Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 18 augusti 2020

Av Pink Ozzy - 18 augusti 2020 10:17

Vore det inte bättre om Trump höll käften helt? Han gör ju bara bort sig.
Idag ska jag ta upp 2 uttalanden.
Det första är att han säger att om USA röstar på Biden så blir USA ett nytt Venezuela. Hur skulle det gå till? Det skulle vara lika otroligt som om Schweiz skulle bli som Nordkorea. Idiotkommentar.
Det andra är att en journalist frågade om Snowden. Han svarade något i stil med att han kände till namnet, men ska titta på det. Om han inte vet vem som är en av USAs största visselblåsare så är han ju dummare än jag trodde.
Men det är väl bara ca 3 månader kvar nu tills fanskapet har röstats bort.

Av Pink Ozzy - 18 augusti 2020 10:09

Nej, hen är inte min riktiga kusin. Min s k mot var ute och vänstrade kring 1960 och resultatet blev en ny man. Under den processen fick jag och min numera halvbror tillbringa på ett barnhem. Ja du hör, detta är 60-talet. Min halvbror var på den tiden min bror,men adopterades på 70-talet av min s k mot man . Jag fick också detta "erbjudande" men såg ingen större idé i det. Att få någon jag skulle kalla far när jag var i de övre tonåren tilltalade inte mig. Speciellt som han ju inte var som en får för mig. Jag saknade pappa så oerhört, men han hade ju gått bort. Det var ju därför de två kom på denna "geniala" idé.
Och det är av denna anledning jag kallar hen för låtsaskusin .
Åren gick och kontakterna med dessa låtsaskusiner samt min halvbror och s k mor uteblev allt mer. De senaste 30 åren var de nästan lika med noll. Min s k mor spred sina lögner om mig så ingen vågade kontakta mig. Varför vet jag egentligen inte, men troligen var det avundsjuka gentemot min fru som hon aldrig gillat. Vi började hänga för 50 år sen och har snart varit gifta i 45.
Åter till låtsaskusinerna. För några år sedan tog jag kontakt med 1 av dom och vi hade 2 positiva och trevliga möten. Jag besökte hen och var där i några dagar. Vi besökte släkt och gamla vänner bl a. Men eftersom jag har (är) HSP så tyckte jag hela tiden att något inte var rätt hos hen. Det talade ordet och gesterna stämde inte överens. Men jag lät detta bero så länge.
Men så en dag började min s k mor med Facebook. Då var hon ca 83 år! Hon är ingen datafreak på något sätt utan fick väl hjälp av min halvbror. Hon gick sedan hej vilt och letade "vänner". Det roliga är att även de som snackat skit om henne är numera hennes "vänner" .
Då ställde jag det hela på sin spets och bad att min låtsaskusin skulle sluta vara vän med min halvbror. Jag kände att hen förde runt information hela tiden. Eftersom hen vägrade, avslutade jag vänskapen med hen. Då blev hen plötsligt vän med min s k mor!!! En person som hen har pratat mycket skit om tidigare. Snacka om kappvändare. Kanske inte så konstigt att hen var ett mobboffer i skolan. Hen var väl likadan då.
Men detta var spiken i kistan. Nu vill jag inte ha något mer med falska kusiner, falska låtsaskusiner, falsk halvbror, falsk mor m fl att göra. De har alla lyssnat på en lögnaktig s k mor. Då får de göra det. Jag bryr mig inte. Ligger väl något fel i deras gener förmodar jag.

Nu till min fråga till dig. Skulle du också gjort på samma sätt eller på något annat sätt? Har du råkat ut förnågot liknande? Skicka mig gärna en kommentar.

#Facebook #kusiner #bror #mor #släkter #falskhet

Av Pink Ozzy - 18 augusti 2020 09:42

Varken Belarus eller något annat land behöver "ledare" som Lukasjenko. En diktator som säger att han vunnit valen han deltagit i, fast han vet att allt bara är valfusk.
Nej Putin. Låt Belarus sköta detta själv. Lägg dig inte i det. Det räcker att du har stulit Krim från Ukraina.
Nu behövs det ett enat EU som säger ifrån att vi inte ska ha diktatorer inom EU.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards