Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 19 maj 2021

Av Pink Ozzy - 19 maj 2021 16:15

Nu går sexbrottslingen Paolo Roberto ut och påstår att det inte finns någon feminism och att det hela är det skadligaste som finns. Hur kan man tänka på detta viset? Jo, om man är en horbock och inte har någon respekt för kvinnor. Det är en som utnyttjar dom och betalar för det utan att bry sig om varför kvinnan ställer upp på detta. Hon kan mycket väl tvingas till det och får bara en liten del av den simma som horbocken betalar. Resten går till de svin som lurat henne att komma till Sverige.
Och hur känns det Paolo Roberto att ligga med någon du inte känner på lakan där ett antal horbockar har legat på före dig. Stoppa kuken i något hål där många varit göre dig i en kvinna som inte vill utan tvingats till det. Hur känner du dig efteråt Roberto? Känner du dig manlig då?
Inte i mina ögon. Där är du bara en simpel horbock som kom alldeles för lindrig undan.

Av Pink Ozzy - 19 maj 2021 15:58

Två damer som jag alltid tyckt illa om. Vet egentligen inte varför. Det har bara blivit så. Daniel har i minaögon varit nån märkvärdig stropp och Ingrosso är bara för mycket av allt.
Har spelat in och lyssnar nu på gamla sommar och vinterprogram från P1 och det fick mig att förändra min syn på dessa två.
Bianca Ingrosso har i mina ögon blivit just den fjant som jag trott. Ja, faktiskt ännu mer. Att gå ut och berätta om hur familjen dagligen bråkar är inget man vill höra i ett Sommarprogram. Hela programmet gick ju ut på hur jon festade och lurade sin mamma. Det enda seriösa var när hon pratade om sin bulletin. Hon skulle ha pratat mer om dessa och liknande saker. Jag menar hon måste ju ha flera diagnoser så infallsvinklar saknas nog inte.
Sen har vi då Sara Danius. Hon framstod helt plötsligt som allt annat än dryg och stoppar. Hon var ju mycket sympatisk och trevlig och framstod som allt annat än den person jag tidigare såg henne som.
Tänk så fel man har ibland och så rätt msn har ibland. Så nu ska jag se om jag kan hitta någon lämplig bok på biblioteket av Sara Danius. Skriver hon som hon pratade blir det en ny och trevlig överraskning.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards