Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 5 mars 2021

Av Pink Ozzy - 5 mars 2021 15:56

Vad håller Liberalernas Nyamko Sabuni på med? Vill hon få bort sitt parti från Sveriges partikarta helt och hållet?
Nu vill hon ha en borgerlig regering och ta kontakt med Sverigedemokraterna ! Är makt viktigare än principer? Finns det ingen inom Liberalerna som kan gå bort henne? Inte för att det gör mig något. Jag har aldrig och kommer aldrig att rösta på Liberalerna. Det Nyamko Sabuni nu gör är rena självmordet på sitt eget parti.
Hon kommer visst från Uganda. Därifrån kom också Idi Amin....

Av Pink Ozzy - 5 mars 2021 13:07

Alla ni som köper allt som Bianca Ingrosso säger ska känna er blåsta. Bianca säger vad som helst för pengar.
Senaste vansinnet är en deodorant för kvinnans underliv. Varför? Har kvinnan tvättat sig som man ska så vill jag inte smaka nån smak av deodorant. Det måste ju vara vidrigt. Vi får väl bara hoppas att det blir en riktig flopp.
Senaste väl ingå i kategorin "Årets mest onödiga grej"
Vi går väl se vad hon kommer med härnäst? Kanske en deodorant för män som smakar lakrits eller jordgubb kanske.

Av Pink Ozzy - 5 mars 2021 09:33

Det är med stor sorg jag läser att över 130 kvinnor dödas VARJE DAG av sina män eller nära släktingar! Detta är en skrämmande bild av bår värld idag. Mär jag läste detta första gången var jag tvungen att läsa det igen. Etthundratrettio ! En otrolig dyster siffra.
Men vad är det för folk som beter sig på detta viset? Ja inte är det riktiga män. Detta är folk som fortfarande är minst 200 år efter vår tideräkning.
Till dessa drygt 130 ska du lägga alla dom kvinnor och flickor som tar sina liv för att de bara inte orkar med sina as till män. Du kan även lägga till alla dom som blir slagna och sparkade av sina s k män. Fy fan säger jag. Om ni män är på den nivån så ta era egna liv. Det är ER det är fel på och inte den ni lever med.
Själv har jag levt med min kvinna I ca 50 år och hon har inte fått ett enda slag under alla år. Finns inte i min värld. Det hår bara inte.
Slår man en kvinna har man förverkat sin rätt att kallas man. På vissa frågeformulär måste man kryssa för om man är man, kvinna eller annat. Nu har jag fattat vad annat är .

Av Pink Ozzy - 5 mars 2021 09:11

Angående Vetlandainlägget hade jag delvis fel . Det var inte en gammal nedsupen Vetlandabo . Mannen kom från Afghanistan. Det ger det hela en liten annan bild. Migrationsbilden. Däremot INGEN rasistbild. Killen hade kommit till Sverige för ett antal år sedan och saknade nu uppehållstillstånd. Han hade skickat in sina papper men inte fått något svar.
Visar att de svenska myndigheterna gör fel så fort de kan. Jag fick uppfattningen att han bott här i 6 år. Då borde man för läge sedan tagit beslut om att han går stanna eller skickas tillbaka. Sedan har han gått på diverse droger och troligen inte fått hjälp. Om han redan drogade sig i sitt hemland förtäljer inte historien. Verkar inte heller som om han hade ett jobb.
M a o har flera myndigheter inte skött sitt jobb och är således medskyldiga till brottet han begick.
Vad som ska ske framöver är jag billig kluven över. En sida av mig vill skicka hem honom snarast och en annan tycker att han efter 6 år bör få stanna. Men jag vet faktiskt inte. Fast att skada 7 personer med en kniv är aldrig rätt så omedelbar hemresa kanske är det mest rätta.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards