Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 27 juli 2023

Av Pink Ozzy - 27 juli 2023 21:31

Byggherren Lundberg med familj är god för dryga 1000 miljarder. En siffra som för de flesta är ogreppbar. Men det räcker i varje fall till dryga 2 miljoner Volvobilar om jag inte i ilska skrivit nån nolla fel nånstans.
Du kanske undrar var han fått pengarna ifrån? Jo, han har byggt hus med stor förtjänst. Innebär att hyresvärden tvingas ta ut en högre hyra . Vilket m a o gör att hyran går upp. Så skulle han inte vara så girig vore dagens hyror betydligt lägre. Svårare än så är det inte.

Av Pink Ozzy - 27 juli 2023 19:38

Jomshof twittrade i morse och kallade Muhammed för slavhandlare och massmördare. Detta uttalande är minst lika allvarligt som koranbränningarna. Egentligen är Jomshofs uttalande allvarligare för att han sitter med i "Tidöligan" och är indirekt en talesman för regeringen och för att han fortsatte att twittrar negativitet om islamister.
Nu får vi se vad de muslimska länderna anser hur allvarligt sverigedemokratens ord är. Jag tycker detta självklart att han avgår som justitieutskottets ordförande med omedelbar verkan. Detta för att de muslimska länderna ser att detta inte är Sveriges officiella ståndpunkt. Han och Paulun kan gå armkrog. De är lika antisvenska bägge två.

Av Pink Ozzy - 27 juli 2023 19:17

Ska dom verkligen fösa fram Biden ett val till? Han är ju sympatisk, men tycks ju ha problem med med balansen och minnet tycks ju inte heller vara på topp. Verkar mer som om han ska vara frontfiguren och andra bakom sköter själva politiken.
Vi får verkligen att det inte händer utan att dom får fram ett vettigt alternativ.

Av Pink Ozzy - 27 juli 2023 09:44

Under mitt leverna i snart 70 år har mycket förändrats. Ja, nästan allt. Ca 10 år innan jag föddes byggde USA världens första dator. Den var 30 m lång, 1 m bred och 3 m hög. Eniac , som datorn hette, innehöll 17 468 elektronrör (den typ av glödlampsliknande rör som länge fanns i radioapparater och ännu längre i TV-apparater), 70 000 motstånd och 100 000 kondensatorer. Vad detta är och hur de används vet jag inte. Jag vet dock att den var otrolig slö. Ungefär som de första miniräknaren som kom nån gång på 60-70-talet.
Numera har jag min smartphone i fickan. Det är många, många gånger snabbare och klarar säkert 1 miljon gånger mer saker än denna ENIAC.
Man slipper ju en kalender och en adressbok. Jag behöver inte 100 uppslagsverk eller leta efter en telefonkiosk, ja det fanns små bås lite varstans från de man kunde ringa ifrån med mynt. Jag behöver egentligen ingen TV eller radio heller eftersom allt finns i min smartphone. Dessutom fanns det bara 1 kanal och den var i svartvit. Så jag har numera hjärnan på fickan.
Ja, jag kan hålla på så i nån timme till. Min första telefon var för övrigt en vikbar Motorola som inte var smart utan den gick bara att ringa på för 6 kr/minut.

Av Pink Ozzy - 27 juli 2023 08:50

En gång firad boxare och sedan även firad programledare. Han hade både en tjej, pengar och jobb och då går idioten till en hora. Efter det trasslar han in sig i diverse intervjuer. Bla a medger han att hororlever i missär och han ångrar sig o s v.
Han flyttar till Mallorca (undrar om det finns horor där?) och startar en firma. Och nu går han ut i pressen och menade att hyran och även andra horor ville knulla helt frivilligt.
Men hallå, varför fick han inte så mycket stryk i boxningen så han inte kunde öppna truten mer? Hjärnan tycks ju tagit skada i varje fall. Roberto, ett gott råd. HÅLL KÄFTEN FRAMÖVER. Använd munnen bara till att äta din pasta med . I övrigt basta.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards