Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2010

Centerns valmanifest

Av Pink Ozzy - 7 augusti 2010 12:16

  • Centerns valmanifest Halverad moms för tjänsteföretag som frisörer och restauranger. Jag frågar: Hur ska detta finansieras?
  • Större rabatter för hushållsnära tjänster, d v s Rutavdragen. Jag har hela tiden sagt att RUT ska bort. Det gynnar till största delen de rika. De som är sjuka och gamla får sitt av kommunerna redan nu.
  • Man vill förlänga provanställningen för unga från 6 till 12 månader. Jag tycker att detta är ett fult sätt för företag att skaffa sig billig arbetskraft. Man låter dom arbeta under max 12 månader och sen slänger man ut dom. Har man inte fått klart för sig om den ungdomen är bra under 6 månader har man nog ganska dålig koll på sina anställda.
  • Man vill dessutom att de unga ska få arbeta för lägre lön under 1 år. Ytterligare ett sätt att skaffa sig billig arbetskraft.
  • Centern vill också att man kan använda sig av studenter i arbetslivet och att de då får en lägre lön under studietiden. Då frågar jag mig. Arbetar de sämre när de studerar?
  • Sen vill man också ge ”kunskapsmiljarder” till framgångsrika skolor. Vem ska göra den bedömningen? Det visar sig ju redan nu att vissa friskolor ger barnen högre betyg än andra för att det ska se ut som att dom är bättre skolor. Detta kommer bara att leda till ännu mer fusk.
  • Man vill också sänka skatten för pensionärer och löntagare. Men här gör Centern ett tillägg som säger ” Om ekonomin tillåter”. Så man lovar ingen sänkt skatt, även om man vill att folk ska tro så.
  • Och till sist vill man införa en ”superbilspremie” som ska gå till miljöbilar som t ex går på el och därför inte släpper ut så mycket avgaser. Men än så länge tar man el från kärnkraftverk, oljekraftverk, sockerrör mm. Allt är energikällor som på ett eller annat sätt är farliga mot miljön.

Pust och stön, vad har lilla Maud ställt till med?

 
ANNONS
 
gubbfan

gubbfan

7 augusti 2010 17:27

En bonnkärring som vill se en återgång till gamla tider med drängar och pigor som var i det närmaste livegna, samt billiga daglönare.
Ett skitparti är det!

http://gubbfan.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

8 augusti 2010 09:36

Där du gubbfan slog du huvud på spiken. Har inte tänkt så, men det är ju precis det hon är ute efter.
Sverige i ett nytt 1800-tal med över och underklass som bara får betalt det överklassherren vill betala. Snacka om högerparti!

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 17:45

Jaha, hur ska vi ha det? Ska vi ha klaner , gäng...eller kanske maffialiknande grupper? För att förklara mitt eget tänk så säger jag så här. Klaner - är typ familjeklaner eller ny ex klaner i t ex Japan. Gäng - är i regel oskolade snorungar som ...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 13:42

Jag tillhör ju, som du säkert räknat ut, inte Jimmie Åkessons fanklubb. Dock ger jag credd om någon förtjänar det. Tydligen har några "roat" sig med att uttrycka hot mot en SVT-medarbetare som heter Nike Nylander. För första gången, vad jag vet, h...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 10:19

Om nu S ska vinna nästa val krävs ett antal kraftfulla åtgärder. Både L och Mp ligger kring 4%-spärren. Med Sabuni i ledningen kommer L att spela i div 2 efter nästa val. Och om Mp inte slutar upp med språkrörslarvet hamnar de i samma liga. Det s...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 10:12

Träffade redan för ca 7-9 år sedan en person som hade arbetat med Ulf Kristersson och såg honom som ytterst opålitlig. Jag håller nu med till fullo.Tidigare lovade han att aldrig samarbeta med SD. Numera har han nästintill sätt sig i hans knä. Nu säg...

Av Pink Ozzy - Lördag 19 sept 09:57

Jag har de senaste 25 åren sakta ökat i vikt och ligger ni på minst 50 kg för mycket. Anledningarna är flera. Jag har några trasiga kotor och besökte läkarna för sent. Nu vill de inte operera innan jag gått ner ca 45 kg. Så det blir ingen operation...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se