Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 21 juli 2023

Av Pink Ozzy - 21 juli 2023 14:32

Turkiet har utfärdat en arresteringsorder på Paludan. Kan inte Kristersson hämta honom? Han är ju Erdogans lilla springhund. På så vis återfår Sverige kanske sin forna respekt.
Borde väl vara lätt att komma överens med danskarna. Paludan är ju inte kurd så det borde inte heller bli några politiska komplikationer. Kom igen nu #Kristersson

Av Pink Ozzy - 21 juli 2023 10:23

Jag har alltid gillat Brasilien. Deras fotboll, karnevaler, språk mm. Visste du förresten att portugisiskan i Portugal är från 1400-talet men att portugisiskan i Brasilien hela tiden förnyas. Därför det mer melodiösa språket i Brasilien.
Men!
Nu visar det sig att våldtäkter bara ökar i landet. Nästan 75000 förra året. 60% av offren var yngre än 14 år och 10% var yngre än 4 år. Vi får bara hoppas att polisen där får tag i äcklen som utför brotten och klipper av PetterNiklas samt skickar dom yill fängelset för evigt. Detta är ju helt oacceptabelt.
Detta har gjort att Brasilien sjunker i mina ögon. Men å snsra sidan sjönk de lite redan när jag var där och fick ha vakter när jag var ute. Men jag "klädde ner mig" en gång och gick ut i Saõ Paulo . Folk överallt. 2 veckor efter min hemkomst utbröt det något slags krig mellan dom som bodde i Favellas och polisens olika enheter. Tur man var hemma då.
Men som sagt, våldtäkt i Brasilien måste upphöra.

Av Pink Ozzy - 21 juli 2023 10:05

Som det ser ut nu kan jag enklast visa hur relationerna mellan Erdogan och vår "regering" ser ut.
Ha en bra dag.

Av Pink Ozzy - 21 juli 2023 09:38

Just nu finns det ett stort antal idioter på vår jord.
1. Koranbrännarna och dess sympatisörer. Självklart kommer de fört. Hur kan man ens komma på tanken att bränna någons heliga skrift oavsett religion.
2. Vår regering som inte gör ett skit åt det. En interimslag borde väl kunna genomföras idag om viljan funnits vilja och lite fart på dödfläsket i regeringen. De har ju SD som en snara om halsen och de gillar ju detta läge.
3. De som ger sig på svenska ambassader.
4. De länder som nu spär på hatet mot Sverige i s f att sätta sig ner på ambassadörsnivå först.

Att inte ha ens en interimslag klar är skandalöst. Den borde redan ha trätt ikraft. Regeringen gör ju egentligen ingenting. De har tydligen satt till nån utredning eller vad det nu är, men det kan ju pågå hur länge som helst. Att bränna en koran är hets mot folkgruppen muslimer. Vad är problemet? Man får inte hetsa det s k resande folket, judar och andra. Vad är skillnaden här? Och jag säger som jag sagt tidigare. Paulun ska ha en utvisning på 25 år. Andra som bränner och bara har uppehållstillstånd ska omgående utvisas.

Nu gäller det att göra som jag sagt sedan första bränningen. Det går inte att dalta med dräggen som sätter Sverige och svenskarna på spel och bränna koraner. De som hör det ska ha hårdast möjliga straff. De ska också betala för kostnaderna som uppkommit.
Det ska vara slut med koranskändning per omgående. En bränning till visar bara att vi har en handlingsoförmögen regering och då är det kanske bättre med nyval.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards