Vilket jävla dumt påfund. Men myndigheterna tillåter det p g a yttrandefriheten. Men är det så självklart att den alltid ska råda? Kan man aldrig göra undantag? Det här innebär att något ljushuvud nu ska bränna en Torah, vilket är en av israelerna hemliga skrifter. Men skicka puckot till Israel så får vi se vad som händer. För oss i Sverige är detta bara negativt. För att en handfull lobotomerade idioter vill bränna skrifter så ska vi får skit gör det. Nästan samtliga är dessutom inte ursprungligen från Sverige. I s f att låta dom bränna heliga skrifter borde dom få en spark i arslet. Och varför kan inte myndigheterna använda det de har mellan öronen och exkludera heliga skrifter från rätten att bränna något?
Detsamma gäller t ex parkering. Hade en dag en böteslapp i brevlådan. Varför? Jo, jag hade lagt parkerinsuret lite för slarvigt på instrumentbrädan så det troligen föll I golvet när jag stängde dörren. Klart det kom en från myndigheten och lappade mig. Att ringa dit var värdelöst. De hade ju sina regler.
Och så håller det på med myndigheterna.
Jo, av en tillfällighet råkar jag se att de påstår att jag är bipolär! Har aldrig varit det. Ringde en enhet på vårdcentralen som efter mycket letande säger att det stått så sedan 2013. Då gick jag några gånger till en psykolog. En gång var hon inte där och de tog in en gammal man som efter 10 frågor på ett A4-ark påstod att jag var bipolär och skrev ut tabletter för det. När min ordinarie psykolog återkom sa hon att den diagnosen var helt fel och sa åt mig att sluta med tabletterna. Hon i sin tur glömde att ta bort bipolärstämpeln. Så utan att veta det ligger den där fortfarande. Jag ringde akuten , d v s de som senast hade hand om mig. Jag kontaktade patientnämden som bad mig ringa min vårdcentral som bad mig ringa en annan vårdcentral som i sin tur tyckte jag skulle ringa 1177 som i sin tur bad mig kontakta IVO som skickade ett REKOMMENDERAT brev med svaret att jag ska kontakta socialstyrelsen. Nu väntar jag på svar därifrån hur man får bort stämpeln. Så min fråga kvarstår, varför är svenska myndigheter så korkade? Men det ger många arbetstillfällen...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards