Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 21 april 2024

Av Pink Ozzy - Söndag 21 april 17:01

Ett av mina barnbarn skulle på kalas. Hon fick skjuts av dom som höll i kalaset. Min dotter satt hemma och kollade hur dom åkte. Hon och barnbarnet har en app precis som resten av familjen så de alltid ser var dom befinner sig. 

De såg också att föraren körde 125-140 på motorvägen. Ca 7-8 mil från deras hem blev bilen stillastående i ca 15 minuter. Förklaringen kom nyss av en upphetsad lillgrabb. Det visar sig att farbror blå hade lite kontroll på den vägen och föraren kom undan med 3600 bagis. Nära stt körkortet rykt för honom. Ska man köra fort ska det verkligen vara värt det.

Av Pink Ozzy - Söndag 21 april 10:27

På Kanarieöarna gror hatet mot turister. Vi åkte minst en vecka per år mellan år 1999 och ca 2020. Vi besökte de flesta öarna många gånger. Men nu vill de inte ha oss längre. Turisterna använder för mycket vatten, skitar ner på ön och trissar upp hus och lägenhetspriserna, dessutom tar de en del av dom arbeten som finns.

Det dom strejkande inte förstår är att turisterna ger mycket pengar och arbetstillfällen till öarna. Tar du bort turisterna så försvinner ju deras största inkomstkälla. Alla kan ju inte leva på att plocka tomater. 

Men visst, något bör göras. Frågan är bara vad? Det går ju inte att leva på annat än turisterna. Då får dom en massa hotellskelett som förfaller.

Dom som fortfarande vill åka dit får ju se ett mycket mer hatiska klimat på öarna. Det blir ju inget bra det heller. Men öborna behöver ju vatten och det håller på att ta slut. De vill ha rn lägenhet, men får ingen eftersom utlänningar köper upp dom genom upptrissade priser som inte öborna ksn betalar. Det är en svår balansgång för Kanarieöarnas regering. De behöver turisterna för pengarnas skull men kan inte ha så många turister eftersom vattnet tar slut och lägenheter har de inte heller råd med. 

Men nu måste man göra något rejält för att öarna ska överleva.

Av Pink Ozzy - Söndag 21 april 10:16

Läser om en kille som redan innan födseln hade en sjukdom där huden föll av och där han redan innan födseln hade skrapat sönder dig. Nu går han med handskar och kläder så att han inte stöter emot något. Läkarna gav honom 6 månader att leva men är nu 20 år. En kämpe! 

Tårarna kommer på mig nu när jag läser om killen och vilket öde han bär på. 

Folk klagar på det mesta, men glömmer dessa s k fjärilsbarn som tydligen är mellan 10 och 20. Det värsta var när jag läste om hans period i mellanstadiet nå han blev grovt mobbad. Är det någon som deltog och nu känner igen sig bör nog söka upp honom och göra något riktigt gott för honom....om ni vågar. 

Sköt om dig Mike. Jag kommer nu dagligen tänka på dig.

Av Pink Ozzy - Söndag 21 april 10:05

Till och från funderar jag att sluta läsa tidningar, lyssna på radion eller se på nyhets-TV. Man blir ju bara så deppig så man själv vill fly in i skogen eller fjällen. 

Läser just dagens tidningar på nätet och det är ingen glad läsning. En kille som redan innan födseln är ett s k fjärilsbarn där huden faller av och invändigt organ skadas. Han har levt med det i 20 år nu.  En kämpe!

En kvinna som levt på Kanarieöarna I 29 år. Men nu funderar på något annat p g a allt hat mot turister på öarna.

Händelser som jag kommer att återkommer till under den. 

Sen har vi krigen i t ex Ukraina, gängkrigen, mord, bomber mm.

Jag är själv mycket sjuk nu men frågan är om jag vill leva kvar på detta klot och i s f hur länge. 

Jorden har blivit ett helvete där allt är bara jag, jag, hag och inget är vi längre.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards