Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 2 mars 2024

Av Pink Ozzy - Lördag 2 mars 15:51

Ica har en affär utan personal i Asmundtorp. Väldigt fint att ha en affär i en håla som Asmundtorp. Ja , är man bara ca 1600 Pers så är det rn håla. Nu har några barnungar förstört i butiken genom att flytta runt varor. Tryckt på alla knappar det går i affären. 

Vad tycker de att det är bra för? Nu blir alla under 18 år spärrade. Bra, då kanske de lär sig lite. Och är det bara att höja till 20 år. De kanske är ovanligt barnsliga i Asmundtorp och i så fall är det vara att sätta in några kameror så de kan öägga ut barnungarna på nätet.

Av Pink Ozzy - Lördag 2 mars 11:03

Läraren Paul Carlbark råkar i handgemäng med eleven Leo. Efter att själv har arbetat på en skola har jag råkat ut för en snarlik situation en gång. Jag kallades in till rektorn som tagit emot samma dag och jag dom vikarie fick åta mig grabbens  klass. Efter lektionen ville han inte gå it så jag bar helt sonika ut honom. Tog inte 15 minuter innan jag kallades in till rektorn.  Men jag hade ett ess i rockärmen. Jag hade inte fått utbildning i att hantera barn med bokstavskombinationer och ingen hade sagt till mig att grabben hade en sådan. Så där föll rektorns argumentering. Jag tog mig istället rektorn och grabben till ett rum och förklarade för honom att om han lyssnar på mig kommer han att få en mycket god vän i skolan. En bänk som hjälper honom  så fort han behöver hjälp. Det tog vi i hand på och vi hade 2 trevliga år innan jag slutade. 

Så får man bara rätt information och skolning (vilket för mig tog 1 dag) så går man bra kompisar i skolvärlden. Missar du det kan du få bekymmer och det är då inte barnets fel.

Av Pink Ozzy - Lördag 2 mars 10:52

Det är en riktig sporthelg så allt annat får vänta. Eller vad sägs om längd och utförsåkning, skidskytte, fotboll, friidrott, mm. Det är bäl bara att sitta still och hoppas att marktjänsten fungerar bra.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards