Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2021

Av Pink Ozzy - 11 april 2021 09:38

Sedan många år kör TV4 Lets dance. Sorry, men jag förstår mig inte på programidén. Det är som konståkning utan skridskor men kändisar. Vad är det som är kul med det programmet? Skulle väl vara om nån slog på arslet i s f.
Ett totalt oengagerande program. Nej, då är Muren betydligt bättre. Där kan man själv tävla med son partner eller bara själv försöker vara bra. Ger självförtroende och betydligt mer glädje än kändisar som lik sprätthöns dansar runt framför TVn.

Av Pink Ozzy - 10 april 2021 09:50

Tydligen har Carl Bildt gått ut på Twitter och sagt att om Tyskland gade angripit Sverige hade det till skillnad från Danmark och Norge blivit kamp.
Vilket skitsnack. Varför lät då Sverige tyskarna att åka tåg genom Sverige? Hade de inte varit rädda hade de väl spridit. Dessutom fanns det ett stort antal nazistsympatisörer i Sverige. Speciellt överklassen och högern älskade Hitler.
Nej, hade tyskarna tagit Ryssland och USA inte deltagit i krigets slutskede hade Sverige också intagits förr eller senare, med eller utan kamp.
Så håll käft Carl Bildt!

Av Pink Ozzy - 10 april 2021 09:38

Nu går väl skam på torra land. Nu har Ebba Busch kallat in 2 väninnor och sin mamma för att vittna i den långdragna historien om det s k husköpet.
Är inte dessa personer jäviga? Självklart håller dessa 3 på Busch och säger det de förväntas säga. Och varför dyker dessa damer upp NU plötsligt. Tog det så lång tid att fabricera en historia?
Nej, vi får hoppas att dessa damer inte tillåts stt vittna. Det vore ett skämt för svenskt rättsväsen.
Fy på dig Ebba Busch, fy.

Av Pink Ozzy - 9 april 2021 18:42

Har det inte gått överstyr? Facebook, Instagram, Messenger, LinkedIn mm, mm. Det finns ju hur många "sociala medier som helst. Börjar så sakteliga tröttna på det mesta.
Till alla sociala medier kommer SMS, mail, gamla hederliga brev, mm.
Är det framtiden? Ja, då kanske det är skönt att man närma sig 70. Samtidigt blir jag rädd för hur mina barnbarn måste anpassa sig till dagen värld.var finns den verkliga ledigheten? Var finns friheten?
Tycker ni ska börja fundera över hur er framtid ska se ut och hur era barn ska må och hur de ska växa upp. Utanför den digitala världen finns en fysisk värld. Skog, sjöar, hav, skidbackar, stigar, leder och så mycket annat.
Ta ut era barn och låt dom leva i vår värld och inte i en värld av pixlar.

Av Pink Ozzy - 8 april 2021 10:08

Nu är mobben igång igen. Soran Ismail har anklagats för diverse sexuella saker som våldtäkt mm. Han har dock aldrig fällts i brist på bevis. Man kan säga mycket i detta fall. Ingen rök utan eld är ett.
Men att ingen av de tre kvinnor det tydligen handlar om vill framträda ser jag som ett stort minus för kvinnorna. Är de rädda för att försäga sig? Har de hittat på hela historien? Har de fått historien från SD mot en mindre ersättning? Frågorna är många, men svaren saknas tyvärr.
Det känns så fel mot både Ismsil och kvinnorna. Någon får ju nu lida för något som har eller inte har skett.
Men vi bör nog lära oss att man är oskyldig så länge man inte är fälld. En lag som vi nog ska vara tacksamma över. Det sitter trots allt en och annan oskyldig i våra fängelser p g a att någon ljugit fram en historia. Vi måste vara vaksam och tacksam över vårt rättssystem. Den som inte är det kan ju alltid besöka länder som Nordkorea eller Ryssland....
"Soranismail "rättssystemet "ingenrökutaneld

Av Pink Ozzy - 7 april 2021 09:46

Ju mer jag läser om rymden desto tokigare blir jag. Bara det faktum att Vintergatan innehåller mängder av stjärnor dom solen och att det finns miljoner galaxer som Vintergatan gör att man får hjärnsläpp.
Var börjar det och var tar det slut?
Tar det slut?
Hur ser det ut i slutet?
Var finns det varelser i rymden? Med så många galaxer är det ju självklart att det finns liv.
Har det funnits varelser och varför dog de ut?
Fanns/finns det intelligenta varelser?
Var/är de lika oss på något sätt?
Jag kan lägga till mängder med frågor som aldrig får ett svar. Det tar ju flera år att flyga till "våra" mest kända planeter. Hur lång tid skulle det då ta till den närmaste galaxen.
Nej, det är nog lika bra att ge upp innan hjärnan brinner och jag blir galen.

Av Pink Ozzy - 5 april 2021 09:59

Läser i dagens tidning att Ulf Kristersson har nest förtroende hos väljarna och att Jimmie Åkesson ligger tvåa. Detta mina vänner är de två partier på den yttersta högerkanten. Bara Busch och Sabuni fattas och detta p g a att personligen har klantat till det. Men bara M och SD är drygt 40% av väljarna som ligger där Tyskland låg i slutet av 1920-talet. Jag häpnar. Har inte folk lärt sig någonting? Speciellt Kristersson som endast ypperligt populistiska uttalanden som i praktiken ej är genomförbart, men som folk snällt går på. Som hans eviga tjat om att Sverige bör köpa in vaccin utan att gå via EU, för det har Israel och Storbritannien gjort. Rent nånsens. Israel har gjort det mycket tidigt och betalat ett högt pris gör det. Så även Storbritannien. Skulle alla länder köpa in vaccin på eget bevåg skulle priset bli mycket mycket högre än idag och några garantier för att få det finns trots allt inte. Det är ju de facto brist på varan. Skulle Sverige köpa eget från något företag och de får problem av något slag så kan man inte bara byta bolag. Är man med i EUs inköp så fördelas vaccinet som man får in oavsett om något bolag fallerar.
Men det är typiska uttalanden från Kristersson och hans högervänner.
Vakna svenska folk och granska oppositionens uttalanden kritisk så märker ni snart att mycket är skitsnack.

Av Pink Ozzy - 4 april 2021 10:20

Försäkringskassan fyller ingen positiv funktion längre. Gör såg man till stt folk hade rätt inkomst och att de gick rätt sjukersättning. Numera verkar de mest trakassera folk genom att utförsäkra folk efter 180 dagar.
Vi har utmärkta läkare i vårt land. När de har bedömt en patient måste det vara det som gäller. Det får inte vara så att det sitter en medicinsk okunnig person på FK och gör sin bedömning av patienten på grund av det som läkaren angett som skäl till sjukskrivningen.
Jag är 110% säker på att dessa nitisk tjänstemän får bonus av något slag om de kan utförsäkra så många som möjligt. Eller vad säger du annars om att de utförsäkrst en kvinna efter i stort sätt 20 år av sjukskrivning och bara några få år kvar till pensionen. En person som knappt sover på nötterna utan sover korta stunder under hela dygnet. Vad tjänar FK på det? Jo, en människa som bryter ihop psykiskt och inte ens klarar av att gå till arbetsförmedlingen.
Nej, avveckla denna enhet som kostar staten mer än det smakar och gör folk mer sjuka än friska. 180 dagar är det mest idiotiska påfund någonsin.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2021 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards