Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 2 april 2024

Av Pink Ozzy - Tisdag 2 april 21:15

Tittar just, påtvingad, på TV-reklam. Helt plötsligt får jag höra ett nysvensk engelsk ord. Handsfriteknologi.
Nu gäller detta ju inte ett nytt bilmärke eller ett nytt flygplan. Nej, det gäller ett par nya skor som man kan ta på sig utan att använda händerna. Men kan det bli nyare och modernare. Självklart spektaklet ska ha ett eget namn, handsfriteknologi.
Det är dock en liten hake man inte tänkte på. I Sverige har vi haft handsfriteknologi i säkert 100 år. Först kom träskor och sen Foppatofflora. Allt med handsfriteknologi.

Av Pink Ozzy - Tisdag 2 april 17:52

Finns nu en galen serie på Femman (). Det är folk med olika böjelser. En tjej åt toapapper varje dag. En slickade på sina katter och åt 3 hårbollar om dan. Sen var det en kille som älskade sin bil så mycket så han pratade med den, pussa den, mm. Var nog ortens finaste bil.
I nästa program ska det vara några som dricker sitt piss. Och så håller det på i ett antal program. Ska faktiskt bli kul att se alla knäppgökar. Folk får väl göra vad de vill, men nog är dom lite knäppa.
Det här var i USA, men förekommer säkert även i Sverige.

Av Pink Ozzy - Tisdag 2 april 13:08

Hej på dig.

Inlägget jag skrev igår om famla TV-apparater var bara båg. M a o stämde den inte.  Du kan än då öänge lugnt fortsätta att använda din gamla tiock-TV. Hoppas du inte redan varit ute och letat TV.

Av Pink Ozzy - Tisdag 2 april 09:52

På väg 73, den som går till Nynäshamn tror jag, har 3 aktivister klättrat upp i en stålbåge som går över vägen för att tals om vilken hastighet man ska hålla. Det var en ny variant.  Tidigare limmade de fast sig på vägen. Vilket dom än gör så är det lika dumt. De ska inte protestera där det finns mest folk utan mest lyssnare. Att protestera kring 8 på morgonen ger mest hatare och inga sympatisörer. Jag ställer mig också frågan vad de arbetar med och när de i s f arbetar? Jag tycker det mest är proffsdemonstranter som är arbetslösa och är emot allt, över om vi mest känner till dom som våtmarksdemonstranter och miljöförstöring. För hur mycket drivmedel går det inte åt när de skapar långa köer. Inte så smart precis. Jag tycker vara att det är sorgligt att man inte ksn framförs dina åsikter på ett bättre sätt än att stoppa trafiken med massvis av utsläpp.

Av Pink Ozzy - Tisdag 2 april 09:41

Vi har visserligen inte fått nån snö än, men de har hotat med snö kring lunch. Jag tror att jag skippar lunchen några dagar.

Jag hade inga planer på att åka nånstans och det håller jag fast vid. Värst är det för alla som redan bytt i helgen. För dom kan det bli en trist hemresa till kvällen. Kör som folk idag så varken du eller nån. Annan kommer till skada. 

Vi lever ju i det klimatet att det kan snöa i april, men det är onödig tycker jag. Nu ska ju tulpaner och alla andra lökväxter börja blomma.

Men det är väl bara bita ihop och vänta på att solen återkommer.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards