Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 19 april 2024

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 11:16

Stockholms landshövding har tydligen en mycket dålig ledarstil och arbetsmetoder. Vore nog bättre för regeringen att byta ut henne till en mer folklig ledare. 

Det går inte att ha en dokmatisk landshövding som kör efter egna regler. 

Jag har personligen aldrig gillat henne. Hon är konstig på flera sätt. Nej, ut med henne innan hon gör grövre fel.

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:29

Det har precis varit en omröstning om juridisk könstillhörighet i riksdagen. Som det oftast är så har en del personer inom ett parti olika åsikter men röstar som partitionen vill. Men det är ju helt fel. Man är inröstat av sina väljare på sina egna frågor. Vissa överensstämmer med partiet och vissa inte. Då bör man självfallet rösta på sin övertygelse och inte vad majoriteten av partiet kräver. 

I just detta val gjorde t ex sossarna så att de som var emot fick inte rösta utan rn utlandstjänst några dagar kring valet. Hos moderaterna röstade en kvinna emot. Där skulle moderaterna ta ett snack med henne för stt se om hon skulle bestraffas. 

Vad är detta för diktatoriska fasoner? Låt alla i riksdagen rösta som de vill så vi får en demokrati igen. Den här typen av diktatoriska fasoner hör inte hemma i en demokrati. En man en röst ska det vara och inget annat.

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:01

En kvinna har anmält sin man för våld. Rättegången skulle ha hållits för några veckor sedan, men kvinnan dök aldrig upp. Nu, 3 veckor senare har hon hittats död. Hennes man har mördat henne. 

Hur sjuk går man bli? Varför har vi ingen lag som gör det möjligt med livstid bakom galler när man tar död på sin fru eller annan familjemedlem? Eller egentligen borde alla mördare få livstid utan chans till benådning och utan möjlighet till någon frigång. 

Samtidigt borde polisen ha ett betydligt större antal lägenheter i Sverige där hotade kvinnor får ett drägligt liv.

Att mörda sin fru måste kosta. Det får inte kosta 10 år och sen är dom ute. Nej, de ska aldrig mer få komma ut. Om nu frun vill skilja sig så låt henne göra det. Att ta livet av henne är vansinne. Att hon inte vill leva med mannen längre beror nästan alltid på mannen. Då ska man vara så ädel och låta en skilsmässa gå igenom. Att mörda henne hjälper ingen. Speciellt inte om barn är inblandade. 

Ja, jag vet att jag skrivit om ämnet tidigare. Men tänk om bara en enda man läser detta och ångrar sig innan det är försent så har jag räddat en kvinna. Det skulle vara värd att upprepa det hela många gånger.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards